150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 158
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • USA
Ники, и Ема първите месеци ги изкара повдигната. Дълго време спеше в баунсъра.
За Криси си спомням как поръчвахме легло експресно и платихме луди пари, а той си спа в количката първия месец. Simple Smile

И аз съм голям фен на Макларъна. Нашият още държи фронта, надявам се да изкара и Ема. Но и Пег перегото ми върши страхотна работа и много си го харесвам.

Започнахме училище. Много сме доволни засега и двамата с К. Кой друг е с първолак тази година?

# 211
  • The QC to be!!!
Хиър, в зависимост от стойността трябва да платиш мито и ДДС. Предполагам не мислиш да носиш половин куфар нали?! Но аз съм мъкнала по 10 плика, всеки 1 паунд с хранителни добавки, и съм нямала проблеми. Признавам си, това не е редно, но като се има в предвид, че бяхме 2ма, по 5 пакета на човек, бяхма надхвърлили стойността само с $8/човек. Решихме, че не си заслужава да се занимаваме да минем през вратите за декларирание.  Blush

# 212
Уинкс, моята малка фръцла ще е в първи клас от 8/21. Утре е meet the teacher night.

# 213
  • WA, USA
 И аз имам един първокласник, но ние почваме късно, чак след лейбър дей.

# 214
Возим второ дете с количка Чико - травел систем - оранжево и сиво. Първият път се ползва точно една година. Сгъвам и разгъвам с една ръка. След 4 месец с бебе #1 бях размер 0 (43-44 кг). Грако са същите като Чико. Втората количка е лятна (не помня марка)- и тя се ползва малко. Изобщо в момента, в който проходи и стана малко излишна. Да съобразявам цвят на одеалце и цвят на количка изобщо не ми е минавало през ума.

# 215
Нашето червено и черно грако ни беше подарък от приятели с момче  Wink. Няма такъв танк просто, страшно стабилна количка, на всякакви терени сме я пробвали, включително на сняг и на пясък. Тежка е, вярно, но това беше проблем първите 20 пъти вкарване и изкарване от багажника, после явно заякнах, но не ми правеше впечатление. Сгъва се и разгъва в пъти по-лесно от кукленските колички, с които боравя в момента Mr. Green. Като бяхме за първата й годинка в България, приятели ни дадоха да ползваме Макларън Воло -  страшно паянтова ми се видя, добре че отдавна ходеше и количка дефакто не ни трябваше.

Първите обувки след като проходи бяха страйд райт ърли уокър. Иначе проходи предимно боса, даже и навънка.

Матракът ни е икейски. 3 г и малко не е мръднал.

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 04:44 от Juturna

# 216
Защо започват училище с такава голяма разлика?  Тук започнаха още миналата седмица...  А ваканциите еднакво дълги ли са навсякъде?

Момичета, за матрачетата нищо не казвате...   Whistling

# 217
На добър час на първокласниците  Heart Eyes

Ники, как е мъничка Виктория? Каката свикна ли?  Hug

Мише, Клер ти даде линк за матрак, не знам дали видя.

# 218
Запазила съм го, да.  Питам просто за експириънс, все нещо ще науча   Simple Smile

# 219
Мишки, купувала съм бебешки матрак от Бейбис ар ъс, като сравнявах цените. Честно, не помня да съм гледала дали е с пружини или не. Едва ли е от чак такова значение, защото я тоя матрак се ползва 3-5 години, я не. И с пружини да е, няма как те да се изгръмбушат за толкова кратко време. Пък и бебето е леко - нито единия матрак ще може да вдлъбне, нито другия.

За училището: всеки район си определя кога да започне и кога да свърши учебната година. Ние сме на 21-ви, съседният район - на 23-ти. Това е малко като разликата в законите от щат в щат.

# 220
Фея, аз четох много противоречиви ревюта в интернет, хлътвали за няколко месеца употреба...  Засега поръчахме леглото, пък матрака по-нататък.

Всичките ми познати тук си предават всякакви бебешки неща от дете на дете, а ние ще си избираме и купуваме всичко ново, та просто няма кой друг да попитам за личен опит.

Благодаря на всички още веднъж!

# 221
Аз купих някакъв органик-Serta, Боби го е ползвал много малко, с нещо като пластмасово е отгоре...не се промени, успешно го продадох за 50$. Не мога да намеря линк, явно вече не е в продажба. Да ти кажа, като се чудех какъв да купувам говорих с една приятелка, която беше правила сериозни проучвания, та тя ми каза да купя органик, защото пяната, която ползвали вътре в матраците някой я бил свързал със SID. После и моите разследвания доведоха до подобен резултат. Така или иначе, моите си отспаха на нормален матрак за възрастен Simple Smile))

# 222
Мишки, и нашият бебешки матрак е Сърта, вероятно много подобен на този на Терми, защото и нашият е с найлоново покритие.

Какво легълце купихте?

Терми, а дали резултатите от това проучване нямат връзка с факта, че процентно продажбите на неорганик матрачета са повече? И как пяната е органик? Ами найлоновата обвивка? Това малко ми прилича на връзката между течението и настинката. Или като the heart-healthy cereal - рекламен трик.

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 02:03 от Фея Кръстница

# 223
# 224
  • USA
Мишки, питай си спокойно! Simple Smile В тази тема споделяме личен опит на килограм.  Mr. Green Не си спомням как избирах матрак, ама избрах най-твърдия, защото така пишеше по книгите. Има найлоново покритие. После се чудех какво да му сложа отгоре за да е хем памучно, хем да омекоти малко. На сегашния си акъл, сигурно бих взела матрак от Икеа. ОК е нашия, сега и #2 го ползва, ама си е въпрос на навик тази твърдина. Криси определено предпочиташе на нашето по-меко легло. Simple Smile

Още не си стигнала до столчета за хранене, но да ти кажа - не си взимай Чико.  Laughing

Успешна година на всички ученици!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт