Жената зодия риби 17

• 34 028
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Аз съм кон ,но все още не съм прочела какво ми предстой . Confused

# 646
  • Не от София.

Прочети,прочети та да ти се вдигне настроението  Peace
Богата работа ще е тая година  Crazy

# 647
  • Пловдив

Прочети,прочети та да ти се вдигне настроението  Peace
Богата работа ще е тая година  Crazy
Ха Дано !

# 648
Аз съм дракон (егати комбинацията с риба  Mr. Green ) хич си нямам идея кво ще ми се случи, макар че прочетох вече около 6-7 хороскопа  Joy Уж, пишеше все хубави работи, ама изобщо нямам такива усещания и предчувствия, даже обратното - имам усещане за същите, ако не и по-големи разочарования. От няколко години насам все не ми е наред - и то не едно , ами всичко.... усещам, че съм си объркала образованието, мъжа, града за живеене, от нищо не съм удовлетворена  smile3518 Да не говорим , че работата си я мразя, а точно в момента не мога да намеря нито по-хубава, нито поне с по-добро заплащане. Все си казвам, че грешката е в моята глава, че явно не мога да оценя нещата по достойнство.....ама все пак остава чувството за пълно неудовлетвореност. Не знам откъде да почна да подобрявам положението - от себе си или от обкръжението и начина на живот  Whistling

И каква е тази Сатурнова дупка, за която говорите ...... та аз не съм излизала, па сега нова  Angry no

Сори за лиричното отклонение . Нека на вас ви бъде страхотна година  bouquet

# 649
Royall, и аз съм огнедишаща  Laughing И аз си обърках професията /или поне държавата ме кара да си мисля така/, сбърках и мъжа, та профуках 8 години, а 2013 ми беше отвратителна година!
Алена ми вещае любов налято, а дано, ама надали  Laughing
Годината според братята китайци е подходяща за активни събития- сватба и раждане, ама при мен едва ли.  Laughing

# 650
kalpazanche,

Те китайците може и да посочват какво е подходящо, ама това не означава, че ще се случи  Laughing И при мен едва ли.... ние с моя само се караме...така от 2011 поне, на приливи и отливи сме. ! ден сме ок, 2 скарани и обратно.  Confused Така, че не виждам изобщо как ще му хрумне да ми предлага брак, пък и аз не съм сигурна дали искам точно за него да се омъжвам. Понякога ме е яд, че съм риба .... не мога да взема решение за живота си и се оставям по течението  ooooh! Дано поне в работа, бизнес да ми провърви.

# 651
Май е тръгнало на равносметки.....  Laughing и аз да кажа.. като някои от вас миналата год направих някои радикални промени.... Laughing А от новта още по големи...разчистване и обновяване на размислите и възприятията за живота...И това повлече крак и за външни такива ....  Grinning като някои тук и аз орязах коста ,смених цвета,промених храненето....иииии сега съм на етап кардинална смяна на професията.... Joy Пожелавам на всички ползотворна година ииии много късмет.. Hug

# 652
И аз разчиствам. От миналата година при мен все на катаклизъм мирише. Тая ще да е преди "голямата трансформация" и новия живот. Mr. Green

# 653
  • София
Аз много мразя промени, особено аз да съм инициатора.Затова си седя на д-то и си чакам звездите да се подредят и съдбата да го направи вместо мен.Пък аз само гледам и като дойде новото се нагаждам според ситуацията.
Винаги, когато съм правила сама промяната после много съм съжалявала и съм ревала много.Затова повече-Ц. Ще чакам друг да го направи  Crossing Arms

# 654
Ирайн,

и аз съм като теб, но вече се питам дали точно заради тази моя черта все ми липсва нещо и все съм недоволна от себе си, живота си и всички около мен  Cry Питам се дали пък няма да ми е по-добре, ако започна да променям сама всичко, което понастоящем не ми харесва..... ама само се питам, без да имам отговор  Laughing
Не знам.... нали уж понякога е добре да "яхнем бика и да го хванем за рогата" , за което все още събирам смелост. Спира ме единствено съмнението дали после няма да съжалявам за нещо, което съм променила  Tired

# 655
Ами при мен започна с малки крачки преди няколко години.....когато се чувствах така недоволна от живота си... първо разчистих зловредните "приятели"....после разкарах мъжа си.. smile3513 smile3521 ..... после разчистих съмненията в себе си.... и т.н......Най е хубаво когато се отървеш от предразсъдъците.....то после всичко дойде от само себе си... е то на думи изглежда лесно ..но в ежедневието.....   33uu Но всеки действа според вътрешното си усещане....  Hug

# 656
Аз ако не бях показала вратата на бившия, не ми се мисли колко още упреци и бой бих отнесла.
Свестен е и ме глезеше и гледаше като писано яйце, но не и когато беше ядосан. Просто ставаше неузнаваем. Ако чаках звездите да го изгонят, сигурно щях да съм си постоянно малтретирана и с дете на ръце.

# 657
ооооо....ужасссс... какво мога да кажа освен  Hug

# 658
  • София
Аз знам, че трябва и ние да сме активни. Но когато съм си казвала"Аз ще бъда дейна, аз ще направя тази крачка" после толкова съм съжалявала, в такива състояния съм изпадала, че нямам желание да се повтарят.
За едното решение много съжалявах...явно не е бил точния момент, защото няколко месеца след това(аз се върнах назад след големи двумесечни страдания)си стана самичко, естествено и безболезнено.
Не всичко става така де...имам две болки, които не ми дават мира сега и знам, че всичко е в мои ръце, ама...няма пък. Нищо няма да правя, самичко ще се нареди.

# 659
И аз на това се надявам все пак..... звездите и съдбата да ми подредят живота , колкото и наивно да звучи. И неправилно  smile3537

Общи условия

Активация на акаунт