Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 565
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Аз днеска ще си дам почивка в предизвикателствата... но затова пък по същество завърших ремонта у къщи (1 комплект и половина кухня ИКЕА + още 6 рафтчета, 3-4 закачалки и релсички и др. кухненски аксесоари ИКЕА + още 2-3 холни и помощни масички ИКЕА + още 3-4 етажерки ИКЕА и не-ИКЕА + още 1 голяма ракла за спалнята, мое творчество!). Не стана без усилия, въпреки доброто планиране на всички мебели ИКЕА... На ИКЕА-БГ съм им обещал и снимки, ама няма да е скоро, щото все още липсват детейлите, а мисля отсега натам за поне 3 седмици да попътувам...  Rolling Eyes Иначе завинтването на винтчета и монтажа на сума ти елементи във висящо или извъртяно положение си е.... супер-гимнастика!  Laughing И аз, разбира се, ви я отчитах 5-6 пъти досега...  Twisted Evil

Днес мислех да правя и друга гимпастика, ама още от сутринта установих че ме боли главата - ей така, УЖ леко, ама продължително и настоятелно иии... чак в късния следобед ме "пусна" (това ми се получава често, когато има в близост до БГ еместресение... предния път имаче в Гърция... сега сигурн пак е имало някъде наблизо, ама все още не знам къде)... После се емнах да завърша мотажните работи, че др. седм. пътувам у Францията, а после ВЕДНАГА се изстрелвам на морето за ПОНЕ 2 седмици и да ми е спокойно...

По предизвикателствата - продължавам утре по схемата, дето я описах вчера - малко по-намалени обороти и видоизменени уражнения + гимнастика --> все неща подходящи за по път или като си някъде далеч от дома. Също така е възможно и да НЕ ГИ отчитам редовно, но да знаете, че действам  Flutter От време на време ще отчитам така за няколко дни, че може да ми липсва И-нет връзка у некой период Peace

# 301
Иренкааа, ще си наваксаш, спокойно. Важното е да си си починала добре и да си презаредила. Ще ти стискам палци за държавния изпит!

Маями, ти не се спря бре, друмник! Ще чакам пак снимки - миналият път ми се усладиха.

Аз пък си купих бански. Около 4. юли ще съм цяла седмица в отпуска и трябва да има в какво да връткам "новото" си тяло  Flutter Това всъщност е екип за тренировки, но е ушит от плат за бански, което го прави идеален за мен: от каяка - направо на плажа! Само да доизчистя тоя корем, та да лъснат плочките, да му се не знае...

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 16:21 от Фея Кръстница

# 302
Леле, Фея фантастична си   bouquet И банският е хубав  Peace
Не виждам корем за чистене.Много добре изглежда.Сега, ако искаш прави клекове с тежко, ама доста по-тежичко от това, което досега си правила.Само за седмица две коремът ще стане камък.Гаранция  Wink

Аз вчера тренирах, днес домакинствах.Изгубих се за малко, но си ви чета.Ходих с дружки на едно красиво езеро за няколко дни.Само по женски.Голям кеф и голяма красота.Напълниха ми се очите.
Не тренирах само четири пет дни и вчера след тренировката имах мускулна.С храната хич ме няма.Нямам време до ваканцията, но не мога да се стегна.Важното е, че съм здрава пък другото ще го мисля наесен.И това лято ще пека дебело дупе иначе пък вирнато от клековете  Laughing

Хей Маями, да ни покажеш Франция.Приятно хайманосване  Mr. Green

# 303
Благодаря ти, Тяна! Имам, имам за чистене на корема... По-добре е, отколкото беше преди месец - сега се виждат ясно една и половина от най-горните плочки. Ама надолу още има за махане. Ще взема да накарам мъжо да ми направи една слош тюб и ще я разхождам Simple Smile Имам време до септември, когато ще ходим на почивка  Mr. Green

Благородно завиждам за почивката по женски. Аз не мога още - малки са децата...

