Най-противните неща

• 48 738
  • 699
  •   1
Отговори
# 510
  • Ямбол
На мен ми е противна употребата на думата "блокирвам". Така говорят някои жени, но няма да казвам кои - лакирвам, гримирвам, принтирвам и т.н.

# 511
  • пак там
Външен вид рядко ми е противен, не обръщам внимание обикновено.

Противен ми е определен тип поведение в стил "законите/правилата за мен не важат" - като се започне от мутрата/кифлата с черния джиБ, изпреварващи в аварийната лента, и се стигне до някои майки с деца, пресичащи в най-опасния участък на 5 метра от пешеходната пътека, и каруцарски псуващи всеки, който дръзне да им прави забележка.

Противни са ми хора, които постоянно се оплакват от корупцията, но в момент, когато им е изгодно, моментално бутат на нужното лице необходимата сума.

Противни са ми хората, които с репликата "аз само да попитам нещо" се навират най-отпред на опашката в магазина/лекарския кабинет/данъчното.

Противен ми е манталитетът на държавните служители в стил "царят дава, пъдарят не дава" - злобно, негативно отношение. Слава Богу, поне те в последно време намаляха...

Противни са ми хората тип "последна инстанция" - всичко знаещи, категорично сипещи непоискани съвети в стил "аз най-добре знам".

# 512
Ох, то било голям рахат да не се виждат реклами, каренца и прочие простотии...    newsm44
Няма врачки, няма бг-дами, нищо.Кеф.     Grinning

# 513
 Laughing Заради една противна реклама на противни ясновидки колко други рекламодатели са прецакани...  ooooh!

# 514
На мен ми е противна употребата на думата "блокирвам". Така говорят някои жени, но няма да казвам кои - лакирвам, гримирвам, принтирвам и т.н.

Малко неща са ми противни в този живот Simple Smile най много да предизвикат усмивка, но чак пък да предизвикат такива емоции едва ли ...та в този ред на мисли , смешно ми е държание тип ''аз съм по по най ", размахване на пръст и широкоширещата се мания в форума да се поправят граматични, правописни, фонетични и не знам си още какви грешки, когато някой няма какво да каже  Mr. Green

# 515
  • София

Да...  Hug и аз това имах предвид в първия си пост. А на мен са ми адски противни :

"Чакам да ми прИведат заплатата" или "Ще ти клиКна по телефона" или "Ще ти чукна по телефона"
А най-много от всичко ме изнервят умалителните думички и думиченца. Не може да идваш да ми предлагаш нещо и през цялото време да говориш, как ще ми изпратиш "офертичката" "по мейлчето" и после да задвижим "паричките"

# 516
Миналата седмица ми опротивя една девойка, която питаше по телефона гаджето си, дали е наспан.

# 517

Да...  Hug и аз това имах предвид в първия си пост. А на мен са ми адски противни :

"Чакам да ми прИведат заплатата" или "Ще ти клиКна по телефона" или "Ще ти чукна по телефона"
А най-много от всичко ме изнервят умалителните думички и думиченца. Не може да идваш да ми предлагаш нещо и през цялото време да говориш, как ще ми изпратиш "офертичката" "по мейлчето" и после да задвижим "паричките"

Големи специалисти се извъдихте Simple Smile обикновено забележки от този род говорят за комеплексираност на правещия забележките  Mr. Green
И изобщо да ви имам проблемите  Peace ...

# 518
  • София

Големи специалисти се извъдихте Simple Smile обикновено забележки от този род говорят за комеплексираност на правещия забележките  Mr. Green
И изобщо да ви имам проблемите  Peace ...

Не се изисква специализация за тези забележки, така че не се смятам за специалист.
Предпочитам да съм комплексирана за това и да имам такива проблеми, да.  Peace

# 519
Наистина ли толкова лесно може да ви опротивее някой ?
На мен ми е много трудно дори с хора, които се държат като задници в истинския живот, камо ли за хора
в виртуалното пространство Simple Smile

П/с специалист с селски диалект ? хайде бе  Mr. Green

# 520
Наистина ли толкова лесно може да ви опротивее някой ?
На мен ми е много трудно дори с хора, които се държат като задници в истинския живот, камо ли за хора
в виртуалното пространство Simple Smile

П/с специалист с селски диалект ? хайде бе  Mr. Green

И аз това се чудя. Rolling Eyes Rolling Eyes Нужно ли е да се влага толкова енергия в негативизъм към хора, които всъщност са толкова далечни във всякакъв смисъл?

# 521
  • София
E как на Troy са й безкрайно досадни картинките на хората, пък не може да преживее на колко потребители им се гади от прекрасния задник на аватара й? Thinking

# 522
Eлица, опитите ти за заяждане на дребно ми притесняват точно толкова колкото би ме притеснила точно толкова, колкото и муха кацнала на подметката на ботуша ми Wink

# 523
  • София
Eлица, опитите ти за заяждане на дребно ми притесняват точно толкова колкото би ме притеснила точно толкова, колкото и муха кацнала на подметката на ботуша ми Wink
Не си майстор на дългите фрази, пробвай с прости изречения. И без да се притесняваш.

# 524
Пробвай да си малко по възпитана и дружелюбна и хората може да почнат да те харесват Wink
П/с между две спирки на метрото само толкова успях да сътворя Wink

Общи условия

Активация на акаунт