Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 187
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
много ви благодаря за топлото посрещане Simple Smile)))[video][/video] http://vbox7.com/play:9bb5df8782 ето един поздрав от мен Simple Smile)))) хихихихи

Хюсню;КАКВО КАКЪВ ТОКС?

Суат; Ботокс, Хюсню ..  Joy

-Текин: Направи си и ти и ще се разхождате, и двамата като извънземни, ей такива опънати..  hahaha

# 541
одрала му е кожата на Алп:)))
Добре дошла и от мен. Благодаря ти за поздрава. Hug
Всъщност те май нямат роднинска връзка. Peace

# 542
Лелеееее приятели днес са давали нов репортаж с Берк. Има го как подрънква на китара. После говори за новия си сериал и за мача, който играха с приятелите му. Накрая той и водещия играят на плейстейшън. Берк е от Бешикташ, а водещия от Фенербахче. В крайна сметка Берк падна с 2 на 0. Милия ми той, но е толкова прекрасен и непрекъснато се смее. Репортажа е повече от 11 минути - истинска наслада за очите. Берк е очарователен и супер сладък - обожавам го ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Хах, ама и потен, после още повече като, направо загуби, много ми стана смешна физиономията му и как се почеса ..  Joy Joy Joy Joy

Така си е! Берк е голяма скица и как се пошегува с водещия - щял да свири и да изнесе концерт ... А като започна да се смее. Сладур от класа - наистина доста се изпоти. Обожавам го ... rotfImbo Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves

# 543
много ви благодаря за топлото посрещане Simple Smile)))[video][/video] http://vbox7.com/play:9bb5df8782 ето един поздрав от мен Simple Smile)))) хихихихи

Joy Текин: Тате, представям ти жената Ботокс - Суат Чобан.  Joy Толкова съм се смяла на този момент. Благодаря за поздрава.  Hug

# 544

Хюсню;КАКВО КАКЪВ ТОКС?

Суат; Ботокс, Хюсню ..  Joy

-Текин: Направи си и ти и ще се разхождате, и двамата като извънземни, ей такива опънати..  hahaha

Благодаря за поздрава! Винаги се скъсвам от смях на този момент ...
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 545
Някъде по-средата на октомври се пада да е епизод 300.Дано да поканят всички Гамзе,Зейнеб,Чаала и Берк.Преди като празнуваха 100 и 200 еп. Гамзе и Уур бяха заедно и дано дотогава да се съберат. baby_neutral baby_neutral

# 546
Веднага ще я изтрия, мислех, че е качена само една друга, но явно съм объркала. Много съжалявам. Simple Smile
Защо ще я триеш? Остави я. Голяма работа, че не е от новия сезон. Hug

И аз това щях да кажа, всички качваме стари-нови снимки, няма смисъл да триеш, все ново не може, може някой път да сме пропуснали и да не сме качили и така ..  Peace

# 547
Утре май ще правим нова тема. Sunglasses

# 548
Някъде по-средата на октомври се пада да е епизод 300.Дано да поканят всички Гамзе,Зейнеб,Чаала и Берк.Преди като празнуваха 100 и 200 еп. Гамзе и Уур бяха заедно и дано дотогава да се съберат. baby_neutral baby_neutral

Охоо, как се моля за това ..  newsm20

# 549
Веднага ще я изтрия, мислех, че е качена само една друга, но явно съм объркала. Много съжалявам. Simple Smile

Точно така! Изобщо не се притеснявай. Трябва да знаеш, че ние тук често качваме и повтарящи се снимки и клипове. Няма проблем. Въобще не е нужно да я триеш - снимката е прекрасна ... newsm10 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 550
Утре май ще правим нова тема. Sunglasses

Като нищо ..  Mr. Green

# 551

И аз това щях да кажа, всички качваме стари-нови снимки, няма смисъл да триеш, все ново не може, може някой път да сме пропуснали и да не сме качили и така ..  Peace

Точно така! Peace

# 552
То даже няма 5 дни темата.

# 553
Тази също е от началото на седми сезон зад кадър, тук момчетата бяха и боклукчии ..  Mr. Green

Ох,тука са един до друг,да беше го хванала под ръка.ОПАСНО БЛИЗКИ,ВНИМАВАЙ МЕРТ!

Няма нищо тя буквално му се е излегнала, нека той ги разделя, винаги ще имат дете, което да ги свързва и любов ..  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Зейнеп какво се е зачела.

Чете друг път, още един нет маниак ..  Mr. Green

Прекрасна снимка! Гамзе и Уур са много сладки така долепени един до друг. А Зейнеп сигурно се рови из twitter ... Mr. Green Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

Залепени, ама той не ѝ обръща внимание..  Mr. Green

-Между другото и това е стара снимка, но аз я качих, така че всички си качваме, най-различни неща, все пак развиваме темата ..  Peace

# 554
То даже няма 5 дни темата.

Да на 4 ..  Mr. Green Много се радвам, че сме толкова бързи ..  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт