Как посрещате гостите си?

• 37 906
  • 549
  •   1
Отговори
# 405
Рокси, само ако се върти е lazy susan. Ако не, си е най-обикновена дъска
Просто е недопустимо да се яде сирене от най обикновена дъска   People No Good

# 406
Малко извън темата, но:
Как се обличате, когато посрещате гости?

Снощи минахме набързо през едни приятели да се видим на по бира, без предварителни уговорки и наистина за 30-40 мин. Не съм очаквала бална рокля и смокинг, но ме порази това, че мацката беше с тениска с лекета, а шортите на мъжа бяха скъсани. Все пак се бяхме чули около час преди това, има време да сложиш чиста блуза и друг панталон... newsm78

Ще ти кажа и на мен какво се случи - отиваме с покана, разбира се, на рожден ден на една от най-близките ми приятелки. Звъним на вратата - поне 4-5 пъти и най-накрая, след наше недоумение - ни отваря рожденичката. Нацупена и сърдита. Влизаме - масата празна. Скарали се с мъжа й. Той се появи по боксерки с широка усмивка - здравейте, заповядайте, нали няма проблем, че съм неофициален, ама нали сме си близки - виждали сме се и така по моретата. Аз имам да довърша един турнир /играе на компа/ и като свършим - ще се присъединя. А, не можах и нищо за пиене да взема, че нямах време, ама ще отида като свърша.  Crazy Е, хванахме се ние с мъжа ми, подредихме масата, нарязахме мезетата, купихме пиене от съседния магазин и така седнахме. Вярно, близки са ми - но не мога да го приема...Е, разделиха се двамата споменати след година...

П.П. сирене сервирам в чиния и то много рядко.

# 407
Получих уртикария от снимките на бонбоните. Бррррр, призракът на миналото е зловещ.
Че защо?
Тогава поне бяха от масло, шоколад и захар-истински.Не като сегашните-от сухи смески, ГФС, вода и хидрогенирани мазнини, абсолютен боклук.

Сега изхвърлих сериозно парче стилтън с боровинки....
Ох, заболя ме сърцето......как посмя! Обичам сирена с плодове, ядки, подправки....

# 408
  • София
Вили, ама вие сте много ларж, бре жено. Аз съм много люта и ако ми се случи подобно нещо няма да мога да си удържа езика зад зъбите и ще кажа едно-две изречения. Най-малкото ще му скъсам боксерките на оня, но не в приятния смисъл.  Mr. Green Вярно, че писах, че съм непретенциозна, но това е върло неуважение спрямо гостите.  Crossing Arms  

# 409
Истината е, че ми стана мъчно за приятелката ми и затова реших да реагирам така, с усмивка и малко труд...Иначе той, мъжа...

# 410
Аз съм безразлична към сирената, а мъжът ми яде само бг краве такова.
newsm09
Ауууууу това никак не е богинско .Ужас . Mr. Green

# 411
Рядко давам на гостите сирена, защото много ги обичам и си ги пазя за мен. Сервирам си ги на дъска, без плодове, без нищо, само с малко вино.
Веднъж занесох меки сирена на домакинята и щях да припадна като гледах как ги реже на едри кубчета със сатърчето, с което беше рязала зелена салата.

# 412
Рядко давам на гостите сирена, защото много ги обичам и си ги пазя за мен. Сервирам си ги на дъска, без плодове, без нищо, само с малко вино.
Веднъж занесох меки сирена на домакинята и щях да припадна като гледах как ги реже на едри кубчета със сатърчето, с което беше рязала зелена салата.
Peace

# 413
Аз пък съм впечатлена от обстановката,която показа Богиня!Изключителен стил и изящество,а в същото време и уют струи от снимката  Heart Eyes
И на мен много ми хареса, само че нещо се обърках с този супник.
Видях един много красив съд, който винаги съм си мислила, че е каничка за чай  Thinking
Или снимката не беше, за да онагледи супника?

# 414
  • гр. София
Тук има различни видове чаши (тамън 20 страници  Laughing)

http://www.mb999.bg/cat/glass9.php#catpage

Ние в момента се ремонтираме, но когато приключим ще обновя всички сервизи - и чиниите, и чашите, и приборите. Също така ще си взема разни видове чаши, които досега не сме имали.  Simple Smile

# 415
такива харесвам за бира

халбите са ми адски грозни.

Също, за шампанско предпочитам такива

а не тези

Преди години са ми сервирали шампанско и в подобни

Дали все още някъде го правят?

# 416
  • гр. София
Краси, това ми прилича на чаша за Маргарита:
http://www.barmagazin.net/chashi-margarita.html

Продават се  Peace

# 417
Аз имам от тия, които харесва Краси за бира, но аз пък харесвам тези първите два вида:
http://www.barmagazin.net/chashi-za-bira.html

# 418
  • Под сянката на разлистените кактуси
Дамите, които обичат да подреждат и украсяват - заповядайте в темата "Аранжиране на маса" в Готварския! Там има много идеи и момичетата са много приятни. Сега малко цари лчтно затишие, та свежи попълнения са добре дошли!

# 419
Не обичаме да каним гости в къщи

Общи условия

Активация на акаунт