Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 193
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Честито, Роси! Peace Радвам се за теб! Берк уважава верните си фенове, което е много хубаво. Ние в съседната тема нямаме същия успех с нашия Чаатай, ама какво да се прави, никакво интернетно внимание не ни обръща. Mr. Green

Благодаря ти от сърце! Берк е страхотен, аз от години го обожавам, гледам и подкрепям. Затова съм толкова щастлива, че знае за мен, че ми отговаря и че ме следва. Толкова е земен и чаровен - много го обичам ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves  ppp  Hands Clap

Ти в никакъв случай не се предавай - продължавайте да пишете на вашия любимец Чаатай. Може рано или късно да ви обърне внимание. Пожелавам ти го най-искрено.  newsm51

Пък й до колкото разбрах той има twitter от скоро. Дано по-натам стане по-активен и да започне да ви пише по-често ...
newsm10

# 481
Роси честито и от мен. Много се радвам за теб. Сигурно подскачаш от щастие, че Берк те е последвал...Нали?  Simple Smile Simple Smile

# 482
Честито, Роси! Peace Радвам се за теб! Берк уважава верните си фенове, което е много хубаво. Ние в съседната тема нямаме същия успех с нашия Чаатай, ама какво да се прави, никакво интернетно внимание не ни обръща. Mr. Green

То Берк май е единственият..  Mr. Green

Едва ли Берк е единственият, Чаала също понякога ми отговаря. Има и други, които пишат с феновете си, но то си е до човек. Все пак никой не бива да губи надежда - може рано или късно любимеца му да го забележи ...  newsm10 Two Hearts  love001

# 483
Нова снимка на Чаала, Джими и Мая. Hug

Благодаря ти за снимките. Уникални са

# 484
Хахаха ..   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 485
От мен още една снимка на Уур с Муратхан в парка ..  Hug

Уникални са просто....

# 486
Роси честито и от мен. Много се радвам за теб. Сигурно подскачаш от щастие, че Берк те е последвал...Нали?  Simple Smile Simple Smile

Много ти благодаря! Аз място не мога да си намеря от щастие. Подскачам, викам, радвам се - Берк първо ме последва в twitter, а сега и в instagram. А като се сетя и как говори за мен в предаването - направо ще се разтопя. Обожавам го ...  newsm44 Two Hearts    love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 487
Ето го моя сладък и прекрасен моторист. Изглежда понякога кара мотор за развлечение. Невероятен е - трябва да ме повози някой път ...  newsm08 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves Two Hearts  grinning039   Kissing Heart Oha!

Благодаря ти за снимката. Берк е повече от невероятен

# 488
Фейса е решил да ме побърка, толкова са сладки и близо ..  newsm53

Толкова са сладки, а са разделени...

# 489
Лелеееее приятели днес са давали нов репортаж с Берк. Има го как подрънква на китара. После говори за новия си сериал и за мача, който играха с приятелите му. Накрая той и водещия играят на плейстейшън. Берк е от Бешикташ, а водещия от Фенербахче. В крайна сметка Берк падна с 2 на 0. Милия ми той, но е толкова прекрасен и непрекъснато се смее. Репортажа е повече от 11 минути - истинска наслада за очите. Берк е очарователен и супер сладък - обожавам го ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 490
Само да си кажа, че последната снимка от РД-то на Илкер най ми харесва

# 491
Лелеееее приятели днес са давали нов репортаж с Берк. Има го как подрънква на китара. После говори за новия си сериал и за мача, който играха с приятелите му. Накрая той и водещия играят на плейстейшън. Берк е от Бешикташ, а водещия от Фенербахче. В крайна сметка Берк падна с 2 на 0. Милия ми той, но е толкова прекрасен и непрекъснато се смее. Репортажа е повече от 11 минути - истинска наслада за очите. Берк е очарователен и супер сладък - обожавам го ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Роси страшно ти благодаря за репортажа с Берк. Той е повече от уникален

# 492
Роси искам да те попитам дали знаеш нищо повече за приятелката на Илкер. Аз само знам, че се казва Зейнеп Мутлу, че е адашка на сестрата на Илкер от втория брак на баща му, че фамилията й означава щастие, че е модел и има 7-8 годишна дъщеря ако се не лъжа. Моля те ако знаеш нещо повече каже. Ще съм ти благодарна  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 493
# 494
Фейса е решил да ме побърка, толкова са сладки и близо ..  newsm53

Толкова са сладки, а са разделени...
Нейните снимки с Уур са по-хубави и винаги ще бъдат от тези с Мерт.

Общи условия

Активация на акаунт