150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 130
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • USA
Бенс, много ме радваш! Все така да ви е хубаво!  Hug

Мишки, и двата цвята са ОК. Ако сте в щат със зима или пътувате често, вземи черната. Количката ми е тъмно синя - супер цвят, на всякакви пелени и дрехи отива. Имах и червена подарена, с розовото бебе вътре не ми харесваше, преподарих я не заради цвета, а защото беше много непрактична. Имам и светло зелена количка - също супер цвят и за двата пола.

Грешна е представата, че бебето трябва да е легнало хоризонтално през цялото време. Дори в началото е хубаво да е леко надигната горната част, за да не връща мляко. Моето беше така доста месеци. После пък иска да гледа. Всъщност само през нощта е абсолютно хоризонтална май.

Препоръчайте ми хубави обувки за прохождане?

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 21:38 от Winx

# 181
Не знам как може да се сложи басинет в кола, затова и питам за мнения.  През живота си съм сменила един памперс и съм се занимавала с бебета броени часове.  Срам-не срам, питам.   Laughing  Мисълта ми всъщност беше басинета да се ползва за разходки, а когато е в колата бебето, да го слагам в кошницата.  Точно това според мен е неудобството, че при постоянното местене ще му се разваля и сън и удобство.

Много ми хареса зеления цвят, ама пусти мъж, не обича ярки цветове и не ще и дума да се издума.   Crossing Arms

# 182
Гракото май само цената им е добра и затова налитат на тях. Басинет в кола не бих сложила, ако не отговаря на изискванията за сигурност. Пък и да, бебетата си обичат кошчетата за кола. Сега моя със сто кандърми го слагаме и всеки път се препотяваме с баща му докато го закопчаем, но като мънички си им е добре. Нали има такива кошчета, които се слагат на рамката на количката и си го местиш така бебето, а не да го вадиш непрекъснато. В такъв случай басинета май е излишен(според мен басинета е за зимни бебета и ветровито време, че да му е по-закътано).
Червено и аз много обичам за момче, даже вчера бях издокарала Мишока изцяло в червено, пълни ми душата, ама си е въпрос на вкус.

# 183
Не знам как може да се сложи басинет в кола

Не може и не трябва  Naughty.

В Европа го правят, но изискванията им за сигурност са супер несериозни. В Щатите е недопустимо такова нещо. По тези въпроси най-добре не чети темите в Бг мамма ще се объркаш. В Бг сигурността на бебето в колата за нищо я нямат.

# 184
В Бг сигурността на бебето в колата за нищо я нямат.

Мда. Споменавала съм и преди как в БГ отидохме в магазин да купим бебешко столче за кола и продавачката ме поправи, че това не е столче за кола, а "кошница". Като я попитах за какво е тази кошница, ако не за кола, ми каза, че е за разнасяне из града.  Laughing То да се смееш ли или да плачеш...  ooooh!

# 185
Не знам как може да се сложи басинет в кола

Не може и не трябва  Naughty.

Мога да ви разкажа грозни и тъжни истории за няколко бебета, возени без столчета и/или в басинет. (Клерет знае за един-два от случаите, споделяла съм на друго място.)
Столче за кола + база (почти всяка по-шмуки количка може да адаптне столче) е най-разумното решение за мен.

"Кошница" в БГ казват на столчетата с дръжка (за новородени), баш тези, които се слагат на рама. И на мен ми е странно, но очевидно масово се е наложил този "термин".  Grinning
По-гнусни колички от Грако не съм виждала. Недоумявам как въобще ги купуват хората. За тази цена има къде къде по-естетични и функционални решения.

Цветът да ти е последна грижа, мишки (черен не бих купила, де  Sunglasses). Други неща са по-важни за бебето. Бритаксът, който си пуснала е хубав.
За протокола се записвам с една единична оранжева и една двойна оранжева количка. И двете имат доволно сиво по тях. Имахме за кратко двойна зелено + черно, но се се оказа съвсем функционална за нас.

# 186
По-гнусни колички от Грако не съм виждала. Недоумявам как въобще ги купуват хората. За тази цена има къде къде по-естетични и функционални решения.

Грако травел систъм беше прекрасна количка за първото ми бебе, минава през всякакъв терен без проблеми, включително заледени половинметрови преспи, има най-големия и удобен багажник от всички налични варианти, включително на значително по-високи цени. Нашата издържа точно три години на ежедневни преходи от по 4 мили, докато геройски ѝ се строши едното колело накрая. За сравнение, два пъти по-скъпата ми количка в момента увяхва на първия сняг -  а при нас сняг лежи по тротоарите на преспи пет месеца в годината.

Ма щом ти е гнусна, коя съм аз да давам мнение.

# 187
А мен ме изненадаха с купена количка, която не съм избирала, но тъй като беше свекърва ми, която много уважавам я приех без коментари. За моя голяма изненада ми служи много верно и безпроблемно http://www.target.com/p/baby-trend-build-your-own-travel-system/-/A-14595644

# 188
Благодаря на всички ви за коментарите!  Моля ви не спирайте!   Hug

Гракото явно си има хубавите страни, щом толкова много хора я харесват, но на мен просто ми идва тежичка.  Бритакса има мъничък багажник и няма чанта, къпхолдър и тн, ще се купуват отделно.  Но след три часа прекарани в Babies R Us от Грако минахме на Чико (също много лека и лесна за сгъване/разгъване, но с две отделни дръжки), и ха!  Я виж този Бритакс!

# 189
Нищо им няма на Гракото и според мен, не съм ползвала, но имам приятелка, която ползваше-ми количка, като количка. Аз хвърлих много (според мен) пари за Phil&Teds, и не съм особено доволна. Предвид, че нямам особено време да се съсредоточавам, твърде сложна ми идва, но все пак с една ръка се опитвам да стягам колани, с другата държа Боби да не търчи. За цената, качеството не е особено добро, Бриткас ми се струват по-надеждни, но са по-големи, от това, което аз търсех.
Гледай да е с една дръжка, че да можеш да управляваш с една ръка.
Мишки, съвет от мен, не се затрупвай с вещи, и гледай на теб да ти е най-лесно и удобно. Ние с Гого сме на слинг, количката не я ползвам, не мога да бутам количка и да се катеря по пързалки. На теб ти е първо детенце, малко по-лесно ще ти е Simple Smile
Бенс, ние ще сме три седмици около вас, можем да се запознаем и лично, ако остане време (на вас и на нас) Simple Smile
Уинкс, последно купих обувки на Боби от Кларкс, и са му много удобни, гледам, че имат и приятни модели за прохождане.
Благодаря ви за съветите!

# 190
Онзи ден видях някакъв нов(за мен) модел Грако, който ми хвана окото. В черно. Mr. Green

Терми, непременно се обадете. Кога планирате да сте тук? Ще ти пусна по-късно тел на лс.

Уинкс, Ван, мерси!

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 08:55 от benson10

# 191
  • Чикаго / София
Мики мерси за поздравите за Лъчи! С малко закъснение да му е Честит Рождения Ден и на твоето голямо момче! Да е здрав и щастлив Ники!  bouquet

Моите деца се прибраха и не ми остава никакво време за компютър. И баща ми и племенника ни гостуват и всяка свободна минута ни е заета да ги водим насам -натам.

Интересни теми сте дискутирали, но не ми се връщат обратно.

Обувки за прохождане не знам и не си спомням вече, за количките също нямам мнение.

Лени респект, че си опитала това ядене.

Миме честита нова работа! дано ти хареса и си доволна.

Добре дошли на новите момичета!

# 192
Мишки, ние взехме Mamas & Papas Urbo от Babies "R" Us и съм много доволна. Черна е и сме в Калифорния, но това не ме притеснява особено, гледам да сме на сянка обикновено. GrinningКоличката е много маневрена и компактна, нашето изискване беше да не е много тежка и да се събира в малък багажник като този на Хонда Сивик. Peace

# 193
Наистина гледам, гледам и като на Гракото голям багажник не съм видяла, но пък с тези малки колеца? Не знам, аз ще си ползвам Чиполиното от Бг за второто може би. С две дръжки е и наиситна трудно се бута с една ръка, но не е невъзможно  Grinning
Терми, добре, че сподели, че аз много ги харесвах Фил§Тедс в БГ. Бяха непосилно скъпи, но незнайно защо ми се струваха много хубави и удобни. Но сега ще имам едно наум...
Сещам се само за една количка, на която подобието на басинет може да се закопчае сигурно в кола
http://www.johnstonprams.co.uk/jane/transporter2.html
Но в този басинет колко време стоят децата 2-3 месеца, после искат да гледат и кошче, което се слага на рамката на количката си е много по-удачно, според мен.

# 194
  • WA, USA
А аз количка не съм купувала. Дадоха ни една грако приятели, които я бяха ползвали две години, а преди беше ползвана от друго семейство. Ние не сме я ползвали много освен за возене на багаж, Павел беше в слинг отгоре ни.
С първия ни син изкарахме с една стара пег перего трета употреба, но него го гледаха бабите и не бяхме свикнали още да се носим в слинг.
Обувки за прохождане също нямахме, ходеха си боси в къщи. Навън не си спомням, май имаха едни меки, мисля че Umishoes.

Общи условия

Активация на акаунт