Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 132
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Знаете ли какво си мисля за снимката?Тя да стане и да го целуне така както е застанал над главата й и да каже няма да напускам.
Това ще е страхотно

Joy Joy Joy Joy Мислила съм си го, съвсем сериозно..  Mr. Green
Не се и съмнявам в това

# 271
http://vbox7.com/play:52def6b11d

Ето едно клипче от Господари на ефира- знам, че няма нищо общо сък кериала, но да се посмеем малко.Гледали ли сте го???

# 272
Здравейте, момичета.  Hug
Докато търсех една снимка, случайно попаднах на Вашата тема и много се радвам. Виждам, че всеки помага с каквото може, обменяте информация, снимки, клипове. Страхотни сте!  Heart Eyes Казвам се Мария, но ще се радвам, ако ме наричате Мими. С Рени се познаваме, но не съм й споменавала, че имам намерение да си направя регистрация, както и да е. Надявам се да нямате нищо против да се присъединя към Вас?   bouquet Тъкмо попаднах на няколко снимки на Уур, на които кара джет. Понеже не съм чела много от предишните Ви теми, ще може ли някой да ми каже дали някой ги е споделил. Ако не е, ще се радвам аз да го направя.  Two Hearts

# 273

Ето едно клипче от Господари на ефира- знам, че няма нищо общо сък кериала, но да се посмеем малко.Гледали ли сте го???

Има ли някой, който да не го е?  Laughing

# 274

Има ли някой, който да не го е?  Laughing

Така е наизуст го знам ..  Joy Joy Joy

# 275
Докато търсех една снимка, случайно попаднах на Вашата тема и много се радвам. Виждам, че всеки помага с каквото може, обменяте информация, снимки, клипове. Страхотни сте!  Heart Eyes Казвам се Мария, но ще се радвам, ако ме наричате Мими. С Рени се познаваме, но не съм й споменавала, че имам намерение да си направя регистрация, както и да е. Надявам се да нямате нищо против да се присъединя към Вас?   bouquet Тъкмо попаднах на няколко снимки на Уур, на които кара джет. Понеже не съм чела много от предишните Ви теми, ще може ли някой да ми каже дали някой ги е споделил. Ако не е, ще се радвам аз да го направя.  Two Hearts

Добре дошла в темата Мими. Дано да ти е приятно тук.
Колкото до снимките, за които питаш- в по-предните теми са качени......

# 276

Добре дошла в темата Мими. Дано да ти е приятно тук.
Колкото до снимките, за които питаш- в по-предните теми са качени......

Мими, добре дошла в темата ..  Heart Eyes

-Качих ги вече ..  Mr. Green

# 277
Добре дошла Мими!Вече се увеличаваме.

# 278
Поразрових се малко за новите комисарки и открих, че Гизем е била омъжена за Халит Ергенч (Онур, 1001 нощи)

Извинявам се, ако вече някой е споделил тази информация.  Hug

# 279
Поразрових се малко за новите комисарки и открих, че Гизем е била омъжена за Халит Ергенч (Онур, 1001 нощи)

Извинявам се, ако вече някой е споделил тази информация.  Hug

Да,вече беше споделена, но няма нищо, все пак сега идваш в темата ..  Hug

# 280
Търся една серия-когато Зелиха чакаше на една спирка и тогава една бомба избухна близо до нея,после пък някакъв я взе за заложник в училището.

# 281
Търся една серия-когато Зелиха чакаше на една спирка и тогава една бомба избухна близо до нея,после пък някакъв я взе за заложник в училището.
http://vbox7.com/play:45fc507e64 - Този момент ли имаш впредвид?  Hug

# 282

Добре дошла в темата! Много се радвам, че се събираме все повече и повече фенове на сериала ... Hug Hug Hug

# 283
А бе какво ще се чудим откога не е Пекташ,нали ни е кеф да го слушаме като казват имената им.То е ясно,че още се обичат на Уур най-много му личи по снимките зад кадър  от 293 еп.,че му е гадно, че е напуснала.Ама тя си го крие в сърцето,аз вярвам и винаги си мисля,че още го обича.

Крие тя, нали написа, колко и тъжно за най-голямата ѝ раздяла

Тук вече умря, а забележете ъгълчето на окото ѝ, още малко и е заплакала

Съгласна съм! Аз също го забелязах ...  newsm10 Two Hearts Two Hearts

# 284
Малко снимки от рождения ден на Илкер. Hug

Благодаря много! Снимките от рождения ден на Илкер са прекрасни ... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт