Жената зодия риби 17

• 34 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
jb66,честито!Дано това да е твоята работа и да си я работиш с кеф!
Благодаря Ви момичета за подкрепата.....надявам се и аз,че бързо ще мине,че имам сума неща планувани/пък знаете,че като си навием нещо,нямаме спирачки/...
Белче,Тулумбичке,не се вживявайте толкова в такива усещания и във външния си вид ......важното е,да сте здрави/знам,че Ви звучи клиширано........ама Ви казва една кльощава и болнава кака,дето 10000пъти предпочита да е дебела и здрава....Ще видите,като Ви проходят дечковците,как ще влезете във форма......ма аз ще има да си охкам доживотно..../!

# 106
jb66, браво! По пари да ти върви! Grinning Не беше страшно, нали!? Hug
На дебелеещите да споделя, че аз като бивша бременна слоница се чувствах красива, нахранена, с опъната кожа, дебели кълки, лъскава грива, тумбесто лице, ама светнало, потънали свински очички, изгубени в бузите и голямото чело и ми беше едно такова красиво отвътре... Flutter Прекрасна се усещах. През другото време съм чируз. Абсолютен!
Люба, бързо да се справяш с бацила! Hug
Отивам да играя. bye

# 107
Гледам и килцата сте споменали. Аз само като се вид и ми става зле. След раждането ми останаха 6-7 килограма и няма сваляне направо ужас, а с каката бях свалила всичко до 3 месец, а не съм била на диета. Сега само се чудя каква диета да почна, че по-бързо да ги сваля.

За хипохондризма, аз не съм ама скорпиото го тресе здраво и не знам какво да направя, за да се спре вече. Не смея да му кажа, че нещо не е наред с главата, че ще ми се обиди и затова си трая и го подкрепям пък ще видим на къде ще тръгнат работите.

# 108
Аз от последващото отслабване не се плаша, като си нявия диета, спорт, ще се стегна.
Мрънкам, че ми е некомфортно сега.

# 109
Аз се бях депресирала как колегите ще купонясват на дипломирането, а аз ще съм Титаник, че може би и ще съм родила. Как лятото ще е за полички и потничета, а аз ще се освинвам прогресивно. За два месеца бях заоблила коленца, та не ми се мислеше до термин на какво щях да заприличам.

# 110
  • Бургас
Като бременна заприличах на човек, ако не ми се виждаше корема, все едно си бях нормално, но иначе съм много слаба... сега дори още повече и се чудя какво да правя, че да понапълнея поне малко...

# 111
Привет момичета!  Hug
Записвам се при вас - една поуморена и леко депресирана риба /моментно е/. Надявам се приемате такива индивиди, макар че знам ли колко редовно ще досаждам. Имам нужда от малко ведро настроение покрай хора дето може би най-добре ще ми разберат терзанията.
И не - не гледайте лентичките, тримата юнаци / два скорпиона и малка рибка/ и таткото - голям рибок  Joy, най-малко ми допринасят за състоянието. Бих казала, че всъщност те са ми светлия лъч дето ме крепи.
Дълго стана, извинявайте! Много думи, малко информация. Истината е, че сме на прага да си търсим тепърва дом, с три деца и купища багаж  Crazy , та имам нужда да се разсея, че ще ми гръмне главата. Надявам се на едно- две стиснати палчета..  Hug   bouquet

# 112
Васенце, добре дошла!  Grinning
За търсенето на дом, споко, нещата се нареждат винаги по най-добрия начин. Винаги немислен, неочакван. Hug

# 113
  • София
 Васенце, имаш подкрепа от мен  Praynig Пожелавам ти да откриете точното място за вас, по-хубаво от най-смелите ти мечти  Hug
  jb66, честита нова работа и да ти върви по вода  Grinning
  Люба, бързо оздравяване  Praynig

Толумбичке, постепенно ще свикнеш с това усещане. Усилието си заслужава. Лека бременност ти пожелавам  Grinning
   KapriZ, след първото раждане отслабнах с Дюкан. Ефектът беше страхотен, но диетата е вредна и вече съм твърдо против нея. След второто раждане пазих 90-дневната диета, която е доста по-балансирана и включва всички полезни храни. Подходяща е за сваляне на килограми от порядъка на твоите.

Аз не мисля да ви занимавам с моята депресия, че положението е много сериозно. Понякога потъвам на дъното на океана, в най-мрачните му дълбини... Но се надявам скоро да изплувам отново.
   Хубав ден, русалки!

# 114
  • Пловдив
Весенце ,добре дошла при рибочките !!!Всичко ще се нареди ,не се коси ,мисли позитивно и всичко ще се нареди ! Peace

Inanna благодаря за пожеланието !!!Дано !!!
А ти се успокой всеки има такива моменти .Пожелавам ти скоро да се похвалиш с успех !

Люба ти как си ?Пиши два реда .

luna а ти къде играеш ?Тренираш ли нещо ?Сподели ако може .
Хайде аз заминавам на обучение на новата работа .

# 115
Играя с децата от махалата.  Надзиравам процеса, ако нямат нужда от мен и следя зорко за летящи коли. Blush
Утре, живот и здраве, отиваме за някой и друг ден на море. Жени с деца. Ще бъде много, много забавно. smile3544

П.П. Спортът при мен се заключава в тичане из къщи и по задачи. Mr. Green

# 116
Привет от още една рибка! Simple Smile
След няколко седмици отива на море тази рибка и е малко депресирана... Пък и влюбена напразно... Cry

# 117
Ха-ха....Луна,и аз бях решила,че си започнала някакви активни физически занимания..........,но май не сме много по тая част/макар,че аз съм бивша активна спортистка...,но сега съм първи мързел и при мен спортуването се свежда до игра с децата и предимно в слугинажа из къщи/....А,за моренцето-завиждам......много ми е на сърце,ама май тая година ще го гледам на снимка.......

jb66,благодаря за вниманието.......,но още си лежа/че не е вирус,много обилен кръвоизлив беше и буквално останах без сили.....а и не ще да спре,въпреки хапчетата и инжекциите,че да направим сериозни изследвания за причината/.
Васенцето,добре си дошла!Тук наистина ще намериш сродни души и ще бъдеш разбрана/дори и да не ти се отдава много писането/....А,за депресията-ще мине,но нали знаеш,че от теб основно зависи...,трябва да намериш причината ,за да излезеш от това състояние........И,да ти кажа,като ти прочетох "семейната анамнеза",направо завидях:много водно у Вас-би трябвало без думи да се разбирате...

sise7o,добре дошла и на теб!Няма да се повтарям за депресията.....и за морето.Но,за влюбеното-то не е лошо.......важното е да има тръпка...пък и не се знае дали все ще е напразно....

# 118
Люба  Hug ,  за белия равнец нещо да знаеш? Инак, не ставам за активна спортистка.
sise7o, добре дошла!  Hug

# 119
  • София
Здравейте.
Викам и аз да се отчета в депресивно-болната тематика.
Любимият му е дошъл козият цикъл и вчера цял ден се заяждаше с мен, доеи публично във фейсбук. Не съм го чувала от вчера на обяд и сега не знам да му звъня ли, не ли..не ща, защото той е ръбатия, ама от друга страна така ми се иска да поговорим.
И се занимавам с разни здравословни проблемчета, но слава богу не е нещо належащо.
Да се оправят болните и тъжните   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт