Отговори
# 555
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Влизам и какво да видя - Татяна си имаме бебчета  Heart Eyes Чета по-надолу и Роси.то с хубави новини  Hug Честити рожби, майчета!  Heart Eyes Бързо възстановяване и скорошно прибиране на фъстъците у дома   bouquet

# 556
Добро утро  Hug

Честито Татяна , честито Роси   bouquet  bouquet  bouquet
Да са ви живи и здрави рожбите и много ,много да ви радват !!!

Благодаря ви за милите думи за снимките . Данче - да Олга Дукат е това, много мила и усмихната жена.

Хубав ден на всички  Hug

# 557
Изчетох ви, и да почна първо благодаря за честитките, но то снощи имаше и продължение на нашите покупки, обаждам се аз на Калин към 17:30 и му разправям за какво иде реч (до тогава е в цеховете и няма покритие на телефона) и че трябва да иде да изтегли пари преди да се прибере. Той обаче освен, че изтеглил решил и да мине през същият магазин, и купил пак за 50% по-евтино, една супер модерна играчка - музикална над леглото се закача, с музика класическа вградена, но имало екстра ако искаш да пускаш на бебето собствена музика се включвала собствена флашка, пък и нощна лампа има вградена. Ето я http://kasida.bg/taf-toys-vyrtelejka-za-leglo-s-mp3-pleyr-74-15586.html само че я е взел за 45лв
Луиза дано всичко вече е наред. Стискаме ти палци.
ДанчеКак кога ще ти помагат разни баби и дядовци, то това и аз си мислех, като искали да помагат що не казаха, може ли да дойдем 1 седмица преди раждането, да направим основното чистене примерно  newsm78 Но като виждам, че после сигурно няма да ми хареса как си викам, абе по-добре не.
Това с августинките, и аз съм виждала, че има майка с тризнаци, но това което ми казвате сега не го разбирам, никаква полза не виждам от това да лъжеш.
Гифт какво стана с теб? Да не е като при мен, евентуално от изпотяване?
isi83 и аз като теб, като чета как в Сф , им искат цял списък с неща при влизането в болница, и как във Варна, трябвало и конците даже да си носят, съм  #Crazy Аз реших, че ще раждам в Дупница, защото съм чувала за нормалното отношение към родилките там, за разлика от Благоевградската болница, когато Цвети ми каза, че са й казали, че само нейните си вещи да носи, даже не повярвах, че може да е толкова лесно, в сравнение с останалите места, питах и още една мама, и се оказа, че и в България невероятно как има такива места.
Жалина за това филмиране, и аз минах през този етап не си единственото куку спокойно  Mr. Green доказателството беше, ооооо не може един мъж да няма никакъв мерак, значи има някоя сега фиданка, дето му е завъртяла главата, а аз слоницата  smile3518 После ми мина тази вълна, викам си еееее то на този принцип всеки мъж изневерява, докато жена му е бременна, ама чак пък такива идиоти да са  newsm78
Егати чаршафа, сега разбрах, че докато пиша и росито родила
Роси.то да ви е жива и здрава малката госпожица, и да пишеш какво стана, къси ли са й краката или е прекрасна, защото подозирам, че е една малка мини кукличка и язък за притесненията ти Laughing

# 558
 newsm44  Браво на щастливите мами - Татяна и Роси   bouquet Да са ви живи и здрави малките бонбончета, да ръстат весело и безгрижно и да радват мама и тате ...  Hug

# 559
Татяна, честити синове! Да са живи и здрави! Как се казват?  Simple Smile

Роси.то, честита дъщеря! Жива и здрава да е!

Брей, то верно за юли няма да остане никой  kyllmg  Ох, аз още тая надежди да се добера до 1 юли, ако ли не поне до 24 юни, и аз като Мъхчето.

# 560
Е то какво стана.Аз мислех,че ще съм първата родила или поне една от първите.(На майките с близнаци е позволено да избързат малко Peace) А то какво стана.Дръжте кълки момичета.Рано е.

Честито на Росито.Да им е жива и здрава момата!!!

Аз съм добре.Това май се оказа течение снощи.Отивам да чета клюката при августинките.

# 561
  • София
Роси, честита дъщеря! Сигурна съм, че е красавица като теб и че Петър вече я обича безумно! Бързо излизане от болницата ви пожелавам и да сте здрави!

Мами, айде някой да остане и за юли, а? Говорете им на тия деца, убеждавайте ги, подкупвайте ги, ако трябва! То нетърпение, нетърпение, ама.... Излиза, че не е от заглавието на темата, остава да е от дъжда!

# 562
Добро утро,маменца  Laughing Laughing Laughing Laughing
Абе как хубаво започва денят с тези вестителски новини!
Честити синове на Татяна ! Да са живи и здрави ,на теб бързо възстановяване и скоро да разкажеш как е минало всичко!  bouquet
Честита кукличка на Роси.то!Сега ще се върна да видя в коя седмица е родена ,че не помня!БЪрзо ще порасте момата ,няма да се плашите !  bouquet  bouquet
МИсти,снощи те сънувах нещо,бях в Благоевград за изпит в ЮЗУ Shocked и преспах у вас ,незнайно защо.Да знаеш ,това е знак,веднага те записвам за вестителка  Joy
Много желаещи има за Еньовден гледам ,дано да успеете ,много харесвам тази дата.

# 563
С Росито сме с еднакъв термин - 4 юли, така че е родила на 36 седмици и 6 дни. Почти пълни 37 седмици, което си е доста добре.
Аз на 24юни имам нещо като втори имен ден, който никога не съм празнувала, всъщност аз и първи имен ден толкова съм празнувала... и понеже вече ще си е категорично в зодията - барем от зодия да го докараме, като няма да го докараме от месец... та тъй де. Но все пак предпочитам да е юли месец.

Аз покрай вестителските новини забравих какво имах намерение да пиша по принцип, ама не е важно. Нямаше да забравя, ако беше нещо важно.  Simple Smile

Не съм чела за измамата при августинки, ама явно по отчетните лудите са повеко от другите подфоруми  Thinking  Много са нагъсто. Точно вчера попаднах, че 3 форумки се засякоха, случайно, че на лични някой си, представяйки се за жена, ги е разпитвал за клизми. Ама с много въпроси и безкрайни конкретни подробности относно протичането на клизмата и след нея. Явно бил някакъв маниак на тема клизми и акане  #Shocked  Тъй, че из този форум всякакви ги има, да знаете  Joy

# 564
  • София
Добро утро,

честито Танче, честито Роси, да са ви живи и здрави дечицата и много, много щастливи и обичани!!!

Аз пък се надявам да си устискам до датата за секциото - а ма ха и 1 юлче да има в юлките Simple Smile))))))

Ей, Мисти, вчера ти е бил ден за пазаруване, браво, все добри покупки, че е намалени, супер!

За подаръците от мъжете исках да кажа, моят мъж толкова да не се сеща, не е истина, пък и е скръндза голяма, като родих Стани майка ми го беше накарала да ми купи букет за изписването, той откъде на къде ще се сети, че трябва, тя не искаше да си признава, ама аз директно я попитах, защото си го познавам и си призна жената, а после подарък си купих от негово име, дадох му го и му казах, ето, за дето 9 месеца имах неразположения и проблеми и възпалена рана и температура 12 дни и за това, че съм ти родила син, айде подари ми сега този подарък...ми хич не се трогна, нито се притесни, че и за това не се е сетил, все едно нищо, като знам, че и този път ще е така мисля да си купя нещо по-големичко Simple SmileРРРРР Нали е скръндза, така ще му стане най-кофти Simple Smile))))

Гифтче и на мен понякога ежедневната ми превръзка е толкова мокра, че и гащите също, но и аз мисля, че е потене при мен, а и накрая наистина течението се позасилва, иначе има някакъв разтвор, който реагира с околоплодните води и се оцветява, ако са води, не знам дали в аптеките го продават, ако го продават можеш да си купиш и следващият път да тестваш, или направо слагаш една ежедневна превръзка и отиваш на АГ, там такъв р-вор имат, ще капнат на превръзката и ще се види, то ако е текло веднъж, пак ще си тече по малко.

# 565
  • Зеленият рай в сърцето на България
Еееее Мисти браво, направо ме разби  Grinning

Като се събудих и ми беше много смотано, а и това мрачно време  #Cussing out Добре, че влязох тук и след вестителските новини ми се повдигна настроението  Grinning

Честито на мама Татяна и на мама Роси!   bouquet Живи и здрави бебоци и скорошно прибиране в къщи.

# 566
  • Перник
Добро утро и от мен

Честита радост на Татяна и Роси   bouquet
Да са ви живи и здрави бебчетата, много да ви слушат и бързо визстановяване  Hug

# 567
  • София
Танче, честити синове!
Роси,честита дъщеричка!
Да са ви живи и здрави и много щастливи! Бързо възстановяване на вас!

Карли, браво на теб! Много е хубаво в Вурвуру - спокойно и идеално за почивка, чак са размечтах!!!

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:42 от verabel

# 568
 Честити юнаци на мама Татяна! Да са и живи и здрави!  bouquet
Честита мома на мама Роси!Бързо възстановяване!  bouquet
Страхотни новини.Браво!

# 569
  • Бургас
Ох Иве, като написа Честито Танче и направо ми се преобърна сърцето...моля те не ме плаши така друг път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт