Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 172
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Деси, мерси за спойлерите  Peace

Нямам търпение до сряда  Mr. Green

Някой гледал ли е епизодите live stream?
Аз се пробвах един път и качеството беше покъртително и около прозорчето имаше 1 милион реклами  #Cussing out

Аз пробвах веднъж и положението беше горе-долу същото. По-добре да се изчака още 2-3 часа в замунда.

А аз отново да попитам, какво стана с Джена? Къде е?  Thinking Нищо не помня...  Mr. Green

# 661
Беше последно с Шана на партито, което направиха за Емили... От там не се е появявала.

# 662
Изгледах най-сетне.
Спойлерите наистина са интересни.
Кой ли се крие зад маската във следващият епизод? Дали ще го дадат или ще ни оставят да гадаем до средата на 5ти сезон  newsm78
Интересно ми е и какво ще разкаже Али за онази нощ.
Момичетата бяха готини като булки, най ми хареса Емили.

Някъде прочетох, че в този сезон ще покажат, кой стои зад маската, а в следващия вече последствията..
Да, Емили беше най..чаровна и сладка..  Heart Eyes

# 663
  • В две мънички очи...
Джена не я ли убиха. Нали имаше някакво парти до езерото и тя беше паднала във водата.

# 664
Спасиха я тогава.

# 665
Беше интересен епизод, нямам търпение за финала  Shocked
Още като гледах рекламата си знаех, че това ще се окаже капан за вълци  Laughing
Направи ли ви впечатление, че бележките в колата и роклята на Спенсър не бяха подписани от А?

Някой знае ли кога започват снимките на 5 сезон?

# 666
Юни ще го излъчват.
dewy не бях видяла, ама сега врътнах и наистина не са подписани от А... Интересно, за мен някое от момичетата е А, обаче пък от продукцията казаха, че не е никоя от тях, а и сега като видях промото те всичките са срещу него/нея. Гледах в изтекалите сценарии, че Сиси има близначка и после няколко предположения, че тя е А

# 667
И на мен Емили най - много ми хареса като булка. Радвам се, че скъсаха с Пейдж.

Майката на Али изведнъж започна, да гледа злобно и страшно, а до преди това се държеше нормално с момичетата и Спенсър.

# 668
И на мен Емили най - много ми хареса като булка. Радвам се, че скъсаха с Пейдж.

Майката на Али изведнъж започна, да гледа злобно и страшно, а до преди това се държеше нормално с момичетата и Спенсър.
Те и преди това така направиха с Езра, беше си нормален и изведнъж го показаха в друга светлина Grinning

# 669
Да,следващият епизод май се очертава да бъде интересен  Crazy

# 670
В Замунда вече има епизод и бг субтитри  Party Party Party Party Party

# 671
Ще се влачи довечера  Party

# 672
Оф, ще трябва да чакам до довечера  Close
Между другото, другата седмица се подновяват снимките на сериала и съвсем скоро ще имаме промо за 5 сезон.  Sunglasses

# 673
Нямам търпение за следващия сезон  Heart Eyes
Спойлер на епизода!
Скрит текст:
Интересно кого прикрива майката на Алисън- освен брат й newsm78 В началото на епизода мислех, че може да е близначката на Али/ тя да е ударила с камъка/, но на тавана съм сигурна, че беше мъж. Сбъднаха се спойлерите- умира майката на Али, Езра е простреляния, но ще оживее/предполагам/

# 674
И аз нямам ,дано все по-интересно да ни е   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт