Пране на килими- Варна

• 11 795
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте! Знаете ли къде във Варна перат добре килими?

# 1
  • гр.Варна
Здравей,вече няколко години си пера килимите в една и съща автомивка и съм много доволна. Peace
Намира се на ул."Вяра",това е улицата,която минава покрай Бриколаж.Автомивката се намира от дясно ,100 м след Бриколаж,ако идваш от Сливница.

# 2
Благодаря ти. До скоро ги носех на "Подвис", ама последния път не бях доволна.

# 3
  • гр.Варна
Няма защо,сама ще се убедиш. PeaceА и количеството на съхнещите килими само говори за качеството . Simple Smile

# 4
Здравей,вече няколко години си пера килимите в една и съща автомивка и съм много доволна. Peace
Намира се на ул."Вяра",това е улицата,която минава покрай Бриколаж.Автомивката се намира от дясно ,100 м след Бриколаж,ако идваш от Сливница.

Здравейте, а дали имате някакъв тел.номер или име на автомивката? Да понауча за цени и ала бала разни други дреболии   bouquet

# 5
  • гр.Варна
Съжалявам,но нямам техни координати,а и името не си спомням.Но няма как да я объркате ,дала  съм описание. PeaceА относно цените,нашия килим е много голям и даваме около 12 лв.

# 6
Съжалявам,но нямам техни координати,а и името не си спомням.Но няма как да я объркате ,дала  съм описание. PeaceА относно цените,нашия килим е много голям и даваме около 12 лв.

И това е нещо Simple Smile Аз казах на ММ и той веднага се сети за коя автомивка става дума, често бил миналвал отттам  Peace Благодаря   bouquet

# 7
  • Шоколандия
Явно са много доволните клиенти на Автомивка Алекс. Виждам, че и преди мен са ги препоръчали, а аз успях да намеря координати в Гугъл: ул. Вяра до блок 139, Автомивка Алекс - 052 503 116

# 8
Явно са много доволните клиенти на Автомивка Алекс. Виждам, че и преди мен са ги препоръчали, а аз успях да намеря координати в Гугъл: ул. Вяра до блок 139, Автомивка Алекс - 052 503 116

Супер, благодаря   bouquet

# 9
  • гр.Варна
Да,точно тази е . Simple Smile

# 10
Точно автомивка Алекс ми върнаха килима с кучешка козина , а децата ми са алергични .

# 11
# 12
  • Шоколандия
Явно доста са си развалили услугите. Когато живеех при нашите все те ни перяха персийския килим, а по- късно и мокета, който сложихме на негово място (защото персийския тежеше колкото мен, сигурно). Върху мокета имаше изляна бутилка червено вино (зимата), а те след 3 месеца, когато го праха, ни го върнаха и без него. Но нека кажа, че става дума за преди 5 години поне.

Общи условия

Активация на акаунт