Жената зодия риби 17

• 34 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Успешна 2014 г. на всички , дано ме приемете и мен в клуба ба мързеливите риби ... Баща ми ще ми идва на гости и съм принудена да чистя и полиран каквото е останало от миналата , та днес се проклинах 1"0 пъти , на всичко отгоре и утре ще продължа да чистя ... #Crazy

# 631
От преди Коледа ви мисля, русалки, ама си траех  Grinning
Бъдете в желязно здраве и откарайте цялата година в неземно щастие! Heart Eyes
Усмихнат ден!

# 632
Честита Нова година, душици Hug
Мързи ме и мене, да. Яко Tired Ама съм си свикнала след празниците винаги да съм така. Като свърши пазаруването, готвенето, гоститата, сбирките, започва най-якото безцелно висене в пространството. Но пък ми е добре така. Ще живна чак напролет може би Laughing (Пък и тепърва предстоят черните дупки, да не го забравяме Naughty Crazy)

Всичко най-прекрасно ви желая през Новата година, а и занапред, разбира се! Heart Eyes

# 633
Как се радвам, че има раздвижване в аквариума, нямате си идея Hug

Честита да ви е Новата Година и от мен!!!!! txtloves
Луна много добре го е пожелала за здравето и щастието.

Аз също съм от работните, заредена с енергия при това, но то защото почивах 10 дни по празниците, а такова чудо от доста време не ми се беше случвало Grinning

Все понаминавах насам с надеждата, че някой е писал, а на мен самата не ми се подхващаше тема, че последните месеци си ближа раните от онзи водолей, за който съм споделяла. Разделихме се преди три месеца, а аз още си страдая. Но силно вярвам в новия късмет на новата година, пък и ме е обзело едно еуфорично усещане, че предстои някакъв много хубав период за нас рибките.

Още веднъж ви прегръщам от радост, че сте поизплували Hug

# 634
  • Не от София.
Но силно вярвам в новия късмет на новата година, пък и ме е обзело едно еуфорично усещане, че предстои някакъв много хубав период за нас рибките.

Ей тука ме уцели на 100 %  Hug
Усещам нещо във въздуха,драги мои...Това ще бъде една щастлива година,такава която ще запомня с нещо незабравимо приятно!!Пожелала съм си някои неща и съм убедена,че това е годината,в която ще ги получа!!!
Точка!!  Crossing Arms
Само тая пуста Сатурнова дупка,дето ни очаква... newsm78
Ама и нея ще прескоча-чакам си благините!!  Praynig
Да ви се връщат и на вас!!И понеже съм Кон,а това е моята година,ви желая целия късмет на света..це-лия!!..Аре,влачете  hahaha

# 635
  • Някъде в Матрицата
Никаква сатурнова дупка не ме плаши!
Само да се появи на хоризонта и ще и сложа корнизче и перденце и ще я превърна на прозорче през което ще надничам и ще хихикам.  Joy Joy Joy Joy

А и  с це-лия късмет на света няма как нещата да не се получат, както при мен така и при вас.  Hug

# 636
Рибички мили, реших новата година да ми е съвсем на чисто. Зарязах Овчо, отрязах си косата и сега имам двама на хоризонта. Обзема ме див ужас при мисълта за връзка и отношения с мъж  #Crazy

# 637
  • New Zealand
Ехаа, това се казва радикална промяна! Успех! Grinning

# 638
Благодаря  Hug

# 639
И понеже съм Кон,а това е моята година,ви желая целия късмет на света..це-лия!!..

И аз съм кон  Laughing Искрено се надявам на една по-хубава година.

Обзема ме див ужас при мисълта за връзка и отношения с мъж  #Crazy

А, защо така?
Мъжете са хубаво нещо. Просто не се занимавай с мухльовци и боклуци  Wink

# 640
  • София
Aз съм заек,но не помня нещо особено прекрасно да ми се е случило в конкретната година.
Аз да ви кажа нещо се отчайвам от моята коза. Другите ми кандидати вече не ме чакат...суша  Laughing Може би затишие пред буря  Laughing

# 641
Обзема ме див ужас при мисълта за връзка и отношения с мъж  #Crazy

А, защо така?
Мъжете са хубаво нещо. Просто не се занимавай с мухльовци и боклуци  Wink

Защото ме е страх и следващия да не се опита да ме върже с бебе и припознаване, както и да ми се налага къде ще живеем.

# 642
Дракон съм. Хабер си нямам какво ще ми донесе годината на каквото там беше...

# 643
Аз съм петле, но има още 5 години до годината му. Пък и не съм запозната много с китайския хороскоп.

# 644
Аз без да съм предубедена и някакви задни мисли да имам, най-добър секс съм правила с мъжът си, козирог. Просто много се старае да угоди, а и постоянно му хрумват разни странни неща.
След това с водолей и скорпион. А най-зле с телец и един път с близнаци.С телеца години наред не успяхме да се напаснем в това отношение, а с близнаците и един път беше пълна трагедия.
Аз си мисля, че нашите мъже рибоци, надали ги хвалят в сексуално отношение Joy
Но си мисля, че ние водим класацията, след нас вероятно са скорпионките.

Кои са най-сексуалните зодии? Party

Общи условия

Активация на акаунт