домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 529
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Стефи,ужасна,кошмарна трагедия! Cry
Горката майка!
На мен също ми се пригади.
Няма Господ!

# 571
  • София
Ау, Стефи, каква трагедия. Жалко за децата.   Sad
Излизам, времето е прекрасно. По-късно ще ви "прегледам". Коконке, какво направи с онзи пай, стана ли?
Ще се върна, тъй да знаете.  Simple Smile

# 572
  • UK
Марче Hug оставих го за утре, то аз нямам половината продукти Rolling Eyes Аз чакам ММ да се върне да хапнем и излизаме на късна вечерна разходка Crazy В нашия квартал (в едната му част) са открили открит фитнес, смятам да идем, да го видим Mr. Green

# 573
Здравейте! Сутринта се беше заоблачило и разхладило, но сега отново е непоносима жега навън.

Стефи - не знам какво да кажа... такава трагедия. Жалко за децата, горките родители, такова нещо не се преживява... Cry

# 574
Рецептата на Марчето е записана. Само ще заменя сините сливи със сладко от череши. Ще го направя сладкиша в понеделник, защото имаме празник с половинката ми. Ще изстудя бутлика бяло вино и ще подготвя ябълки и портокали за виното. Сега ако дадете и предложение за нещо за хапване към бялото вино, цена няма да имате  Simple Smile Само да не е риба, защото в събота ще хапваме риба.

Аз вчера измих всички прозорци и лъснах банята, докато чаках маската ми за коса да подейства. Добре че я слагам редовно, за да ми е чистя и банята  Laughing Wink

Стефи, ... и аз не знам какво да кажа. Това на нашето море ли се е случило (не че това има значение, просто се замислих)?

# 575
  • София
Гости са тръгнали... от 10:00 до 16:00. Малко се поизморих, че от сутринта - подреждане, чистене, готвене, сега приключих с миенето на чиниите... Сега дойде и ММ, донесе шаран.... обеща да го изчисти и да го изпържи ooooh! Joy

# 576
Стефи ужас милата майчица - абсолютна трагедия  Shocked

Ние заминаваме на събор на село Simple Smile скара на корем

# 577
жЕСТОКА трагедия. Аз съм на принципа че дете не трябва да се изтърва от очи. Може да съм груба, но майката си носи последствията. Да е гледала.

# 578
  • София
жЕСТОКА трагедия. Аз съм на принципа че дете не трябва да се изтърва от очи. Може да съм груба, но майката си носи последствията. Да е гледала.
Оле, Дарилче, недей така...белите стават за секунди, за части от секундата! Да не дава Господ никому!
А и това не са деца на една годинка, че да ги държиш все за ръчичка.
Горките родители!

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 21:42 от Валенцето

# 579
  • София
Добър вечер!  Hug
Малко излизах, малко пазар, малко кафе в градинката и хайде вкъщи.
Рецептата на Марчето е записана. Само ще заменя сините сливи със сладко от череши.
Поли, този пай не е за сладко отгоре. Няма да стане.  Друг ще трябва да измислиш. При този пай, който е най-обикновен му вървят само пресни плодове. Ако искаш ще ти измисля някой друг, на който да сложиш сладко. Имам най-различни сладкарски удоволствия.  Simple Smile Със сладко най-добре да направиш чийзкейк. Ако искаш ти пускам рецепта.
Отивам на раСодка. Ще се върна.

# 580
  • София
Марче, пусни една рецепта за чийзкейк моля! Изпитана от теб!

# 581
Оле, Дарилче, недей така...белите стават за секунди, за части от секундата! Да не дава Господ никому!
А и това не са деца на една годинка, че да ги държиш все за ръчичка.
Горките родители!
Знам, Валче. да СА ГЛЕДАЛИ. Аз моя за секунда не го изтървам от поглед, нощем не спя като е при мен щото може да си отвори вратата на терасатА, баща му на море ще го води- лошо ми става като си представя че ще се зазяпа и може да загуби детето.

# 582
Коконке, и моята идея беше такава. Като пюре, за кисел, с мляко и овесени ядки. Ама тя на друго мнение.
Изчистих сливите, сложих ги в една дълбока тенджера, налях 2 пръста вода, за да не загорят и ги кипнах колкото да омекнат леко, за да мога да ги пасирам. Пасатора ти трябва да е мощен. Не съм слагала захар. Варих бурканите 15 мин. Това е.

# 583
Момичета... Разследва се версия за убийство... Дано скоро да намерят истината... В крайна сметка не са били всички заедно на плаж... Разхождали са се децата по брега. И не се върнали.
На мен към 4 часа ми стана много зле. Така и не разбрах от какво... Уж се чувствах нормално... Направих зеленчуци на грил тигана, опекох риба във фурната, хапнахме с ММ... По едно време като ми причерня пред очите... Почти нищо не виждах, виеше ми се свят, силно ме болеше главата и ми изтръпнаха ръцете. Все едно ги нямаше... ММ побесня, че отидох на работа. После за капак ме сви и секциото... Абе изобщо днес... Май не ми беше ден... Облива ме студена пот. Искам да се прибера вкъщи и да се наспя (още съм на работа).
И още нещо... Кой гледал... Кой не гледал... Не знам. Но знам, че както се казва, ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш. Не можеш да избягаш от съдбата.

# 584
Мушкатова търновката се пече утре за закуска ще дегустираме, освен ако не се събудя гладна по нощите  newsm78
Разходката беше супер от 17 до 21 ч  навън децата с колелото ,топка, федербал ,а ние с мъжа с въдиците хванахме колкото да вечеряме ,ама утре ще правим поправка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт