Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 147
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Цитат на: Съни .. ♡  Monroe .. link=topic=735748.msg27774719#msg27774719[/quote

Цитат
В едни спойлери, четох че това е близначката й.

А, на мен ми прилича на мъж Sad ... Езра... Може би, защото Сиси има по-груби черти.. Mr. Green Heart Eyes

http://pllsneakpeek.com

===

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 21:14 от foxita

# 721
Търси някакъв код Rolling Eyes

# 722
# 723
Мерси    bouquet

# 724
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Уф, най-накрая да успея и аз да се разпиша... Според мен това или не е била майката на Али, за да гледа как някой я убива и да я зарови, защото една майка винаги ще се опита да спаси детето си и най-малкото да потърси сметка на убиеца, т.е. това може да е била близначката на г-жа Д., или прикрива другото си дете, защото ако разкрие убиеца, (ако това е Джейсън или близначка на Али) губи и двете си деца.
Това е моята теория.

И още нещо - прави ми впечатление, че цялата страница е в скрити текстове. Какъв е смисъла? Който не е гледал епизода да не отваря темата, не може тук 100 човека да се съобразяват, защото някой хем не иска да бъде спойлиран, хем чете коментарите на последния епизод. По това което виждам на предната страница гледалите и коментиралите са повече от 1-2-ма, така че за да улесним по-голямата част от пишещите в темата, ще е наистина по-добре, ако тези, които не искат да бъдат спойлирани, просто не влизат, за да не се налага повечето да пишат в скрит текст и да се получават такива абсурди като 1-2 поредни страници със "скрит текст".

# 725
  • КиТ
В повечето теми в КиТ,има неписано правило,че на същия ден се коментира в скрито,а на другия вече се пише свободно и всеки влязъл след това,е на своя отговорност Crazy

# 726
  • София
[quote
И още нещо - прави ми впечатление, че цялата страница е в скрити текстове. Какъв е смисъла? Който не е гледал епизода да не отваря темата, не може тук 100 човека да се съобразяват, защото някой хем не иска да бъде спойлиран, хем чете коментарите на последния епизод. По това което виждам на предната страница гледалите и коментиралите са повече от 1-2-ма, така че за да улесним по-голямата част от пишещите в темата, ще е наистина по-добре, ако тези, които не искат да бъдат спойлирани, просто не влизат, за да не се налага повечето да пишат в скрит текст и да се получават такива абсурди като 1-2 поредни страници със "скрит текст".
[/quote]

Подкрепям с две ръце - дори и да не съм гледала - не влизам в темата да чета, защото може да видя нещо, което да ми направи епизода скучен.
По темата - според мен няма как да е Джейсън, защото майката на Али говореше според това което чух, на жена. Но може и да бъркам де  Laughing

# 727
Значи ако е говорила на жена, вероятно вкарват мотива за близначката,както по книгите.

# 728
  • София
Значи ако е говорила на жена, вероятно вкарват мотива за близначката,както по книгите.

Ами не мисля обаче, че ще е на Али близначката. От самото начало създателите на филма казват, че няма да е като в книгата. По-скоро да е близначка на майката на Али или кой знае дали няма да го извъртят, че Джейсън има сестра близначка  Thinking

# 729
Виж за близначка на госпожа Д. е добър вариант, не се бях замисляла. Другото е, че можеее баща й да има нещо общо, защото и той не е показван скоро.

# 730
  • София
Виж за близначка на госпожа Д. е добър вариант, не се бях замисляла. Другото е, че можеее баща й да има нещо общо, защото и той не е показван скоро.

Но пак ще остане според мен друг човек, който ги нападна с пистолета - женско тяло си беше или слаб мъж, а баща и все пак си е на възраст... Ама каквото и да гадаем накрая нищо чудно да го извъртят, че А е Хана примерно, и да го извъртят. Честно нямам търпение вече да видя края  Grinning

# 731
Това с пистолета, както бях чела някъде е много вероятно да е Пейдж, която го е направила просто защото мрази Алисън. Другият ми въпрос е, защоо не го простреляха поне в крака този човек!!!

# 732
  • София
Това с пистолета, както бях чела някъде е много вероятно да е Пейдж, която го е направила просто защото мрази Алисън. Другият ми въпрос е, защоо не го простреляха поне в крака този човек!!!

А де  Hug И аз това се питам  Wink Но не вярвам да е Пейдж - много беше слаба фигурата в краката - абе някак си слаби мъжки ми изглеждат или на една идея по-едро момиче. А и Пейдж защо ще стреля и по 5-те? По Али - ок, по Емили също, но по другите?? А и да надвие Езра?

# 733

А де  Hug И аз това се питам  Wink Но не вярвам да е Пейдж - много беше слаба фигурата в краката - абе някак си слаби мъжки ми изглеждат или на една идея по-едро момиче. А и Пейдж защо ще стреля и по 5-те? По Али - ок, по Емили също, но по другите?? А и да надвие Езра?

Права си! А какво се случа с Лукас? Скоро не съм виждала нищо за него, пък не помня ...

# 734
  • София

Права си! А какво се случа с Лукас? Скоро не съм виждала нищо за него, пък не помня ...

Ами май си почиват с Джена  Laughing А и от къде Мелиса, както изплака Татко мислиш, че Спенсър я е убила въпросната в гроба, която очевидно не е Али, изведнъж разбра, че не е Спенсър виновна? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт