Отговори
# 615
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мисти, последната вечер исках да оставя малкия да го гледат, пък аз за последно да си се наспя. Тъй като вече се бяхме поопознали с майката в моята стая й подхвърлих ако иска да оставим като за последно бебчовците при сестрите и тя се съгласи. Няма да споменавам, че цяла нощ хъркаше и беше все тая дали Марти реве при мен или не  Mr. Green

Татяна, ще чакам да напишеш как се казват малките герои, за да ги напиша на първа страничка. Аз май мернах имената им в снимка.бг, но не знам кое на колко грама отговаря  Embarassed

# 616
Прекрасни новини. Честито на Татяна и Роси! Да са живи и здрави те, децата и целите им семейства!   bouquet

# 617
Татяна,честити ви малки мъже!Пожелавам ви на тях бързо укрепване,а на теб - леко възстановяване и скорошно прибиране при тати!
Бебоците са прекрасни,толкова белички и оформени,браво!

Роси,честита ви принцеса,много щастие в живота да я следва и вие бързо да се прибирате вкъщи!

Здравейте,на останалите  preggo !
Толкова е приятно,когато денят започва с хубави новини!

Весе,и моят корем вчера слезе и усещам една тежест,все едно че ми се ходи по голяма нужда и едно чувство, като че ли главата всеки момент ще се покаже отдолу,но пък с какъв кеф дишам вече.Не се притеснявай,че това е знак за скорошно раждане,чела съм,че този процес можел да продължи през целия 9 месец.
Мъхче,с това "Безсъние" на Фейтлес ме уцели в сърцето,а и периодът сега е много в унисон с него Grinning Hug А това от мен: http://www.youtube.com/watch?v=82cLV48gra4
Хаха,Сиренце,те нашите многократни бикини рядко издържат 40 пранета,как ли да наричаме тези,които са за родилки и са от вид хартия.Иначи много от нас май си взехме някакви дълбоки евтини памучни гащи,които след като си свършат работата ще хвърляме,просто,защото за кофти модел.Иначе,еднократните гащи аз ги гледах по около 3.00 лв бройката,в комплект от 5-6 броя,което за мен е излишно скъпо,моите "палатки" струваха по 1.50 лв парчето,в края на краищата и двата вида отиват в коша след употреба.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 14:04 от fly2

# 618
Да, да сиренце да се чува  Joy

За епидуралната упоика, аз много бях за нея, но една приятелка преди 20 дена роди с нея и вика, че е по добре да е била без нея че усложнила нещата и пак доста си я е буляло. Та накрая са изкарали бебего с вакуум, имал малък хематом на главата но бързо се оправил. Та за това ще се пробвам нормално, хем като ме боли от яд да напъвам Grinning

mysterious ако вземат твоете бебче първата нощ, а на другите бебетата реват... вземи си едни тапи за уши, стотинки са и ще си спиш непробудно. Аз така правя с моя като хърка Grinning

# 619
Ухааа супер,и моя корем значи е "слязъл",определено се диша по-леко,доколкото това е възможно с тия телеса  Rolling Eyes

За подсичането ми похвалиха Судокрем и Бепантен  Peace

# 620
Който пита за епидурална - аз съм За с две ръце ,няма такъв кеф просто Embarassed
Докато достигнах разкритие ,четох списание в предродилна и си говорех по телефона ,все едно си бях на кафе Crazy Важното е ,да я постави специалист  и да може после да напъваш.Аз уж напъвах ефективно,но се наложи да ми помогне лекаря ,като "избута" бебето .НИщо не усетих.Този път ще съм без обезболяване.Не знам как ще мине.Бях за замислила ,най-големите ми "болки",бяха до преди да ми сложат упойката.Мисля ,че на 4 или 5 см я слагат.Ами при второ раждане нали уж много бързо се достигало разкритието ,можело и за час всичко да стане.Ако няма време за упойка  newsm78 Това се бях замислила наскоро,при 8,9 см примерно ,слагат ли?
Флай,страхотен поздрав! Благодарско ! Hug
Мисти,аз също мисля да давам детето при сестрите през нощта.Поне 2 ,3 нощи да си "открадна " за мен си  Embarassed EmbarassedХич не ми е съвестно да ви кажа ,после колко ще има да будуваме. Там ,в детска стая или неонатология ,да си ги гледат нощно време. hahaha
Весела ,падането на корема няма да е от чистене и простиране.Аз ако знаеш какви работи правя,хич не се пазя ,пък не съм мръднала и грам надолу.На работата влача едни чували  та пушек се вдига ,майка ми ако ме види и ще припадне сигурно  hahaha Но няма как иначе.Не се тревожи ,дошло му е време да падне ,скоро ще гушкаш бебешоН  Blush

# 621
Ихааааа, още бебенцааааааа  Hug  Crazy

Мамчета да са ви живи и здрави малките слънчица, да са много кротки и усмихнати. bouquet newsm44 newsm44

# 622
  • София
Данче, ти още ли работиш, няма ли болничен за теб, а какви са тези чували, ти остави преждевременното раждане, ама плацентата?

# 623
на 8 см със сигурност не слагат епидурална.Аз бях решила без, и като вайках на доктора и той вика няма за кога, стигнахме 8 сме.
Аз мисля без нея и да се разхождам, да клякам, да се обливам с вода и да гледам така да си облекча болките. Пък да видим на място какво ще се случи. Аз раждах с изтекли води и ми вливаха окситоцин, казват че и заради него много боляло. Дано този път да си е наред всичко и да не се налагат такива неща.

Честита принцеса на Роси, да е здрава и силна.

Марти не съм го давала изобщо, не мисля че ще мога да дам сега и това. Мен сън не ме ловеше. Исках само да седя и да го гледам, може и защото ми беше първото, а и той един дребничък, грозничък. Единият ден поспа поне около 4 часа и дори се притесних защо спи толкова много.

За Стаята предпочитам да съм сама, защото хем си гледаш бебето, не се съобразяваш с никой, ако то спи може и ти да спиш. С предното раждане мен ме качиха в родилното към 6 сутринта и в 11 вече изписваха майката и следващата майка която докараха беше чак на втората вечер и тя след секцио и като охка и се вайка и ме депресираше много, отделно и бебето плачеше като исках да си почиваме. Та определено сега сама.

# 624
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, зачетох се в темата на августинките и още не мога да си обясня от какъв зор въпросната потребителка е скалъпила тези лъжи?  newsm78 И какъв сценарий е измислила, чак ми стана смешно, въпреки че всичко написано от нея направо си е за оплакване. Та, ако има и сред нас такива мами-фантоми, да си вземат поука и поне като лъжат да не пускат снимки, че току виж се издали...а като си помисля, че тия теми са пълни с реални бременни и реални емоции...  ooooh!

Моя корем си седи все още горе, аз едвам дишам и се обръщам по 10мин. в леглото  Laughing Въпреки, че вече ми омръзна да съм бременна, се моля да родя след 5.07 - преди това имам работа и от сърце се надявам да изчака бебка, за да ми е мирна главата.

# 625
ТАТЯНА ЧЕСТИТИ ЮНАЦИ,ЖИВИ,ЗДРАВИ И НА ТЕБЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
РОСИ ЧЕСТИТО МОМИЧЕ,МНОГО ЗДРАВЕ И ДА РАСТЕ ПО-БЪРЗО МАЛКАТА ДАЛИЯ!

# 626
Честити бебенца на Татяна и Росито! Да наддават бързо и да растат здрави и с късмет    bouquet
Мисти, супер далавера си уцелила с пазара.
И аз като Катето не искам да раждам преди 5.07.Днес ходих във Вита при моята си лекарка и като гледам там ще си родя пак.  Тя не вижда проблеми нито с бебето, нито с плацента, води и т.н. За секциото ориентировъчно каза 5-10 юли, ако съм все така ок и без контракции. Но младежа е 2900гр вече и като нищо ще удари 4кг. Дрехите, които съм купила за лятото ще са му малки Crazy
Това с измамниците в отчетните и аз не го разбирам.... Ама напълни се тая държава с луди и хора без работа...

# 627
Рени това за тапите за уши е мнооого добра идея, определено ще се възползвам,  не знам дали в Дупница има такава възможност да искам самостоятелна стая. Нали чакам да вляза в деветия, та да звънна лично и да питам.
Ели не само да честитиш, ами признай какво стана с теб, та изведнъж роди, къде си сега?
Шуши да голяма далавера, като се сетя, че само ги зяпахме тези играчки музикалните, и си викахме ако някой реши да ни пита може да си поискаме, ама трябва да е някоя по-евтина, че хубавите са по 100лв пък комплектите за легло нали ви се оплаках наскоро, че не ми се дават 40 лв за най-евтиния, сега направо уцелих в 10-ката, само малко ме е яд, че не съм разбрала по-рано, щях и другите неща да си накупя, ама вече почти беше празен магазина докато го видя
КатеИзмамниците,  и аз не разбирам каква им е ползата, какъв е тоя кеф да четеш проблемите на бременните жени, коя я боли корем, коя г*з, и колко е надебеляла  Joy ми то даже не е нещо, което би привлякло небременна жена, камо ли мъж, пък това дето някоя си разпитвала за клизмите направо бях  Shocked нямам думи.

# 628
Да добавя 2 класации за памперси и за столчета за кола, които откраднах от приятелка във фейса, но предпочитам тук да ви ги пусна отколкото там, ако на някой му се стори интересно.
http://www.peter.and.bilyana.net/2013/06/10/detski-stolcheta-za- … 4-modela-sedalki/
http://www.peter.and.bilyana.net/2013/03/14/nay-dobrite-peleni-z … sravnitelen-test/

# 629
  • varna
Бря, какво стана тука, всеки ден бебоци  Twisted Evil
Роси.то, честита Далия! Да сте живи и здрави и двете и скоро да се гушкате вкъщи!
Иваигрива, виж във варненската тема, повечето мами вече са готови, и мисля за далеч по-малка сума  newsm78
Аз пък тоз прехвален Судокрем няма да си го взема - имам си Бочко и толкоз! Ако не помага вече, тогава ще го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт