Как посрещате гостите си?

• 37 925
  • 549
  •   1
Отговори
# 105
Никога не ходя боса за да не ми се пукат петите  Tired

Точно обратното. Петите се напукват от неподходящи обувки и от липса на грижи за краката.
Босто ходене по гладка или мека повърхност ги прави още по-нежни. Mr. Green

Госпожо, яденето с ръце е вкусно - стига храната да е подходяща за подобно консумиране. Че ако пробваш да ядеш домашен гювеч или курбан-чорба - няма да се получи. А не беше далеч времето, когато на гости се сервираше курбан /от домашно заклано животно/, зелева салата, кебапчета и домашен суджук с домашна ракия /справка с филма "Вилна зона", например/. Sunglasses
Благодаря за информацията, но вече ми навик    bouquet

# 106
Да, попитам за вас има ли срамна храна...

# 107
  • гр. София
В какъв смисъл срамна? Да ти е неудобно да я предложиш на гостите ли?

# 108
Има нещо вярно за това с петите.Едно лято ходех умишлено само с къси чорапи вкъщи и краката ми бяха такива мекички и нежнички.Това лято шляпам като обезумяла боса навсякъде и елате да видите  такива ли са  Laughing При мен поне 100% оказва влияние,ама не ми пука много много  Mr. Green

# 109

М, да. срам ги е...Толкова са възвишени, че ги е срам. че ....

....Жалко ....

# 110
Мен би ме било срам да сервирам нещо много мазно или с много чесън, че не знам дали хората не са на диета /пък може да имат и проблем с холестерола/ или след гостуването нямат някоя интимна среща...

# 111
Мммм...даааа...срам....чесън....чушки....гиди глад....срам.....
чОВЕКА Е СМАХНАТО СЪЩСТВО......УРА

# 112
  • гр. София

М, да. срам ги е...Толкова са възвишени, че ги е срам. че ....

....Жалко ....

Възвишени в случая да се чете като префърцунени. По-напред писах за мусака на царска сватба.
Да си възвишен не значи да се срамуваш от нещо като храната. Възвишените хора в повечето случаи не отдават значение на това, което ядат. Вълнуват се не от материалната страна на живота  Wink
А иначе префърцунени кифли - бол. Ще кажеш, че не са яли боб и мусака като деца. Мдам, в България аспержите и киноата са основни храни. Още прапрабабите ни са ги яли.

Скрит текст:
Затова и много го "обичам" Евгени Минчев. До вчера бил ватман, днес го раздава хай лайф  ooooh! Имам преки, много лични впечатления от него и  Sick Sick Sick

ПП: ако някой от гостите ми много обича нещо, бих му го сервирала независимо дали аз го обичам. Та не би ме било срам от никакво ястие. Ще се срамувам евентуално, ако гостите ме сварят неподготвена, ако нещо съм прегорила, пресолила. Но то няма да е и точно срам. Ще ми е неудобно и притеснено.

# 113
Бе, няма да ви каня у нас, споко.... Laughing

# 114
  • гр. София
Че покани ме. Ям всичко без месо  Laughing

# 115
Бе, няма да ви каня у нас, споко.... Laughing

Само мен tooth на дроб сърма. Ич няма да ме е срам.

# 116
босото ходене напуква петите, освен ако не финансираш редовно педикюристките. А пък в София просто е кошмар да ходиш боса през лятото....трябва да си хвърляш заплатата само за педикюр...и после ти остават пари само за прости, срамни храни  Sunglasses

# 117
  • гр. София
Един срамен таратор някой няма ли да ми забърка? Или едни още по-срамни чушки с доматен сос.  Sunglasses

# 118
Две гостенки....добре са дошли.... Heart Eyes

РоЗе, на изискания сервиз ще ти сервирам чушлета...обещавам и на Сигма проловутата ми дроб сърма....

# 119
босото ходене напуква петите, освен ако не финансираш редовно педикюристките. А пък в София просто е кошмар да ходиш боса през лятото....трябва да си хвърляш заплатата само за педикюр...и после ти остават пари само за прости, срамни храни  Sunglasses

Ааа, аз не говорех за босо ходене навън. Навън даже и с чехли в София по прахоляка можеш да докараш пети като гюдерия. За у дома само писах.

А таратор не ям.
Пък за срамните храни си теоритизирам. У дома влизат гости 3-4 пъти в годината и са все такива дето даже мога и с нищо да не ги почерпя, ако не са гладни /не настоявам/, а мога и циганска баница да им намажа, ако няма друго и са преритали от глад. Mr. Green

Аз пък от сума време искам да ида в някое село на гости и някоя баба да ми направи гювеч и домашни понички/тиганички. Ако имате под ръка гостоприемна баба, пишете ми на лични. Дори от обикновена паничка от алпака бих ги хапнала. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт