Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 569
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Miami благодаря ти отново. Да почивките в плана ги видях  Laughing.  Ти пък чак за месец два резултати да видя, като се гледам за 6 месеца какви резултати съм постигнала.... Grinning  Embarassed. Но няма отказване.

# 166
Здравейте  Simple Smile

Бих искала да се присъединя към Вас  Peace От ноември миналата година се занимавам със спорт по редовно ... В началото тренирах с Руми и спазвах режим .. Постепенно отслабнах с 8 кг. , стегнах се и загубих доста сантиметри ... Още се боря със сладко манията , но поне от доста време не ям по един шоколад на ден ...От един месец го давам по свободно и си възвърнах 1 килце ...Като обиколки не съм мръднала...Някои дрехи ми стоят по - свободно Simple Smile))

Отчет за днес http://www.youtube.com/watch?v=StikwXBYqcU   правих само два кръга , че ми дойде множко ... Предпочитам да тренирам около 30ина минути , но всеки ден  Simple Smile
Желая хубава и спокойна вечер !

# 167
Добре дошли на новите момичета   bouquet

White Roses, защо не пробваш с 30 day shred? Тренировките не са дълги, можеш паралелно да правиш нещо друго.  Ако не ти харесат, започни нещо друго Simple Smile

Отчет и от мен - започнах последната седмица на Insanity.  Вечерта 28 мили на колелото (озорих се с баирите, но се справих без да спирам) + предизвикателствата.  От другата седмица смятам да започна да тичам 4 дни в седмицата, а 3 да правя силови тренировки  ooooh!

Едира, великолепни снимки!

Агент, супер видео, Маями, добра идея, действай по въпроса!

Аталанта, предизвикателството звучи добре!  Стига да не е много хълмист теренът, няма да е зле Simple Smile

# 168
Добро утро трениращи
от около Нова Година тренирам у дома , започнах със зумба, Румяна Илиева и Синди
от около месец два пъти седмично на фитнес ходя,
но понякога се появяват болки в кръста
снощи правих това и днес едвам се движа  http://www.youtube.com/watch?v=Vy9WKyN1rig
Молбата ми е ако сте наясно защо става така при мен да ми отговорите, не правя нещата както трябва или съм тежичка за тези програми и кои тренировки са щадящи кръста,
досега не съм имала проблеми с него.

# 169
Аз се отчитам с два пъти новата 5минутна на Румяна. Брутална е!!!  Crazy

# 170
Привет и от мен Hug
Продължавам с  БР, 2-те предизвикателства, а ръце и корем, желязна съм Laughing Всеки следобед в залата за гимнастика Wink
Мери, ще я погледна тази на Румито.  Peace

# 171
Г-жа Нервакова и аз получавам от някои упражнения болки в кръста.
Гледам да не го натоварвам много, там ми е слабото място.
В момента съм само на каланетика и проблеми нямам  Simple Smile

# 172
Здравейте отново от мен!
Отдавна не съм писала, защото вече съм в сесия и ми е малко натоварено, но продължавам с упражненията! Основното ми е карането на колело, реших, че така ще се придвижвам от точка А до точка Б и определено има резултат. Чувството е супер - усещам напрежение в мускулите, винаги се изпотявам яко и дори да ме позаболи малко докато карам ПРОДЪЛЖАВАМ! И малко след това минава, просто прекрасно се чувствам!

Отделно си пускам клипчета от блендъра или бифит. По-кратки, защото нямам особено много време.

За храненето- опитвам се да се храня по-здравословно. Тъй като имам нездрави отношения с кока колата, абсолютно я зарязах, както и подобните й. Онзи ден сготвих чудесни запечени пържолки със съвсем малко мазнина, подправки, гъби и лук, както и малко червено вино- стана адски вкусно (в главата ми е здравословно, още се уча). Отделно за гарнитура задушени зеленчуци без сол или масло. Сега пия много свеж шейк с кайсии, банан, вода, ленено семе и 2-3 фурми. Много е вкусно! Вкъщи ме гледат странно, но просто знам, че е по-добре за мен.

Някой от вас да е чел книгата Skinny Bitch? Свалих си я и сега я чета. Не се виждам като веган, защото просто много обичам мляко и месце от време на време,но пък има доста интересни неща. Има и фитнес видео, което изтеглих днес и мисля да го направя по-късно.

И още един въпрос, днес ми дойде и се чудя по това време от месеца какви упражнения е по-добре да се правят. Йога, пилатес?

Малко дълъг пост стана, но исках да споделя какво става напоследък. Прекрасен ден ви пожелавам!  Hug

# 173
Edi, браво! Страшни снимки! Hug

Биляна. имам ужасното подозрение, че сме една кръвна група с теб или казано по-точно - един дол дренки  Mr. Green

Отчитам 1.5 часа във фитнеса (кардио, корем, крака, стречинг)

# 174
Hecate , можеш ли да кажеш от къде си намери книжката?
Иначе - мисля че се движиш в правилна посока - нека в къщи те гледат странно ,всеки е минал през тия моменти. За МЦ - мен не ме спира да правя и по-тежки тренировки,но при всеки е различно.
Г-жа Нервакова   - трябва да внимаваш - да разтягаш добре , не се претоварвай докато не ти отмине болката ,че може да стане опсно.
Не знам колко си напреднала ,но ако не си - започни с по-леки упражнения и натоварвай постепенно с времето.
Merry. -  супер изглежда тренировката , но аз напоследък взех да поживявам с моят човек,а там всяко движение ще отеква в блока - много странен блок  Shocked
И стига толкова спам - ще си правя и аз предизвикателсво ,ама малко комбинирано:
За днес Pushups -25 Squats -50 Plank -1'30'' dips -30
Лицевите са ми рекорд  Mr. Green

# 175
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, аз днес отчитам с това за загрявка- http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Jump-Rope-Cardio-HIIT/fl/. За мен, обаче не е 5ца по трудност, би трябвало да е 3ка  Rolling Eyes. След това силова за горна част от кръговата за цяло тяло на Джаки и завърших с 100те бърпита на блендъра пак.

Г-жа Нервакова тренираш ли пред огледало или стъкло, на което с отражението можеш да следиш формата си, тоест дали правилно изпълняваш упражненията. Много пъти болката в кръста се дължи точно на това. Аз, например се гледам в стъклото на врата на хола и веднага поправям стойката ако се налага. Така си бях разтегнала мускул на кръст аминалата година, което ме обездвижи за няколко дни, гадна история беше.  Embarassed

# 176
Здравейте, приключих с новата 8 седмична на ФБ. Правих по 2 тренировки на ден, та за това и седмиците станаха не 8, а 4.
Изчистила доста ръцете и корема, а бедрата ми стоят едни напомпани, като на спартанец. Какво да направя за тях, вече не знам.

# 177
Marry. Разгледах статията, която ми прати и сериите упражнения. Не ми се струват никак трудни, даже напротив. А ти си направила невероятно коремче...поздравления! Коремни преси ли правиш и искам да попитам дали си го постигнала само с домашни упражнения, защото ми е трудно да
повярвам, че не си помирисвала зала с тези постижения Wink

# 178
  • UK
ElfcheSanya, не съм Мери, и нямам такива разкошни плочки, но да кажа, че залата съвсем не е критерии за хубавите плочки, нито N-на броя коремни преси, а отново храненето е в основата на всичко, изчиствайки подкожните мазнини се показват хубавите плочки! И все пак нека Мерито си каже за колко време ги е направила. Peace

Mery_79, наистина си железна!  Peace Аз почти като теб Mr. Green БР 10-та седмица, (ти си на 11-та май), + crunch challenge + вечерен пилатес - 20 минутен де, но все пак го има. Само че силиците не ми стигат и за Arm challenge. Него другия месец! Crazy
Макар че съм си казала, че от юли почват тибетците всеки ден, ама да видим! Peace

С храната съм ок, сред много шоколадови изкушения се намирам, но съм твърда! Peace

# 179
Благодаря на всички за отговорите  Hug
bob4enka и аз мисля, че не изпълнявам нещата понякога както трябва, снощи правих едни клекове и май там сгафих с неправилна стойка, това за огледалото трябва да се пробва, не съм досега, мъжо ме гледа и ме кастри ако не е както трябва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт