Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Колко стари има от миналото лято, липсват ми тези моменти ..  Heart Eyes

Тука само как го гледа.Хвърля погледи,ама той недостъпен.

# 511
Тази също е от началото на седми сезон зад кадър, тук момчетата бяха и боклукчии ..  Mr. Green

Ох,тука са един до друг,да беше го хванала под ръка.ОПАСНО БЛИЗКИ,ВНИМАВАЙ МЕРТ!

Няма нищо тя буквално му се е излегнала, нека той ги разделя, винаги ще имат дете, което да ги свързва и любов ..  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 512

Видях ги..  Joy Как се търсят..  Мерт,Мерт, само те използват ..  Mr. Green

# 513
Тази също е от началото на седми сезон зад кадър, тук момчетата бяха и боклукчии ..  Mr. Green

Ох,тука са един до друг,да беше го хванала под ръка.ОПАСНО БЛИЗКИ,ВНИМАВАЙ МЕРТ!

Няма нищо тя буквално му се е излегнала, нека той ги разделя, винаги ще имат дете, което да ги свързва и любов ..  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Зейнеп какво се е зачела.

# 514

Видях ги..  Joy Как се търсят..  Мерт,Мерт, само те използват ..  Mr. Green
Оф,да го зарязва вече,че. Twisted Evil

# 515

Зейнеп какво се е зачела.

Чете друг път, още един нет маниак ..  Mr. Green

# 516
Колко стари има от миналото лято, липсват ми тези моменти ..  Heart Eyes

Видях ги..  Joy Как се търсят..  Мерт,Мерт, само те използват ..  Mr. Green

Ако не е вече..  Mr. Green Имам някакво чувство, ама да видим..  Mr. Green

# 517
Още снимки .. ♥ Малкия, колко е щастлив..

# 518
Колко стари има от миналото лято, липсват ми тези моменти ..  Heart Eyes

Видях ги..  Joy Как се търсят..  Мерт,Мерт, само те използват ..  Mr. Green

Ако не е вече..  Mr. Green Имам някакво чувство, ама да видим..  Mr. Green
Дано чувството да ти е вярно.

# 519
Още снимки .. ♥ Малкия, колко е щастлив..

Да прави мускули като баща си.

# 520
Невероятни сте! Благодаря на всички за снимките, прекрасни са.  Heart Eyes Извинявам се, че вчера не бях активна, имахме гости. Много се радвам за Чаала, наистина е страхотна и заслужава тази награда.   Kissing Heart Но най-много се радвам за Роси.  Hug Толкова съм щастлива, сякаш мен ме е последвал. Two Hearts

# 521
Невероятни сте! Благодаря на всички за снимките, прекрасни са.  Heart Eyes Извинявам се, че вчера не бях активна, имахме гости. Много се радвам за Чаала, наистина е страхотна и заслужава тази награда.   Kissing Heart Но най-много се радвам за Роси.  Hug Толкова съм щастлива, сякаш мен ме е последвал. Two Hearts

Няма нищо, Мими.  Hug Всички се радваме за нея ..  Flushed

# 522
Има ли някаква информация по колко получават актьорите?За Гамзе май писахте,че вземала по 10 000 лири.

# 523
Здравейте момичета,приема те ли нови членове тука:))))) аз да се представя ,казвам се Вики и гледам сериала почти от началото,редовно ви чета,но не съм писала ,темата е страхотна много неща научавам от вас! Любимци са ми Хюсню и Суат  Laughingвчера имах много време и гледах тяхни смешни моменти,попиках се от смях  Laughing

# 524
Разбира се,че приема ме!Добре дошла Вики!Казвам се Михаела.То и аз от самото начало някъде 8 епизод,когато отвлякоха Пънар.

Общи условия

Активация на акаунт