Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 132
  • 743
  •   1
Отговори
# 300

Снимка на Берк от новия му сериал. Невероятен е. Heart Eyes

Как гледа на 2-та снимка, сякаш ще заспи ..  Mr. Green

# 301

И Гамзе е там, но друг не виждам.

Къде е? Аз не я виждам. Thinking

Оле, объркала съм се. Това е била приятелката му. Извинявайте!

Няма нищо ..  Peace

# 302
Гледах по 227 еп. коледния на турски и те вече се бяха развели.Тия бтв май са доста назад с нещата щом не са проминили името й.

Те пускат песента както е на турските серии т.е. според сезона.

# 303

И Гамзе е там, но друг не виждам.

Къде е? Аз не я виждам. Thinking

Оле, объркала съм се. Това е била приятелката му. Извинявайте!

Не се притеснявай! На всеки с случва ...  Hug

# 304

– Зад кадър на Benim Hala Umudum Var. Берк е невероятен!  newsm76

Тази, мисля, че е от някой епизод, но е очарователен и реших да я споделя с Вас.  newsm51

# 305
На снимките от РД-то на Илкер не видях сина му. Къде ли е?....Роси знаеш ли нещо.....?

Вероятно е там някъде - просто не се е снимал. Може да е фотографа ...  Mr. Green

# 306

Тази, мисля, че е от някой епизод, но е очарователен и реших да я споделя с Вас.  newsm51

Тази е от промото за сериала. Берк наистина е невероятен. Благодаря за всички снимки зад кадър - обожавам го ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 307

Снимка на Берк от новия му сериал. Невероятен е. Heart Eyes

Той е моят бонбон! Супер много го обичам ... Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 308
Ето една прекрасна снимка на Чаала от състезанието днес - невероятна е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

# 309
Търся една серия-когато Зелиха чакаше на една спирка и тогава една бомба избухна близо до нея,после пък някакъв я взе за заложник в училището.
http://vbox7.com/play:45fc507e64 - Този момент ли имаш впредвид?  Hug

Това е единия момент който търся.От коя серия е?

Кой епизод е не знам, но си спомям, че качих също моментите, когато екипът разбира за инцидента и този, когато Енгин прострелян и спасяват Зелиха. Ако ще ти свършат работа, да ти дам линк?  smile3525

# 310
На снимките от РД-то на Илкер не видях сина му. Къде ли е?....Роси знаеш ли нещо.....?

Вероятно е там някъде - просто не се е снимал. Може да е фотографа ...  Mr. Green

И ти пророкуваш като Синан ..  Mr. Green

# 311
Надявам се да Ви хареса. Heart Eyes Не е нищо специално, просто исках да благодаря на всички за милото посрещане и още веднъж се извинявам, че публикувах новината за Гимез. Обещавам, че за напред ще внимавам повече.  Hug

Уау, страхотно е - супер много ми харесва. Благодаря ти ...  Two Hearts newsm76 Two Hearts

Изобщо не се извинявай. На всеки се случва да публикува повтарящи се неща. Това да не те притеснява ...  newsm10

Още веднъж - добре дошла ...
  Hug

От коя серия е снимката?

# 312
Ето една прекрасна снимка на Чаала от състезанието днес - невероятна е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

Страхотна!   Kissing Heart Намерих още 2-3 снимки в този сайт; ще имаш ли нещо против да ги споделя тук?  Simple Smile

# 313
Надявам се да Ви хареса. Heart Eyes Не е нищо специално, просто исках да благодаря на всички за милото посрещане и още веднъж се извинявам, че публикувах новината за Гимез. Обещавам, че за напред ще внимавам повече.  Hug

Уау, страхотно е - супер много ми харесва. Благодаря ти ...  Two Hearts newsm76 Two Hearts

Изобщо не се извинявай. На всеки се случва да публикува повтарящи се неща. Това да не те притеснява ...  newsm10

Още веднъж - добре дошла ...
  Hug

От коя серия е снимката?

245 турска ..  Peace

# 314

Страхотна!   Kissing Heart Намерих още 2-3 снимки в този сайт; ще имаш ли нещо против да ги споделя тук?  Simple Smile

Качвай всичко ..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт