Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 183
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
И аз  Mr. Green Толкова пъти все си мислех, че всичко ми е ясно и все се оказвах в грешка...  Laughing

# 631
Снимка от финала на сезона:
Скрит текст:

Това е ретроспекция към онази нощ. Явно тук г-жа Ди заровя Али жива.
Сигурно двете са се скарали и майка й я е ударила или я е бутнала и Али е изпаднала в безсъзнание, а тя си е помислила, че е мъртва и за това я е заровила. Иначе не ми се вярва да е искала да убие собствената си дъщеря..

# 632
Скучничък ми беше епизода, а следващия според промото - още повече.  Mr. Green

Някъде по-напред в темата някой беше писал, че жената в черно (от погребението) ще се появи в няколко епизода в този сезон и ще има ключова роля за развитието на нещата, но още я няма...  newsm78

А Джена къде e, че забравих?  newsm78 Grinning

# 633
Следващият епизод изглежда интересен... Peace
Скрит текст:
Емили ще види Пейдж в училище и ще говорят за Алисън и бележката на полицията.
Ашли Марин ще помага на г-жа ДиЛорентис с булченското шоу. Но Хана ще каже на майка й, че не вярва на Джесика, а Ашли ще се осъмни.
Спенсър продължава борбата с дрогата.
Ела ще каже на Ариа, че Езра ще напусне училището.
Ариа ще говори с Ела по телефона (тя ще си мисли, че е в друга страна), доката Ела не се върне в Роузууд.
-А ще остави плик в колата на Спенсър със снимки на русо момиче и с надпис “ти ме познаваш Спенсър, ти ме уби“.
Емили и Спенсър ще видят Джейсън, но той ще се опита да ги избегне.
Хана и Спенсър вярват, че Джесика е -А, а Ариа и Емили не могат да повярват.
Момичетата ще бъдат записани от -А как говорят за Джесика, полицията и спомените на Спенсър.
Лъжкините ще говорят за “измамата на Пейдж“, а тя няма да бъде в града.
Спенсър ще тича в гората зад къщата на ДиЛорентис и ще види човека с качулка.
Вероника Хейстингс ще хване Дийн и Спенсър да са заспали заедно и ще го уволни.
Флашбек, разказан от Джейсън на Емили.
Холбрук ще се появи в къщата на ДиЛорентис.
Сцена с Травис и Хана в училище.
Роклята от края на епизод 4х22 е на Спенсър, а -А ще добави малка изненада в нея … човешки кости.

# 634
# 635
  • В две мънички очи...
тотално се изгубих

# 636
Има теории, че майката на Али Джесика Дилорентис е заровила дъщеря си .
Вие какво мислите ? Възможно ли е една майка да зарови детето си ?

# 637
В този сериал всичко е възможно...аз вече започвам леко да се изнервям  Crossing Arms Peace

# 638
Честит празник, момичета!   bouquet

Съмнявам се майката на Али, да е чак толкова гадна..
Аз пък не се изнервям, интересен ми е сериала и е вълнуващ. Не предполагам, какво ще се случи в следващите епизоди, нито на края.
За съжаление повечето филми, които съм гледала, още от началото ми става ясно, кои ще се влюбят, път кой ще е лошия и т.н.
Тук това не ми е ясно и за това ми харесва много сериала. Ако разкрият всички тайни, трябва или, да свърши сериала, или да измислят нови и нови простотии, да добавят само нови герои, ще стане боза.

# 639
И аз не мисля, че г-жа Ди ще е чак толкова лоша...  Peace ще направят нещо като с Езра, изкарваха го много злобен, пък какво се оказа...  ooooh!

# 640
Според мен за да следи постоянно всички на Езра му трябват доста пари. И онази стая с костюмите в другия град, която момичетата намериха  newsm78 Останах с впечатлението, че не получава пари от семейството си/ с изключение на карите кеш при чорапите му/ , а сам се издържа  newsm78 Не знам как му излизат сметките... newsm78

# 641
Аз пък си мисля именно, че парите са от семейството му, нали са богати..  Peace

# 642
Ех, ами като на филм. То и на Али, как и излизат сметките, да бяга и се крие сумати време, а чак сега остана без пари.
Във Фейса четох, че имало спойлери г-жа Ди, да е близначка.  Laughing Много тъпо, дано не е вярно.
Имам чувството, че преди, като даваха на края на епизода А. беше мъж, а сега е жена. Най - вероятно са давали тогава Езра, просто как търси инфо за книгата.
Четох и че Спенсър имала близначка, това ми звучи интересно. Спенсър е умна и би била перфектен А, предполагам че същото се отнася и за близначката и, ако има такава изобщо.

# 643
А, моля ви се..без да набедявате Спенсър ..  Grinning Тя си ми е любимка, като цяло ролята й ме кефи най-много..Дано това за близначка или че е 'А' да са глупости..  Praynig  Mr. Green
Останах  с впечатлението, че в този сериал всички знаят истината, само не и момичетата..  Laughing ...

# 644
хахах и на мен ми е любимка Спенсър, Хана също

Анти са ми Пейдж и Ария + цялото и семейство

Общи условия

Активация на акаунт