Mistresses-нова драма по ABC

• 36 953
  • 229
  •   1
Отговори
# 120
  • Cavan, Ireland
Ооооо може ли да се сваля вече?

*поправям се, видях, че е качен в торентите преди два дни... Чудя се да го свалям ли или да изчакам още седмица две да се съберат няколко епизода   newsm78

# 121
  • Вестерос
Беше интересен, но предвидим.

# 122
Аз гледах, но да ви кажа никак не ме грабна...откакто я няма Милано, много отслабна сериала... Rolling Eyes

# 123
Аз гледах, но да ви кажа никак не ме грабна...откакто я няма Милано, много отслабна сериала... Rolling Eyes
За мен вторият сезон,  където тя участваше и , между другото, беше бременна, беше скучен и дори досаден, най-вече нейната героиня. Другите героини бяха добре и историите им се развиваха добре,  но нейната... ooooh!

# 124
В замунда има качени 3 сезона, тегля 1ви.

# 125
Аз ще оставя да се понатрупат 2-3 епизода. Само мернах, че Карън е с нова прическа, която според мен грам не й подхожда и я състарява, пък тя май ми е любимката  Simple Smile нищо, че бая дива се оказа за моя вкус.

# 126
 Simple Smile нищо, че бая дива се оказа за моя вкус.
Joy Третия сезон го гледах ей така Shocked Shocked Shocked
И аз май ще почакам да се посъберат няколко епизода, макар че го чаках с нетърпение, но ще коментираме след няколко седмици Simple Smile

# 127
Да, това с тройката и бебето и на мен ми дойде в повече. hahaha

# 128
И на мен не ми харесва новата прическа на Карън прилича на лелка и грам не ми се връзва да пише книги за секс. А това че Алек я е напуснал и я е оставил с детето някак също ми е странно, загуби жена си но детето си  е утеха не знам може и да го върнат и тя междувременно да има връзка с бавачката(това има ли мъжки род).
Иначе сега тази драма с Джос  и как ще го преодолява ми е безинтересна, за мен беше много по-драматично когато Сави загуби детето.

# 129
Ще изчакам поне 2 епизода да станат и тогава ще гледам. Последният сезон със Сави беше слаб точно в нейната роля, а започнах да го гледам точно заради нея. Сега ви е интересно какво ще стане с Джос. Ще погледам, пък да видим.

# 130
Хареса ми серията. Не разбрах
Скрит текст:
От какво са петната по тялото на Джос, от спарингите ли или нещо друго?

# 131
  • Вестерос
Синините й са от тренирането

# 132
никой ли не е гледал втора серия отдавна излезе има и субтитри. Серията не беше нищо интересно но все пак

# 133
  • Вестерос
Аз се чудя защо нямаше трета тази седмица.

# 134
Във фейса пише че на 20.06 е следващия епизод и в каста за епизода присъствала Милано така че може да видим Сави обратно поне за малко.

Общи условия

Активация на акаунт