При нас много помогна и разредяването на къпанията (в периодите с най-чести обриви я къпехме само 3 пъти седмично
) Във водата винаго добавям щипка калиев перманганат.barboran4e, ще споделя и моя опит
- следя темата от началото й. Мотята дъщеря почти превъзмогна АД. Най-вече със серията A-derma Excomega - непрекъснато ползвана. И сменях с Eucerin - серията за АД - но в Бг я няма - носеха ми от Испания.За къпането не съм съгласна обаче - при АД - най-важното е кожата да се хидратира - и едно от средствата е къпането с подходящо средство и мазане след това. Един път седмично ползвах и триците на Aveeno.
И най-вече
- без изпотяване, без тесни дрехи, без искуствени материи, без двойни шевове по биетата на дрехите. Мира не носи вълна, полар и всичко което е изкуствени материи. Бельото се стремя да е бяло. Изплаквам все още по два пъти при пране.

) и на него му се появиха подобни обриви под устата (дето все е в лиги) и мазах с всички леки мазила от кака му и не минава, вече съм взела и направление и за кожен да си каже дали е АД... аз го мазах и една седмица с Елидел (който нали си пише изрично, че е Само за АД) и не се повлия изобщо, което ме навява на мисълта, че може и да не е АД