150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 158
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Пак аз с моите въпроси, но нали се подготвяме, билети трябва да купувам. Та случайно някой да знае дали трябва да купя на мъжа ми двупосочен билет, той е с американски паспорт, но с виза Д (за дългосрочно пребиваване).

# 196
Някой знае ли колко буркана хранителни добавки/витамини мога да занеса до България без да ми правят проблеми? Мой приятел има рак и пие едни добавки, на които са им спрели вносът.

# 197
Терми, честит паспорт!

Мишки, нека и Цонка да каже за нейния случай. И аз като Ванх все още по стечение на обстоятелствата споделям съпружеското легло с щерката. Като започне да ми се примъква и като легне в леглото и замига с дългите си мигли сърце не ми дава да я изгоня да си спи на собственото легло. От най-ранна възраст  спеше с нас, към четиригодишна започна спи сама, но и до днес ни посещава. Laughing Спомням си когато бях бременна как напазарувах матраки последната покупка трябваше да бъде кошарката, но тя така и не се състоя. Реших, че не мога да сложа това новородено бебе зад решетките. Използвах moses basket  за да я пренасям. Всеки човек е с различен опит, тъй че направи както ти го чувстваш. Няма правилно или грешно. Laughing

Сега за количките-аз имах черна и да ти кажа изгледа дете, тъй че и това е бял кахър, ако питаш мен. Mr. Green

Най-важното е да си с детето си, всичко друго са кубически глупости и нямат никакво значение.

Хиър, Титина може да знае такива неща за това, кое може да се внася в България. (егати какя volunteer-нах Laughing)

# 198
Хиър, Титина може да знае такива неща за това, кое може да се внася в България. (егати какя volunteer-нах Laughing)

Ти като каза Титина, аз се сетих, че исках да й кажа нещо. Тя преди няколко години беше споменала, че в нейната голяма компания има служители, които нямат достатъчно работа да изпълни целия работен ден и направо заспиват на стола си. Аз тогава не й повярвах, но сега вече й вярвам, след като видях в нашата болница какво е.  Crazy

# 199
Сега пък аз имам въпрос към теб. От НЮ до Бриджпорт, СТ, околко час път ли е? С влака? Laughing

# 200
Сега пък аз имам въпрос към теб. От НЮ до Бриджпорт, СТ, околко час път ли е? С влака? Laughing

Излиза ми час и 13 минути с експреса. Може и повече с локалния. Цъкай тука да видиш разписанието. Има влакове цял ден, не само до 1.

http://as0.mta.info/mnr/schedules/sched_results.cfm?n=y

# 201
Мерси много, Хиър.

# 202
Терми, честита натурализация! Ако можеш, вземи добиченцето с вас...

Хиър, не знам колко може да се внася... Дано приятелят ти победи!

И аз кат' Цонето возих бебета в черна количка Макларън. Дреме ми за цвета. Беше удобна, имаше проветривост (мрежести зони), лека беше... После в същата количка се вози дъщерята на наши приятели.

Щерките (9 и 6) и двете все още се пренасят да спят при нас. Заспиват си в техните стаи, но по някое време през нощта първо идва фръцла #1. Голяма е вече за нашето легло, затова сме опънали походно. Фръцла #2 се материализира малко по-късно, застава до мен и ме гледа настоятелно, докато не я пусна да се гушне.

Приятна ми е близостта им и ще я приемам, докато я дават.

# 203
Пак аз с моите въпроси, но нали се подготвяме, билети трябва да купувам. Та случайно някой да знае дали трябва да купя на мъжа ми двупосочен билет, той е с американски паспорт, но с виза Д (за дългосрочно пребиваване).

Не му трябва двупосочен билет.

Хиър, те спят и като имат работа. Служителка в ДМВ заспа пред нас докато ни обработваше документите. Час и 45 минути и отне да ни вкара данните и даде нови номера за двете коли, след всяка вкарана дума в компа си подремваше. Laughing Тогава не ми беше никак смешно.

# 204
Сега като Бенс каза, аз се сещам, че имах шефка, която така я напускаха силите. Беше много сладка. LaughingМи тъй де, работата няма да избяга. Joy

# 205
Аз пък съм виждала летищен митнически служител да дреме, докато "гледа" монитора на рентгена за багаж.

# 206
  • У дома
Аз пък съм виждала летищен митнически служител да дреме, докато "гледа" монитора на рентгена за багаж.
Аз домъкнах едно сериозно количество билки от Сан Франциско. Дори не ме попитаха какви треви мъкна към Чикаго  Grinning

Хиър, не е ли по лесно по пощите? Там никога не съм имала проблем.

# 207
Хиър, последно като се връщах от БГ насам с половин куфар лекарства, четох тук.  Куфарът ми беше ровен на Ам земя, със съответния флайър вътре, никой не ме попита нищо.  Носих няколко вида хапчета и доста инжекции.  Дано ти помогне.  Приятелят ти дано се пребори!   Praynig

# 208
Грешна е представата, че бебето трябва да е легнало хоризонтално през цялото време. Дори в началото е хубаво да е леко надигната горната част, за да не връща мляко. Моето беше така доста месеци. После пък иска да гледа. Всъщност само през нощта е абсолютно хоризонтална май.

Препоръчайте ми хубави обувки за прохождане?

Не можеш да си колко ме успокои! В хоризонтално положение дори и през нощта в момента не е.Това е единственият начин да не връща мляко и да не ръмжи като мечка.

Обувки - меки, заемащи формата на крачето като чорап съм купувала от Таргет.

# 209
  • Boston, MA
Привет на новодошлите!

Аз съм от анти-Грейко мафията, най-първоначално ни бяха дали една такава тъмносиня травъл система, няма такова тежко нещо. После имахме оранжева Инглезина, червено Пег Перего, и за финал три Макларъна (единия се скъса в пералнята, после пък за кратко бяхме решили, че две колички ни трябват, иначе са вечни). От всичките само Макларъна препоръчвам. Но с две ръце.

За прохождане има едни цвички - робийз май се казваха, но и други ги правят.

Наемите се дигат и при нас сериозно.

За село вс град, твърдо за второто, напоследък много ходя в Мадисън, УИ по работа, и е толкова приятно място, обаче толкова разпростряно... нямам кола и е някаква абсолютна мъка да се стигне от място А до Б, без тротоари. От какъв зор за всичко дзрък - на магистралата.... и загуба на място... ужас. А в нашето село, при невероятен бум от ученици в последните години, се очертава да трябва да построят ново училище - но няма къде - та сега ще разширяваме училищата (което струва двойно де), защото не може да конвертираме сградата я на кметството, я на библиотеката и да ги преместим тях.

Положителното за мен е, че има много хора с деца в града, и расте броя им, очевидно.

Общи условия

Активация на акаунт