домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 515
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, момичета!   bouquet
Стефан вече втора нощ спи без да се събуди  Heart Eyes Започнах и аз да се наспивам. Станахме в 9, изпи си млякото и преди малко пак заспа. Ще почвам да мия чинии, да чистя... Ще си правя маска с хума на лицето. Чувствам се много по-добре от вчера (физически). Допивам си кафенцето и ставам.
Поли, аз живея на остров Кос в Гърция. Тук по принцип е много спокойно и подходящо особено за деца. Но за съжаление навсякъде се случват лоши неща... Ако можеше да ги спрем щеше да е много хубаво, но за съжаление не зависи от нас   Cry 
Люска, обърнете си внимание, моля те... Като бях малка изкарах заушка и знам как боли ухо... Дано бързо да се оправите и всичко това да остане като мътен спомен от миналото...
Цун и гуш на всички!

# 601
Коконке, може. Кайсии направих срязани на две, праскови на резени, натъпкани и стерилизирани 15 мин. А и ябъки. Като отвориш после, плодовете се белят лесно. На теб ще ти са удобни бурканчета от 400 (лютеница, майонеза), че ще сте 2 броя. Аз слагах във всякакви, каквито имам. Дори в шишенца от Куинс.
Ако имаш други въпроси, питай!

# 602
  • UK
Коконке, може. Кайсии направих срязани на две, праскови на резени, натъпкани и стерилизирани 15 мин. А и ябъки. Като отвориш после, плодовете се белят лесно. На теб ще ти са удобни бурканчета от 400 (лютеница, майонеза), че ще сте 2 броя. Аз слагах във всякакви, каквито имам. Дори в шишенца от Куинс.
Ако имаш други въпроси, питай!
Hug Hug Hug Hug
Имаммммм hahaha hahaha hahaha hahaha
Пасирам ли плодовете първо или направо нарязани и сварени? Кога да ги пасирам всъщност newsm78 Оф, мноу съм тъпа нещо, не схващам Crazy
После тези пюрета дюс ли ги даваш на малката или смесваш с нещо?
Иска ми се, да направя и без това плодове бол Crazy домашни, да ядат нещо витаминозно и полезно, а не готовите пюрета, бъкани,  кой знае с какво Crazy
Тука един съсед решил да си прави терасата, няма да ви казвам ooooh! за какво чукане и трошене на стъкла (сменя дограмата ) става на въпрос, само летят разни парчетии
ooooh!

# 603
  • Пловдив
Привет.
Прибрахме се по нощите, ама си заслужаваше....малшанс и щяхме да сме още по-горди.
Чета готварски подфорум сте спретнали. Simple Smile
Бог да прости малките ангелчета. Голяма трагедия! Много сили на майката.
Луси, бързо възстановяване на Миленка.

Слънчев и усмихнат ден на всички. Hug

# 604
 kokona20 като ти гледам лентичката то докато дойде време за захранване ще има вече пресни плодове, но няма лошо да си направиш и сега .

# 605
  • UK
kokona20 като ти гледам лентичката то докато дойде време за захранване ще има вече пресни плодове, но няма лошо да си направиш и сега .
hahaha hahaha hahaha Ами да май да, ама има много плодове, а ми писна, да ям компоти и сладка Crazy Ще раздавам на приятелки с летни и пролетни бебета hahaha

# 606
Коконке, много си ми сладка:-*. Пасирах само сливите, защото имах 40 буркана и 20 шишета, в които нямаше как да напъхам половини сливи.
Друго нищо не съм мляла и варила. Слагам нарязано, сурово, без захар и заварявам 15-20 мин.
Когато захранваш, можеш да пасираш за пюре, може да месиш с каша, по-късно да правиш кисел с нишесте, грис с плодове, кисело мляко с плод и овесени трици...Simple Smile

# 607
  • UK
Коконке, много си ми сладка:-*. Пасирах само сливите, защото имах 40 буркана и 20 шишета, в които нямаше как да напъхам половини сливи.
Друго нищо не съм мляла и варила. Слагам нарязано, сурово, без захар и заварявам 15-20 мин.
Когато захранваш, можеш да пасираш за пюре, може да месиш с каша, по-късно да правиш кисел с нишесте, грис с плодове, кисело мляко с плод и овесени трици...Simple Smile
Hug
Еееее супер, този уикенд се зареждам с плодове и Варна консерв ще е у дома hahaha

# 608
  • София
Върнахме се.
Миленка няма проблем с ухото - има хрема и зачервено гърло. Хремата е алергична, затова всички вируси понася по-тежко... Носът й е запушен целогодишно. Като оздравее ще направим кръвен тест за алергии и на двете деца... Обаче ММ е против лекарства за алергия...

# 609
  • UK
Луси браво, все пак, хубави новини Hug
Тите, ти каква количка беше препоръчала (като на Емо, ама двойна)
newsm78

# 610
Обаче ММ е против лекарства за алергия...

Извинявай, ама това не го разбирам! Твоят мъж страда ли от алергична хрема? Защото аз да и да ти кажа като ме хване без антихистамини не мога да се оправя. Пробвала съм хомеопатия и резултатът беше нулев! Направете изследванията, макар че се правят от ноември до февруари, и не го мъчете детето без лекарства.  Peace Да пие по 10 антибиотика на година е доста вредно...

# 611
  • София
Докторката ни каза - края на септември да направим тест за алергиите...

Аз не знам, чувала съм за кръвен тест за алергиите, или той само за храни беше? Дали някой знае?

# 612
  • UK

Аз не знам, чувала съм за кръвен тест за алергиите, или той само за храни беше? Дали някой знае?

Луска[/b-] да мисля, че има и кръвен тест за алергии, обаче за някои видове от тях има и са май доста скъпи Crazy Трябва хубаво да провериш Hug

# 613
  • София

Луска[/b-] да мисля, че има и кръвен тест за алергии, обаче за някои видове от тях има и са май доста скъпи Crazy Трябва хубаво да провериш Hug

Коконче скъпи или не - здравето си е... дадох 2 000 лв за д-то си... Яд ме беше, ама сега... виж ме - фръц - живота е друг... Peace

Коконка...

# 614
  • UK
Ау, много са сладки Heart Eyes
пък аз изядох света Mr. Green Наобяд, умряла от глад hahaha си направих един средно огромен омлет и го ометох, след няма и час, пак гладна изядох една купа шопска салата, няма и половин час след нея пак съм гладна и сега хрупам 2 моркова ужас бе, нямам наяждане, а ме е страх тези кг дето се трупат засега са +2 после как ще се смъкват Joy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт