Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 572
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Днес си направих едно подаръче - въже за скачане. До сега не съм имала и ще започвам репетиции,надявам се в банята на плочките да не се чува много от съседите   Mr. Green
Ето това е въжето
После ще отчета нещичко Simple Smile

# 286
# 287
  • Sofia
Отдавна не съм писала тук, изгубих ви от поглед.
Няколко поредни дни тренирам с Джилиан 30 Day Shred,въртя тренировките, за да не правя едно и също, както е по схема. Разбира св, не забравям и моята любима Джаки.
Ще си дръпна и кардио програмата на Зузка, макар, че не знам до колко е подходяща за мен - с оперирано коляно(менискус) съм.Като гледам Мерида как изплака, ще  я разгледам и ще си помисля дали да я правя. Благодарности на Мери, че я качи в докса.  bouquet

# 288
Честито въже, Инич, и приятно трениране с него!

Броукен, аз имах неопренов колан, но го дарих на благотворителна организация. Ползвах го известно време и ми беше ужасно некомфортно заради жегата. Предпочитам да ми е удобно и да се кефя, докато тренирам. Освен това съм убедена, че най-добър, най-траен и и най-бърз ефект има правилното хранене.

Иначе, ако все пак решиш да си купиш такъв колан, не взимай този с ципа. Ако няма велкро, ще ти е по-трудно да контролираш дължината на колана.

# 289
Ини, чак аз се замислих за това въже Grinning

BrokenGirl, не ти трябва такъв колан!  Peace

Програмата на Зузана пък изобщо няма някакъв ред, под който да тренира (примерно - днес - долна част, утре - горна, в други ден - корем и някакви такива. Изобщо не мога да разбера как тренира и се чудя дали да продължавам?! newsm78)

# 290
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ини страхотен подарък си си направила. Аз другата седмица 6те минавам на трето въже, о6те по- тежко. Намерих го в един магазин тук и го заплЮх веднага. Страхотно се о4ертават ръцете  Peace

BrokenGirl аз 4естно казано, смисъл от такива колани не виждам. Но, пробвай, може пък да ти хареса. На корема само правилно хранене и движение му помага  Rolling Eyes

# 291
Здравейте!
Тази седмица тренирах 4 пъти Simple Smile Доволна съм от себе си Simple Smile запалих се по Turbo Fire програмата, и предимно 30 минутката.. Simple Smile мисля успоредно с това да се захване с squats challenge Simple Smile

# 292
Отчитам се с 3 мили тичане и малко йога.  Сега правя план за следващите 2 седмици ... беше лесно докато бях с Шон беше лесно откъм планиране, но сега ще трябва да си раздвижа мозъчните клетки и сама да си правя план  Flutter

Новата ми идея е да тренирам за 1/2 маратон  Shocked Да, не обичам бягането, но искам да се пробвам ... Освен това сега ситуацията е перфектна, защото една добра приятелка ще прави същия 1/2 маратон и можем да тичаме заедно, освен това ММ ще прави същия маратон, но цял.  Сега разглеждам Hal Higdon Training Program, която е за за 12 седмици.  Може би ще направя първите две, после отиваме на ваканция, и след като се върнем от ваканцията ще я започна от началото и така дано до края ...

Честит празник на всички татковци  bouquet

# 293
Мама Мил, браво, че си решила да участваш в 1/2 маратон. За някаква кауза ли е или просто така? Ако е за кауза, ще се включа с дарение като наближи събитието, само дай линк.

Честит празник и на таткото в твойта къща!

Тази година избрах място за летуване, където има фитнес зала. Миналите две години нямаше фитнес зала към хотела, но имаше много възможности за спорт, вкл. гребане (Deep Creek Lake, MD). Ние сме от тихите луди  Crazy

Ето още една мотивационна картинка

# 294
Вчера почивах и правих само лека сутришна йога и каране на колело по алея около реката.

Днес направих кардиото от Epic 1000 Calorie Workout at Home на Фб, а след него 10 минути за крака със собствено тегло.

След като видях прекалено изразените мускули на ръцете ми от морските снимки, реших да променя начина ми на трениране и да правя известно време тренировки само със собствено тегло. Да видим как ще ми се отрази.  Thinking

# 295
  • У дома
Да е честит празника на всички бащи в темата!

Аз минах на плуване, много добре ми се отразява. Искам да добавя повече упражнения за ръце, но дясната ръка много ме боли при натоварване и не знам защо.
Днес ще посрещам гости за курбан и ще се опитам да съм примерна с яденето.

# 296
  • Stavanger,Norway/ Varna
Атланта, разбирам те 4удесно за плуването. Аз съм бив6а плувкиня и няма не6то, което да ми действа така като плуване, толкова ме успокоява и уравновесява, обожавам водата. За съжаление, басейна на който редовно ходех, 4е и децата си у4ех е затворен ве4е цяла година. Има и друг в града, но е толкова препълнен, 4е е невъзможно да се плува като хората. Вярвайте ми, редовно сънувам как плувам и греба на сухо по 4ар6афа за забавление на половинката. Crazy

# 297
Здравейте момичета Simple Smile

Аз се върнах от почивката,която беше обидно къса.Прецаках си предизвикателството с клековете от сряда ще ги започна и двете( за ръце и клекове),чудя се и аз за Зузка,свалих програмата,но ще видя.Във вторник имам държавен изпит и след него се заемам,че вече цяла седмица не съм тренирала нищо и ми липсват тренировките.

# 298
Отчет с двете части на Джаки, не можах да издържа предизвикателството.  Embarassed

# 299
  • UK
Днес след вчерашната сватба цял ден лежа по диваните или гоня детето, уж бях оставила кардио 3 за днес и все ме мързеше, мислех да го пропусна, но сега като ви прочетох се надъхах и отивам да го мятам, нищо, че тук е 11 почти вече. Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт