Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 560
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Може ли да ви попитам да се изморявам напразно 30 минути кростренажор достатъчни ли са да се отърва от едни излишни сланини около корема и бедрата. Разтягам 5 минути, 30 минути карам кростренажора, на скорост 1, рядко и за п 2-3  минути превключвам на 2, накрая ми пише дистанция 10км, време - 30 минути, калории 250. След това правя коремни преси 3 серии по 10 , и две упражнения с гирички за ръце. Правя го от месец, но не забелязвам никаква промяна. 

Хранителния режим смятам че е добър, но ако е нужно и него ще споделя.  Wink

# 151
  • София
Може ли да ви попитам да се изморявам напразно 30 минути кростренажор достатъчни ли са да се отърва от едни излишни сланини около корема и бедрата. Разтягам 5 минути, 30 минути карам кростренажора, на скорост 1, рядко и за п 2-3  минути превключвам на 2, накрая ми пише дистанция 10км, време - 30 минути, калории 250. След това правя коремни преси 3 серии по 10 , и две упражнения с гирички за ръце. Правя го от месец, но не забелязвам никаква промяна. 

Това което правиш е много малко и неподходящо. Пробвай с нещо от първата страничка. Също така прави интервално кардио. Ако и храненето ти е ок ще има ефект Simple Smile

# 152
Здрасти, момичета!   bouquet
Новата тема е супер, снимките са много надъхващи!

Аз си продължавам с тренировките вкъщи и разходките навън Simple Smile

# 153

Това което правиш е много малко и неподходящо. Пробвай с нещо от първата страничка. Също така прави интервално кардио. Ако и храненето ти е ок ще има ефект Simple Smile

Как да избера от първа страница, като не са едно и две Simple Smile Трябва да стрелям на сляпо. Мерси все пак за отговора, явно ми е малко това, но като знам че повечето хора и това не правят ме е яд че не отслабвам  Laughing

# 154
  • София

Как да избера от първа страница, като не са едно и две Simple Smile Трябва да стрелям на сляпо. Мерси все пак за отговора, явно ми е малко това, но като знам че повечето хора и това не правят ме е яд че не отслабвам  Laughing

Еми това е начина да. Пробваш и ако ти харесва продължаваш, ако не избираш друго. Влез във ФБ и започни с по-кратички програми за да видиш колко издържаш. После увеличавай трудност и време.

# 155
Започвам седмицата с това кардио, което ми допада и на мен - http://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s
За повече нямам време днес.
Едира, това фотопредизвикателство е страшно готино ей! Харесва ми това, че провокира всеки ден с нова тема  Mr. Green
Относно гадината добре че сте се разминали брр...
Скрит текст:
Мисля че точно поради ужаса, който изпитвам към змии на няколко пъти съм имала близки срещи с тях  Stop

Agent Provocateur добре завърнала се  Hug

# 156
Къде мога да намеря dvd-то на Лияна фитнес упражнения вкъщи? (тая жена има страшно тяло, а днес четох статия, че правила и видео тренировки) Crazy

# 157
Къде мога да намеря dvd-то на Лияна фитнес упражнения вкъщи? (тая жена има страшно тяло, а днес четох статия, че правила и видео тренировки) Crazy

ЩЕ ПРАВИ Simple Smile Доколкото разбрах, не е излязло още  Peace

# 158
vanesa , бая  ще я обезкуражиш White_roses с това изказване  Shocked
По мое мнение  - ако човек спазва отрицателен калориен баланс и се храни с пълноценна храна - дори и  едно упражнение да не прави - пак ще сваля .
Не подценявам тренировките ,защото и аз съм тука в кюпа - мисълта ми е ,че храненето трябва да е целенасочено ,защото и 1 час кардио на ден не стига ,ако се храниш с боклуци.

White_roses - изчисли си какви са ти потребностите от хранене , включи и някаква друга активност освен кростренажора,защото много скоро ще ти писне това монотонно движение.
Желая ти успех  и не се отказвай!

# 159
Здравейте,
по време на МЦ бях малко в почивка от към тренировки .Преди това изкарах 30 shared - добре беше .
Сега смятам да тренирам с Джаки и двете части, после кростренажор - 15-20 мин. и после .
Как смятате дали ще ми дойде в повече? Искам 5 дни това, събота и неделя почивка и до 15.07 да съм смъкнала коремчето и оформила крачето? Не мога да преценя дали ще претренирам и да не откажа накрая, въпреки че сега имам огромно желание...

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 21:41 от brilqntina

# 160
  • София
vanesa , бая  ще я обезкуражиш White_roses с това изказване  Shocked
По мое мнение  - ако човек спазва отрицателен калориен баланс и се храни с пълноценна храна - дори и  едно упражнение да не прави - пак ще сваля .
Не подценявам тренировките ,защото и аз съм тука в кюпа - мисълта ми е ,че храненето трябва да е целенасочено ,защото и 1 час кардио на ден не стига ,ако се храниш с боклуци.

White_roses - изчисли си какви са ти потребностите от хранене , включи и някаква друга активност освен кростренажора,защото много скоро ще ти писне това монотонно движение.
Желая ти успех  и не се отказвай!

Съвсем не съм искала да я обезкуража. Просто нещата които прави са времеемки и безмислени. Много по-голям ефект ще има от 15-20 ХИЙТ например. Естествено че храненето е много важно, аз нямам идея тя как се храни. Говорихме за тренировките, защото извинявай ама 3 серии по 10 коремни преси си е безмислено. По-добре 1 мин планк Simple Smile

# 161
Аз се отчитам с пирамидалната на Джаки за горна част + 3 ден от предизв. за ръце.И аз правя дипс-а с изпънати крака, по-нататък може и да ги посгъна Laughing Както и да правя лицеви до долу от колене. Mr. Green Тежестите ми за бицепса първите два дни бяха по 5кг, днес съм с по 2 Grinning

# 162
За днес предизвикателствата (пропускам почивките в плановете им... засега):

10.JUNE - Day 11 of Squats Challenge --> 110 squats = 2*50+остатък....
10.JUNE - Day 5 of Arm Challenge
(в паузата на горното):
- 12 push-ups
- 15 dips
- 30 biceps curls
- 25 sec of punches
(с 2 тежести от по 550 гр.)

Поизпотих се тия Dips....  Crazy правих и още други малки упр. (което ми дойде на акъла за момента) за областта около глезените, китки-длани (с малко гумено геврече за стискане), рамена (махове с ръцете) + 3х10 с гиричките в различни направления на движението за уравновесяване на натоварването поне малко - нагоре-надолу, зад гърба МАКС нагоре, пак зад гърба но вече над ременете - отпускане назад и вдигане над главата. Правя по 15 лицеви, дори и в Плана да пише по-малко Wink Влизам у ритъма и на двете Challenge...  Rolling Eyes

White_roses - дай данни за себе си: години, ръст,КГ,,,, сподели хр. режим и ОТКОГА нямаш напредък към намаление на КГ, а също и ОТКОГА тренираш по тоя начин, гдето описа (същото темпо и обем) и бих могъл да ти дам по-конкретни мерки кое да пипнеш от системата, че да почне (пак) да смъкваш КГ... Алтернативно - мога да те насоча откъде да си изчислиш всичко сама, да прочетеш кое НЕ трябва да се яде (т.е. не е желателно или откровено вредно) и прочие.....  Hug

brilqntina - Принципно: Не си давай срок!!! Да не говорим, че 5 дни срок е извънредно малко за реализация на някакъв видим напредък у посоката, която търсиш. Но да си дадеш дума, че ще правиш определен хр. режим и определени упражнения аз някакъв срок (месец-два) - става! Резултатите ще дойдат сами с постоянството!  Peace

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 23:08 от Miami_beach

# 163
Miami благодаря за съвета отностно squats  bouquet. Мисля да ги почна в офиса като за начало без тежести, но в същото време си знам че няма да видя кой знае какъв ефект.

Ini` то и аз съм така като White_roses Embarassed по 5 дена в седмицата тренирам (ако мога да го нарека така). Два дена правя пудовка по 40мин,останалите 3 редувам Джаки корем или горна част. Понакога комбинирам Джаки+нещо от блендъра за същата част. Отделно на работа използвам двете ми почивки от по 15 мин и съм на елептикала през ден. Джънк не ям, от 2 години се храня нисковъглехидратно и леко мазнинно да речем. Тренирам половин година вече и ефект на килограми никакъв (даже съм и качила), е поприбрах се много леко почти незабележимо. Но явно греша някъде. Аз разбирам че не мога да очаквам че тук някой ще ми състави тренировъчна програма, но просто споделям.

Сега покрай вас се навих на squats, но като не включа тежести пак няма да видя кой знае какво стапяне. И аз съм леко отчаяна Crossing Arms. Но ще рипам като хамстер на колеленце пък си казвам най-накрая все е по-добре от лежане по гръб пред ТВ-то Thinking Grinning.

# 164
Aziti - Желателно е да правиш squats (или кои да са други упражнения) на отворен прозорец или поне в проветрена стая.... Също така - бас хващам, че дори да правиш Squats Challenge без тежест на раменете, то пак ще имаш ефект! Да, вярно, ефекта би бил по-изразителен с екшън с тежест, ти прецени, важното е да вкарваш движение всеки ден! Ееее... има и почивки в Плана, де! Wink С постоянство ще постигнеш повече за месец-два, отколкото със супер-тежести за седмица-две... ако ме разбираш каква тактика искам да ти подскажа  Flutter

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 23:54 от Miami_beach

Общи условия

Активация на акаунт