Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
А госпожа Ди защо е заровила дъщеря си???  Shocked

Скрит текст:
Защото е била в безсъзнание ?  #Crazy ...

# 616
Това ми изглежда лишено от всякаква логика, но пък всичко останало се връзва доста добре. Може би е имало някакъв голям проблем между тях, за който още не знаем.
Но сцената  в стаята на Спенсър наистина беше много зловеща  Laughing

# 617
Откъде е тази информация  Shocked Много става интересно,но дали спойлерите са истина? Чета по доста чуждестранни форуми и никъде няма никаква информация и доказателства за А,ти откъде намери тези неща   bouquet

# 618
Един потребител в замунда ги беше написал. Нямам представа дали е истина.. Но и аз като ги прочетох бях потресена.
Но в едно съм сигурна- предстоят много интересни неща и нямам търпение да разберем истината. То е ясно, че няма да е цялата, но.. поне да се разбере нещо.  Laughing

# 619
Един потребител в замунда ги беше написал. Нямам представа дали е истина.. Но и аз като ги прочетох бях потресена.
Но в едно съм сигурна- предстоят много интересни неща и нямам търпение да разберем истината. То е ясно, че няма да е цялата, но.. поне да се разбере нещо.  Laughing

Миналите спойлери,които беше написала тук се оказаха верни,така че и сега смятам,че са истина.Пък и във всичко има логика,има доказателства,че Сиси има близначка. Пък и червените палта наистина са 3 - на пожара в хижата Сиси(която слезе от самолета) беше с качулка,Алисън също,а изгорялото палто което намериха нямаше качулка. 3 са,както и спойлерите казват,така че явно всичко е така  Peace

# 620
Алисън се страхува и крие от някой и този някой не е Спенсър. Нито пък Спенсър е убила Алисън, тъй като Алисън все пак е жива. Тогава не виждам, какво толкова се вживяват в тази ситуация.

Госпожа Д. не мисля, че е А.
Това, че заровила Али жива, може да бъде, ако си е мислила, че е мъртва и я е погребала. Thinking

Спойлера с близначката на Сиси не е невъзможен, но лично за мен е безинтересен. По тази логика, може да направят близначка на Пейдж или уж умрялата Мая. За мен това са второстепенни герои, които не са интересни и запомнящи се.
В повечето филми с убийства и т.н. на края убиеца е някой, който най - малко очакваме, но някой от много добре познатите ни герои.

Иначе Ария ми бяха неприятни с това новото момче. Хана и онзи добродушко също не ме радват. Да се хваща с полицайчето!  Peace

# 621
СПОЙЛЕРИ:
Скрит текст:
В слдващия епизод момичетата ще присъстват на благотворителното събитие на госпожа ДиЛорентис, облечени в булчински рокли. Целта им е да вялзат в къщата на ДиЛорентис и да разберат дали майката на Али зане нещо, което крие от всички. И, разбира се, да разберат дали наистина тя е“А“, както предполага Езра!

В края на събитието момичетата ще научат, че Ноел Кан знае, че Али е жива и той и помага да се крие. Той ще заведе момичетата на среща с Али. И така ще свърши епизод 4×23 Unbridled.

В следващия епизод 4×24 A is for Answers – финала на сезон 4, Али ще разкаже на момичетата всичко, което й се е случило онази нощ. Ще получим много отговори.

Във финала на сезона всички родители ще се съберат и ще бъдат разпитване от полицаите, тъй като вече са се уверили, че Али е жива! Тази новина бързо ще се разнесе из града и за една вечер всички ще знаят, че Али е жива!

През това време полицията ще започне да издирва момичетата и Алисън. Петте лъжкини заедно ще се опитат да разкрият кой е „А“ веднъж и за винаги! Но дали ще успеят?!

# 622
СПОЙЛЕРИ:
Скрит текст:
В слдващия епизод момичетата ще присъстват на благотворителното събитие на госпожа ДиЛорентис, облечени в булчински рокли. Целта им е да вялзат в къщата на ДиЛорентис и да разберат дали майката на Али зане нещо, което крие от всички. И, разбира се, да разберат дали наистина тя е“А“, както предполага Езра!

В края на събитието момичетата ще научат, че Ноел Кан знае, че Али е жива и той и помага да се крие. Той ще заведе момичетата на среща с Али. И така ще свърши епизод 4×23 Unbridled.

В следващия епизод 4×24 A is for Answers – финала на сезон 4, Али ще разкаже на момичетата всичко, което й се е случило онази нощ. Ще получим много отговори.

Във финала на сезона всички родители ще се съберат и ще бъдат разпитване от полицаите, тъй като вече са се уверили, че Али е жива! Тази новина бързо ще се разнесе из града и за една вечер всички ще знаят, че Али е жива!

През това време полицията ще започне да издирва момичетата и Алисън. Петте лъжкини заедно ще се опитат да разкрият кой е „А“ веднъж и за винаги! Но дали ще успеят?!
Ауу, нямам търпение.  Heart Eyes Ще бъде много интересно. ^^
И много се радвам, че Ноелчо се завръща.  Laughing Heart Eyes

# 623
Скрит текст:
И в книгата Ноел знаеше и помагаше..  Heart Eyes

# 624
Теориите ми заминаха на кино след спойлерите ...  Whistling

# 625
Скрит текст:
Аз продължавам да не схващам отношенията между Али и майка й. Защо майка й я заровила, това че е била в безсъзнание е пълна безсмислица  Shocked и Али фактически от майка си ли се страхува и крие или от Кортни /А/  newsm78 Много объркано ми е...

# 626
Предполагам това, че г-жа Ди е заровила Алисън ще се окаже някаква заблуда.. и нищо няма да излезе от това.. Naughty просто не виждам никакъв мотив или логика това да стане..  Thinking

# 627
Скрит текст:
Аз продължавам да не схващам отношенията между Али и майка й. Защо майка й я заровила, това че е била в безсъзнание е пълна безсмислица  Shocked и Али фактически от майка си ли се страхува и крие или от Кортни /А/  newsm78 Много объркано ми е...

Скрит текст:
Имаше някъде писано, че Али се страхува от майка си..майката била лоша. Аз пък не разбирам защо Сиси иска да убие Мона ? Щом Сиси и Али са спасили момичетата от пожара значи, че са от добрите, НО Мона също е от добрите... не схващам.. newsm78

# 628
Скрит текст:
Да, нали даваха някакъв спомен, че Али и майка й се скараха в някакво заведение и за да й поръча майка й чаша вино Али си спря дъха. Майка й видимо се вбеси и се разбра, че имат някакви търкания  и Али явно редовно я манипулира с това спиране на дишането... newsm78
А Сестрата на Сиси защо тормози всички, почвайки с Али, избягало ми е.... newsm78

# 629
Скрит текст:
Да, нали даваха някакъв спомен, че Али и майка й се скараха в някакво заведение и за да й поръча майка й чаша вино Али си спря дъха. Майка й видимо се вбеси и се разбра, че имат някакви търкания  и Али явно редовно я манипулира с това спиране на дишането... newsm78
А Сестрата на Сиси защо тормози всички, почвайки с Али, избягало ми е.... newsm78

Скрит текст:
Като на сериал.... някакви неразчистени сметки ? Нямам идея какво общо може да има сестрата на Сиси с момичетата..

Общи условия

Активация на акаунт