Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 187
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Фейса е решил да ме побърка, толкова са сладки и близо ..  newsm53

Толкова са сладки, а са разделени...
Нейните снимки с Уур са по-хубави и винаги ще бъдат от тези с Мерт.

Аз на Мерт и Гамзе им пожелавам, скорошна раздяла!  Praynig Joy

# 497
Лелеееее приятели днес са давали нов репортаж с Берк. Има го как подрънква на китара. После говори за новия си сериал и за мача, който играха с приятелите му. Накрая той и водещия играят на плейстейшън. Берк е от Бешикташ, а водещия от Фенербахче. В крайна сметка Берк падна с 2 на 0. Милия ми той, но е толкова прекрасен и непрекъснато се смее. Репортажа е повече от 11 минути - истинска наслада за очите. Берк е очарователен и супер сладък - обожавам го ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Хах, ама и потен, после още повече като, направо загуби, много ми стана смешна физиономията му и как се почеса ..  Joy Joy Joy Joy

# 498
Фейса е решил да ме побърка, толкова са сладки и близо ..  newsm53

Толкова са сладки, а са разделени...
Нейните снимки с Уур са по-хубави и винаги ще бъдат от тези с Мерт.

Аз на Мерт и Гамзе им пожелавам, скорошна раздяла!  Praynig Joy
Praynig Praynig Praynig

# 499
Така като гледам другата седмица ще правим нова тема.

# 500
Така като гледам другата седмица ще правим нова тема.

Със сигурност, този път счупихме и последните рекорди, които бяхме сътворили ..  Mr. Green

# 501
Господи, а аз си мислех, че съм полудяла тотално, имала съм конкурентката ..   Mr. Green

# 502
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1098086_3 … _1762491031_n.jpg
Нашата полицайка.Извинявай,че пак те питам от кой епизод.

# 503

Господи, а аз си мислех, че съм полудяла тотално, имала съм конкурентката ..   Mr. Green

Много са яки.Откога са снимките?Гамзе и Зейнеп са удивителни.

# 504
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1098086_3 … _1762491031_n.jpg
Нашата полицайка.Извинявай,че пак те питам от кой епизод.

Няма нищо, 259  Peace Ако искаш мога да ти дам линк на моментите?

# 505

Ако не се лъжа там където си танцува е от точно началото на сезона 251 епизод и последната, а останалите от 256 ..  Peace

# 506
Тази също е от началото на седми сезон зад кадър, тук момчетата бяха и боклукчии ..  Mr. Green

# 507
Колко стари има от миналото лято, липсват ми тези моменти ..  Heart Eyes

# 508

Ако не се лъжа там където си танцува е от точно началото на сезона 251 епизод и последната, а останалите от 256 ..  Peace
  Разпознах ги,че са от премиерата на 7 сезон.

# 509
Тази също е от началото на седми сезон зад кадър, тук момчетата бяха и боклукчии ..  Mr. Green

Ох,тука са един до друг,да беше го хванала под ръка.ОПАСНО БЛИЗКИ,ВНИМАВАЙ МЕРТ!

Общи условия

Активация на акаунт