150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 119
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Марлела, Sawah, благодаря ви. Купихме от Костко, със шипове е отдолъ, сравнително дебело, за сега е ок. Дано не се огъне.

Нито широко, нито луксозно ме блазни, ако е на село. В тъпканица като НЙ ми се живее, ако ще и с койл стов и попкорн таван, но за момента сме на широко.  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 19:42 от Solley.

# 166
Добро утро!    bouquet

Ние сме с попкорн тавани и коил котлони, пък и вентилатори на таваните имаме   Mr. Green

Мога ли и аз с два въпроса да ви изтормозя?  Избрахме количка, много е лека и супер лесно се сгъва/разпъва, ММ каза че е и доста здрава, но има две опции за цвят - черен и пясъчен.  Не ми се ще черно за бебе, ще го сваряваме горкото по слънцето, пък и пясъчния цвят не ми е любим...  Някакви мнения?  И за матраците за легълцето съм доста объркана, колкото повече чета, толкова повече противоречиви мнения има за пяна/пружини.  Искам да е твърд, но как да съм сигурна, че след няколко месеца/година няма да хлътне по средата?  Моля за съвет.   Blush

# 167
Терми, честито гражданство! Колко е голямо кучето, има ли вариант за мека клетка в кабината? Иначе до колкото знам смъртността не че е толкова висока при плоскомуцунестите, по-скоро от цялата смъртност процента им е огромен, т.е. статистически вероятността от инцидент не е чак толкова голяма...

# 168
Мишки, черна количка твърдо не бих ползвала, като катафалки са ми, а и би било убийствено по нашите ширини.
Относно матрака, ползвам този http://www.amazon.com/Baby-Organic-Cotton-Orthopedic-Mattress/dp … nic+crib+mattress , не е по-по-най, но поне няма вредности. Вече второ дете го ползва и нямам никакви оплаквания  Peace . Пяна твърдо не за детски матрак, според мен  Peace .

# 169
Благодаря ти Клер!  Ние след година мислим да се връщаме към МА, но все пак слънцето си е слънце.  За матрака ще чета ревютата.

# 170
мишки Бебе нямаме и нямам поглед върху детските матрачета, но наскоро приключихме одисеята с купуване на матрак за нас си след като поръчахме първо с пяна, а той взе че химически обгази цялата къща и го върнахме. Спряхме се на естествен латекс от каучук, има доста производители. Може би са с една идея по твърди от пяната, но нямат никакви химикали в тях. Разгледай ако искаш, има много марки. Не знам как са като цени, предполагам има и по-поносими.

# 171
Мишки, както ти си решиш за количката, въпрос на вкус, а и най-вероятно няма да минете само с една количка. Столчетата ни за кола плюс едната количка са ни тъмно сиво и/ли черно. Детето ще е в цветно облечено, цветни играчки и одеало ще има по количката, плюс твоите торби. Simple Smile Тъмният цвят няма и да го забелязваш.

Сега да ахна колко красива е Калифорния. Времето е супер, от месец няма един ден с облаци, температурите повече от приятни, прозорците по цял ден са отворени. А природата е невероятна. Вчера карахме покрай едни безкрайни полета с ягоди, артичокс и colard greens.
Та освен скъпотията, трябва да се гледат и други неща. За нас си заслужава.  

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 20:09 от benson10

# 172
Сега да ахна колко красива е Калифорния. Времето е супер, от месец няма един ден с облаци, температурите повече от приятни, прозорците по цял ден са отворени. А природата е невероятна. Вчера карахме покрай едни безкрайни полета с ягоди, артичокс и collard greens.
Та освен скъпотията, трябва да се гледат и други неща. За нас си заслужава. 

СА е  Heart Eyes Много се радвам за вас, Бенс!

# 173
И ние сме с coil котлони. Голям зор ми беше докато разбера как се чисти това нещо и че цялото се вади и разглобява. Грозно ми е, но поне загрява за нула време.

Терми, ако бях в къща щях да я взема Тия. Като знам как ми беше мъчно за нашата котка, въпреки, че и намерихме добри стопани, пък и беше сгафила преди това и и бях набрала доста...

Мише за количката, ако всичко друго е ок, аз не бих се кахърила за цвета. Важно е да ти харесва, но според мен, по-важното е да е функционална и да ви върши работа. Пък и като и закачиш играчки и сложиш съкровището вътре, си става цветна. Ще споделиш ли каква сте харесали и как пък няма да направят няколко цвята значи, какво е това само два?!

# 174
Бенс, нали ни е първо, ние си мислим, че и две деца ще изгледаме с една количка, пък то какво ще се окаже накрая   Laughing

Брех, много ми се виждат 4К за къща, или аз не съм в час?  И ние мислим да действаме по въпроса догодина, че аман от тези наеми.  Че и не може да пипаш кой знае колко, та да си го направиш по-така...

Оркид, количката е Britax B Agile с кошче B Safe, направо травъл систъм си е.  Има и в други цветове, но за момче не върви червено (ако питаш мъжа ми, и за момиче не би я взел), синьото ми боде очите, бордото също не става, сивото никъде не го намирам, поне да го видя как изглежда.  Нещо шаренко ако имаше щеше да е най-добре, но здраве да е.  Най-лесно ми е в Babies R Us, а и цената е по-добра там.

Най-смешното е, че бяхме тръгнали за Грако, със стотици хубави ревюта в нета.  Ами тя тежи с 3-4 кила повече, трудно се сгъва, ще ми заеме целия багажник, тъпа работа.  А тази с една ръка я вдигам и си представям как я мушкам в багажника без проблем, много е компактна.

Ето я в амазон.

# 175
Терми, честито гражданство! Дано намериш най- добрия вариант за кученце.

Мишле, много е важно количката ти да я харесваш и да ти е удобна. За матрак нямам съвет. Моят син още спи при нас и кравата му стои като паметник... Сутрин се събуждам сякаш валяк ме е газил  Laughing

# 176
А ползвали ли сте басинет вместо кошница?  Струва ми се прекалено сложно, ще трябва да го будя всеки път като го местя от колата в количката и обратно, а пък в същото време гръбчето ще му е изправено.

Терми, честито гражданство и дано намерите вариант за кучето!

Мис Нели, свикнахте ли с новата къща?

# 177
Мишки, нашата количка (едната  Laughing) е много тъмно синя/почти черна и умишлено я избрах неутрална, за да не се бият с цветовете на дрешки, одеала и т.н. Шарена за мен би бил най-кофти вариант.  Peace А, между другото, червеното тук е унисекс, та даже и по-скоро момчешки цвят.
Басинетът не го харесваше нашето бебе - предпочиташе столчето за кола, затова и него ползвахме докато можехме, хем и за нас беше по-удобно.

Бенс, много ми е интересно като разказваш за животът там - продължавай да споделяш наблюдения, моля! 

# 178
Мишки, как ще сложиш басинет в кола!?!
Бебетата си обичат кошниците и трагедията с правото гръбче е само в главите на майките им.
(а и при бебе 50 см дъгата на кошницата не е толкова драматична, т.е. не са сгънати на 2)

Аз съм ползвала и басинета на количката ми - http://uppababy.com/vista/overview/ - дори спяха в него първите 2 мес, разнасях ги из къщи или закачвах на шасито на количката... но си бях взела и адаптер, та когато бебе спеше в кошницата чрез адаптер и нея я слагах на шасито на количката, та местене не е имало т.е. кошницата се превъращаше в количка.

Благодарение на съфорумките огледах 2 бр деца с 2 колички и 1 лека рамка за кошница - http://www.kaboodle.com/reviews/maclaren-easy-traveler-car-seat- … ler--black-silver (защото летяхме доста напред-назад и не ми се мъкнеше шаси на количка, докато бебетата бяха изключително в кар-сиийт и.е. кошница).  

И двете ми деца недолюбваха твърдия, праведен и скъп матрак в криба си  Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 21:01 от Agent Provocateur

# 179
Има и в други цветове, но за момче не върви червено

Laughing Моята единствена количка, с която отглеждам вече второ момче е в цвят тъмно лилав  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт