Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 222
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
 Rolling Eyes На мен ентерол не ми дадоха да пия. Казаха ми най-вече пробиотици и диета. За температура само парацетамол. Дано се оправиш бързо!!!

# 421
  • Шоколандия
Смекта със сигурност става! Peace

# 422
 Благодаря за отговорите!  bouquet
 Мъжът ми ми донесе Ефералган за деца от 4 - 9 години - свещички.
 Аз вече бях говорила с другия лекар, при който се наблюдавам и той ми каза за повръщането - Деган или Вомитосхил, а за температурата само Парацетамол , че може и ако през нощта не спадне температурата да си стягам багажа и ще ме чака на сутринта в болницата.
 Температурата вече стигна 38 градуса, когато влязох в банята и си взех възможно най - студения душ, който мога да изтърпя. Сложих си свещичките, смених лепенките и малко след това температурата започна да спада. Вечерта преди да легнем беше към 37,2 -37,3, повторих процедурата...
 Днес се събудих с температура 36, 7 и се чувствам много добре. За все случай ще продължа със свещичките и днес през няколко часа.

# 423
Сендито, радвам се, че вече си по-добре  Hug Hug

# 424
Какво ще кажете за козметиката на Chicco? Как се понася от бебетата?

# 425
Какво ще кажете за козметиката на Chicco? Как се понася от бебетата?
За кремче за подсичане ли питаш?
Аз бях най- доволна от този на Чико. Ползвала съм и на Хип и на Судокрем/ май така беше/ - на моето бебе не допаднаха, цялото ставаше в обрив.
Ако пък питаш за шампоанче за къпане, аз ползвах на А- дерма , даже още го ползваме.
Но като цяло аз съм фен на Чико- и шишета , биберони, всичко им харесвам.

# 426
Мисля да взема цялата серия: шампоан за глава и тяло, лосион за тяло и пудра.  newsm78

# 427
Пробвай, аз всичко, което съм ползвла тяхно ми е харесвало.

# 428
ОК, благодаря!   bouquet

# 429
 Има ли майки, родили здрави децата си след температура от 38 градуса? Embarassed
Изобщо какво е мнението на лекарите по въпроса?

# 430
Предполагам, че има!
Аз доколкото разбрах от последния ти пост, състоянието ти се е подобрило. Ако не е така или нещо те притеснява, най-добре посети твоя лекар.

# 431
Има ли майки, родили здрави децата си след температура от 38 градуса? Embarassed
Изобщо какво е мнението на лекарите по въпроса?
Защо да  няма?

# 432
Разбира се, че има. Според мен, щом температурата ти е спаднала и сърчицето на бебето бие, зничи всичко е наред и опасността е преминала. Още повече ти си във втори триместър, а не в началните месеци, когато се оформят органите.

# 433
  • София
sentido, ако се притеснявате - лекар.
По време на първата си бременност се разболях от грип. Изобщо не помня колко ми е била температурата.

# 434
И аз мисля, че не е такъв проблем сега, а тя е в трети триместър, не във втори, ние сме с един термин, в 7-ми месец сме от няколко дни  Grinning, мисля, че сравнително бързо си овладяла температурата  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт