Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 557
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • Stavanger,Norway/ Varna
Отчитам с тренировка за долна част: 2x 2 минути загрявка с въжето, после пирамидалната за долна част на Джаки, после табата 1: страничен планински катерач с два крака/ бърпи
                                    табата 2: планински катерач/планк

Лека вечер    Embarassed

# 136
  • au bout du monde
Прибрах се в 10 и направих 1 кръг на това http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Fit-is-Better-tha … ining-Workout/c1/
и това кардио: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Fast-Paced-Total- … ng-Fat-Burner/fi/

Нямах гири и правих упражненията с ластици, но не се получиха добре. Трябва да си намеря упражнения специално за тях.

Мери, на рецепцията съм и по цял ден на стол. Добре че сега се раздвижих Simple Smile

# 137
  • Лутаща се
За днес отчитам доста свършена работа, основно почистване на колата ми и преди около час това кардио: http://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s - Много приятно блендърско изпълнение, хареса ми. Само дето ми дойдоха в повече омразните ми джъмпинг джакс  Rolling Eyes

# 138
За днес:

9.JUNE - Day 10 of Squats Challenge --> 105 squats = 50+55....
9.JUNE - Day 3 of Arm Challenge
(в паузата на горното):
- 10 push-ups
- 10 dips
- 20 biceps curls
- 20 sec of punches
(с 2 тежести от по точно 550 гр - 2 пластмасови английски бутилки от кока-кола [такива имах под ръка... по-удобни са за хващане... не знам БГ-бутилките дали са същите като обем, като узная - ще споделя  Rolling Eyes], напълнени МАКС до горе с вода, че да има само 1 мини-мехурче въздух - мерих ги с ел. везна да са еднакви).

Аз май се престаравах вчера и оня ден с тия Dips, та така се уплаших, че ще фаулирам упражнението....  Правех ги с МАКС изпънато напред тяло и изпънати крака, разбира се. При това положение доста повече от тежестта на тялото пада върху ръцете (ерго: е по-трудно), а на краката се пада кажи-речи само тежестта на маратониките Laughing Днес ги правих както е показано... Така е бая по-лесно...  Sunglasses Ееее... не съм казал, че няма да закъсам след някой и друг ден, де... Ама ще се отложи закъсвацията!  Laughing И други мерки съм намислил за отлагане на закъсването, нооо - после за тях Peace

tqna - Чакай да свърша Challenge, тогава ше усложняваме!  Hug

deliberation - Помага ти тя..... (кучето)  Twisted Evil

Aziti - Почни без тежести... Като минеш 1 седмица така и видиш, че ти е леко и ти напира ентусиазма за squats с тежести - слагай малко - 1/2 от това, което си мислиш, че можеш да понесеш. Не се пресилвай! Ако трябва - всякога може да се върнеш на варианта "без тежести".  Flutter

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 23:24 от Miami_beach

# 139
  • У дома
Втори ден нон-стоп физическо натоварване плюс колоездене за закуска, десерт, тенис.... Даже успях да си изпрося покана за някакво събитие през есента - 160 км маратон с колело, но ме успокоиха, че периодично през десетина км те поят с ябълков сок и кой колкото издържи  Laughing

Ето малко снимки от вчерашната разходка
Скрит текст:

Едира, срахотни снимки, красота!

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 06:10 от Atalanta

# 140
Edira, страхотни снимки! С голямо удоволствие ги разгледах! Hug Благодаря, че ги сподели! bouquet

# 141
Edira, страхотни снимки! С голямо удоволствие ги разгледах! Hug Благодаря, че ги сподели! bouquet

Присъединявам се   bouquet Страхотно! Едира и теб си те знаем, че си убавица и това за буренцето въобще не е вярно  Naughty Браво ти за ученето   bouquet

Леле, Аталанта голяма красота!Тези лилии ми напълниха душата!Благодаря   bouquet

# 142
Аталанта, разкошни лилии! Завидях за гледките  Laughing
Момичета благодаря за хубавите думи!
Аз за днес отчитам само уплах...На средата на фотосесията която имах за малко да настъпим гърмяща змия. Там не се стреснах, обаче после като си помислих децата ми как си тичаха и играеха спокойно ми настръхнаха и обръснатите косми  Mr. Green
Тегля една на тренировките и отивам да си сипя нещо силно  Hug

Скрит текст:
Дзвера е на метър от босите крака на момичето в ляво, точно където мъжа ми държи светкавицата  ooooh!
http://www.flickr.com/photos/valcho/9004425492/

# 143
Запис от едно добре освинено форумно другарче след чудна ваканция със спининг в Марбеля, Испания Wink
https://plus.google.com/u/0/photos/106323146431050854907/albums/ … 87723043138075841

(виждате ли видеото!?!?)

# 144
Здравейте мацки, приемате ли нови попълнения   bouquet

Аз отскоро почнах да тренирам у дома поради липса на време и желание за фитнес навън. Засега съм на упражненията на Синди Кроуфорд  Heart Eyes

Във връзка с това един въпрос - откъде мога да си закупя дебела постелка или нещо като дюшек за под, върху който да си правя упражненията? Твърдия под ми наранява гърба ...

# 145
Във връзка с това един въпрос - откъде мога да си закупя дебела постелка или нещо като дюшек за под, върху който да си правя упражненията? Твърдия под ми наранява гърба ...

Почти всеки спортен магазин, в спорт депо бяха от 20 до 30, даже имаше и под 20 някакви.

# 146
Запис от едно добре освинено форумно другарче след чудна ваканция със спининг в Марбеля, Испания Wink
https://plus.google.com/u/0/photos/106323146431050854907/albums/ … 87723043138075841

(виждате ли видеото!?!?)

Аз не, но при мен причината може и да е филтъра, който имаме в офиса. Confused
Edira и  Atalanta , страхотни снимки! Няколко пъти ги разглеждах! Благодаря ви , че споделихте тези красоти! Hug

Едира, направо настръхнах като прочетох за змията. Аз изпитвам ужас от всякакви такива пълзящи гадинки дори и на картинка, а представям си да я видя до мен Crazy

Аз както обикновено през седмицата ще тренирам довечера и ще е някоя от тренировките на Боб.

Хубав ден и успешна седмица!  bouquet

# 147

(виждате ли видеото!?!?)

Agent - Вижда се видеото!  Екстра!  Heart Eyes Аз като инженер-практик се запитах тия сладури колко ли ток биха произвели, ако им свържат вело-тата в паралел и си въртят на воля както пътниците у Франция, за които франсетата са монтирали установки за презареждане на GSM и лаптопи... Ето инспиращото фото:

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

wackamotto - Аз от Спортс-директ съм си взел най-дебелата такава постелка, която се води "за лягане/спане", ама и за фитнес упражненията става ЕКСТРА, щото е същевременно плътна, водонепропусклива, толплоизолираща и омекотяваща + че е с висока здравина на износване и е цели 7 мм.... Всичко друго, което съм срещал он-майн или в магазин е 4, максимум 5 мм и с липсващи поне 2-3 от горните качества.... При все, че и цената на горната постелка, заедно с таксата за доставка (става за около 10-ина дни) през българския клон на сайта, НЕ Е по-висока от останалите...  Peace

# 148
Благодаря ви за отговорите   bouquet

# 149
Аз отчитам 1 час с Боб Харпър - Extreme Cardio Challenge  Crazy

deliberation
,
Скрит текст:
Сега чувам за домашно направена клеева тинктура. Мисля, че баща ми веднъж беше взел от един човечец, но изобщо не помня за какво беше това нещо. Само помня, че чудото в шишенце трябваше да стои около месец (или по-малко?!) на тъмно и да го разбъркваме по 1-2 пъти на ден здравата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт