Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета,приема те ли нови членове тука:))))) аз да се представя ,казвам се Вики и гледам сериала почти от началото,редовно ви чета,но не съм писала ,темата е страхотна много неща научавам от вас! Любимци са ми Хюсню и Суат  Laughingвчера имах много време и гледах тяхни смешни моменти,попиках се от смях  Laughing

Разбира се, колкото повече, толкова по-добре ..  Hug

# 526
Има ли някаква информация по колко получават актьорите?За Гамзе май писахте,че вземала по 10 000 лири.

Ми да , по тая логика сигурно и по-главните взимат толкова..  Mr. Green

# 527
Здравейте момичета,приема те ли нови членове тука:))))) аз да се представя ,казвам се Вики и гледам сериала почти от началото,редовно ви чета,но не съм писала ,темата е страхотна много неща научавам от вас! Любимци са ми Хюсню и Суат  Laughingвчера имах много време и гледах тяхни смешни моменти,попиках се от смях  Laughing

Здравей, Вики.  Hug Добре дошла сред нас! Колкото до семейство Чобан - невероятни са, няма втори като тях! Винаги ме карат да се смея до сълзи. Kissing Heart

# 528
дааа и мене ...изобщо уникален сериал  Heart Eyes

# 529

Еджемназ е такава сладурана.  Two Hearts

# 530
одрала му е кожата на Алп:)))

# 531

Това зад кадър на 8 сезон ли е?Ако е така защо Еджемназ е там,нали Зейнеп напусна?

# 532

Това зад кадър на 8 сезон ли е?Ако е така защо Еджемназ е там,нали Зейнеп напусна?

Виждала съм я отдавна от 7 е ..

# 533

Добре дошла в темата Вики! Много се радвам, че нашата група се увеличава все повече и повече. Аз също много харесвам семейство Чобан - техните истории нямат край. Винаги си падам от смях ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76  Kissing Heart

# 534
Не е от 8-ми сезон. Днес я видях снимката и беше качена преди няколко месеца още. Peace

П.П: Рени, чак сега видях, че вече си отговорила. Hug

# 535
Тази също е от началото на седми сезон зад кадър, тук момчетата бяха и боклукчии ..  Mr. Green

Ох,тука са един до друг,да беше го хванала под ръка.ОПАСНО БЛИЗКИ,ВНИМАВАЙ МЕРТ!

Няма нищо тя буквално му се е излегнала, нека той ги разделя, винаги ще имат дете, което да ги свързва и любов ..  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Зейнеп какво се е зачела.

Чете друг път, още един нет маниак ..  Mr. Green

Прекрасна снимка! Гамзе и Уур са много сладки така долепени един до друг. А Зейнеп сигурно се рови из twitter ... Mr. Green Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

# 536
много ви благодаря за топлото посрещане Simple Smile)))[video][/video] http://vbox7.com/play:9bb5df8782 ето един поздрав от мен Simple Smile)))) хихихихи

# 537
Невероятни сте! Благодаря на всички за снимките, прекрасни са.  Heart Eyes Извинявам се, че вчера не бях активна, имахме гости. Много се радвам за Чаала, наистина е страхотна и заслужава тази награда.   Kissing Heart Но най-много се радвам за Роси.  Hug Толкова съм щастлива, сякаш мен ме е последвал. Two Hearts

Няма нищо, Мими.  Hug Всички се радваме за нея ..  Flushed

Благодаря ви от сърце момичета! Невероятни сте ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Мими изобщо не се притеснявай! Всеки пише, когато може ...
Hug

# 538
Веднага ще я изтрия, мислех, че е качена само една друга, но явно съм объркала. Много съжалявам. Simple Smile

# 539
Веднага ще я изтрия, мислех, че е качена само една друга, но явно съм объркала. Много съжалявам. Simple Smile
Защо ще я триеш? Остави я. Голяма работа, че не е от новия сезон. Hug

Общи условия

Активация на акаунт