Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Некадърни гинеколози в Стара загора

  • 2 915
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 0
Вчера отидох на гинекологичен преглед с писмо по програма"Спри и се прегледай"-за скринингово лечение за рак на маточната шийка в Ст.Загора-онкологичен център към окръжна болница.Това,че чакахме близо половин час лекаря да дойде,е нищо....Нароченият за гинеколог Христо Тъмнев се опита да ми извади по най-брутален начин вътрешностите...Мисля,че имам достатъчно опит с гинеколози,но този е най-некадърния и груб човек,който по някаква нелепа случайност е станал лекар!!!След това ми зададе няколко въпроса,абсурдни по своята същност..като например-"Защо ви е толкова голяма матката?Да не е миома?"Прииска ми се да му завъртя един шамар,заклевам се!Така че,мили жени,при никакви обстоятелства не ходете при Тъмнев!Той е грубиян и след неговия преглед ще ви боли всичко няколко дена!Лично аз ще опитам да му създам главоболия,като разтръбя този случай...

# 1
  • Мнения: 31
Ти пък що не отиде при някой по -добър и известен като име и репутация в Стара Загора, а се доверяваш на тъмни субекти?

# 2
  • Мнения: 0
Ти пък що не отиде при някой по -добър и известен като име и репутация в Стара Загора, а се доверяваш на тъмни субекти?
                                                                              Защото те изпращат с едно писмо и нямаш право на избор,а и не знаех,че ще е толкова зле...

# 3
  • Мнения: 31
Съжалявам за преживяното, защото знам, че е гадно да идеш при калпав лекар. Ама от такива програми какво да очакваш...цялата ни система е такава-уж ти правят добро, пък ти разказват играта.

# 4
  • Стара Загора
  • Мнения: 36
Предполагам, че не си първата и последната жертва на "доктора", но повечето жени ще си премълчат и няма да споделят с никой, а подобни прояви на "професионализъм" трябва да се разгласяват, за да може останалите жени да се предпазят.

От опит знам, че нашият хубав град не е лишен от некадърни гинеколози, а непочтени и корумпирани има колкото искаш, но за този въпросния нищо не съм чула- добре че сподели!!!
Днес по една от старозагорските телевизии говориха за програмата "Спри и се прегледай"  и действително стана ясно, че усвояват някакви европейски пари, но това едва ли е причината, явно този доктор това му е стил на работа и маниер на поведение.

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 10:24 от zlatina71

# 5
  • Мнения: 1
Аз лично съм много доволна от  доктор Тъмнов

Общи условия

Активация на акаунт