# 304
Фей, честит ти бански! С кеф да си го носиш!  bouquet Пожелавам ти с лекота да проявиш и най-трудните плочки. Wink
И аз тях чакам от доста време, ама... Mr. Green Май скоро няма да ме огрее, защото хапвам по повечко - качествена храна, но все нямам наяждане... Grinning

# 305
Фей, честито!!!
И аз само чета, а и се поомързеливих малко тази седмица. Надявам се да компенсирам другата.  Hug
Поне на килограми свалям вече съм с 5 по-малко (надявам се да не е много за сметка на мускулите)

# 306
WOW!  Фея, изглеждаш прекрасно!  Аз също днес си купих бански за ваканцията, но определено имам още много да "подскачам" преди да стигна твоето ниво.  Всичко с времето си!  Моят 1/2 маратон има само една кауза - малко гърч за мен и работене по каузата за бъдещи пътешествия  Wink
Скрит текст:
Идеята се появи спонтанно и малко налудничаво.  Последните няколко недели винаги тичам с едни приятелки, едната от които е от Малта.  Миналата неделя се заприказвахме за Малта и на шега си мечтаехме да отидем заедно там.  Като се прибрах вкъщи, погледнах какви маратони има в Малта Simple Smile Оказва се, че има един през февруари 2014.  На ММ много му хареса идеята.  На този етап едва ли ще отидем, но оттам се появи идеята.  Иначе вместо Малта, си мислим дали да не отидем до Ню Орлеанс през февруари на 1/2 маратон ...  Аз обожавам да пътувам, но за съжаление през последните 5-10 години нямах много време да пътувам ... И така ми хрумна идеята да ходя на 1/2 маратон - ще си имам някаква цел. 

По повод пътувания/ваканции, Маями, да си прекараш страхотно и да споделиш снимки.  Ах, как ще ти завиждам само .. (благородно и не много благородно) ... Ние тази година искахме да летуваме там, но трябваше да променим плановете  Sad  Но здраве да е, и до там ще стигнем някой ден ...
Скрит текст:
Апропо, аз си купих фотоапарат и си го чакам  Whistling

Tqna, страхотно за женската ваканция! Къде бяхте?

Едира, браво за кг!

Утре мисля да пробвам Les Mills Combat  Peace

# 307
Фей,много благодаря за подкрепата(ще ми е нужна  Laughing),а ти както винаги изглеждаш великолепно Simple Smile

Тяна
,с приятелки винаги е незабравимо.

Маями
,лек път и да прекараш чудесна почивка Simple Smile

# 308
Фея страхотно изглеждаш  Simple Smile

Мацки някоя да има лост защото реших да си купя препоръчайте ми някъв сайт където дас и поръчам с цена до 100 лева .

За днес се отчитам с това
http://www.youtube.com/watch?v=YFQt-2GazhU

и http://www.youtube.com/watch?v=3WHiONLTPlE

Сутринта нямаше ктака да бягаме с гаджето на утре вече сме на фитнес

# 309
Фейо, супер си!
 Еди, браво, момиче!
Маями, и на теб завиждам Simple Smile  и аз така обхождам чужди градове и паланки!

Отчет с 1.5 ч във залата Simple Smile

# 310
  • да има едно лесно - на мотора
Маями , и от мен приятно "хайманосване " Wink . Ако минеш през Прованс , поздрави  Wink
Фея , честит ти бански  Peace Невероятен " пълнеж " на банския   bouquet

Отчет за днес -190 клека (130+60)
20 лицеви опори , 5 мин кардио .

# 311
Привет и от мен,
да се отчета с 40 мин танци сутринта, супер интензивно и многоооо ободряващо!

Хубава седмица!

# 312
  • Варна
Здравейте Simple Smile Изтеглих си програмата на Зузка и днес направих ZCUT10 за 12:03 мин. Доста приятни тренировки за като няма време човек, пък и да има пак са добри. Някой прави ли цялата програма?

# 313
Радост, аз я започнах отначалото, стигнах до 4 ден, но някак си много изморително ми действа и не знам дали заради Мерида си въобразявам, но и мен почнаха колената да ме болят и май ще я прекратя и ще си продължа с Румянчето, Боб Харпър, Джаки... newsm78

Тази сутрин се отчитам с 40мин Били Бланкс  Peace

# 314
  • here, there, everywhere
150 клека от предизвикателството. Утре 95 и в сряда са последните 195. Мисля, че бричовете ми понамаляха, но нищо драстично.

Стискам палци на Иренка.

Фея, поздравления за корема. Дълъг път имам да извървя докато стигна до твоята преса.

Момичета, аз искам да се похваля. Никога през живота си не съм можела да бягам. Последно пробвах преди година и половина и след 3-4 мин бягане бях на колене и целувах асфалта. Тази сутрин излезнах да се пробвам и пробягах 4км! Времето беше около 30 мин. Натоварих се малко, но със сигурност не бях изтощена. Не можете да си представите колко съм радостна. Предполагам за бегачките в темата това е смешно постижение, но за мен е огромна крачка напред. Няма невъзможни неща! И това е в благодарение на вашата подкрепа.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт