Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 181
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Аз и по-рано го бях писала... Не ми се връзва някое от момичетата да има близначка и тя да ги тормози...  Naughty Ако Спенсър, примерно, имаше близначка, то тя би трябвало да знае и да се страхува от нея... а Спенсър не знае от кого се бои..  Peace Единственото, което се връзва е Алисън да има близначка..  Peace

хахах и на мен ми е любимка Спенсър, Хана също

Анти са ми Пейдж и Ария + цялото и семейство

и на мен така... харесвам и Емили, но само като външност и излъчване, иначе ми е много.. мекушава и тиха Peace

# 646
Мен Мелиса ми е малко съмнителна, че се се оказва забъркана каквото и да стане  Laughing

# 647
Добро утро!  Simple Smile

Прочетох един спойлер във фейса:
Скрит текст:
Спенсър е била дрогирана и е убила онова другото момиче русото, като си е мислила тогава, че убива Али. Всъщност не помни тази нощ. Това русото момиче е било дъщеря на близначката на г-жа Ди, тоест  братовчедка на Али. За това близначката на г-жа Ди (А) ги тормози.
Един от коментарите по - долу ми се стори много интересен - че е възможно и 4те момичета, да са направили нещо лошо и за това А, да ги тормози.

Не знам дали е вярно. За мен това с близначката на Ди е много тъпо. Обаче не се бях сещала, че може всичките момичета, да са направили по нещо лошо (дори и неволно) и за това, да ги тормозят. 

# 648
Много интересна теория.. Peace И да ви кажа ми звучи достоверна, в смисъл възможна да се случи.. Peace
Възможно е и Алисън да я е убила, но да е извъртяла така нещата, да изчезне и никой да не обвинява нея..  Peace

Сиси, може ли да ми правиш линк да я прочета ?

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 10:49 от Dеsɣ..♡

# 649
  • В две мънички очи...
Снощи попаднах на едно видео обобщаващо всички сезони без последния и се замислих - А защо да не е Джейсън? Още преди да разкрият че Мона е А, в срещите си с А той е по-висок от момичетата, определено си има мъжка структура. Джейсън остана единствения жив от НАТ клуба.
Знае ли се точно в кои случаи е била Мона срещу момичетата, в кои Тоби и в кои Спенсър?

# 650
Момичета, видях, че наближаваме 50 стр. и си позволих да подготвя нова тема, тези дни ще я пусна.
Промото за финала.  Crazy
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 09:10 от dewy

# 651
В Замунда го има новия епизод, добрите хора са ни направили и субтитри  bouquet
http://www.addic7ed.com/serie/Pretty_Little_Liars/4/23/Unbridled
Айде гледайте да коментираме  Mr. Green
Спойлер!  Shocked
Скрит текст:
В коментарите в Замунда пишеше, че в следващия епизод А ще убие майката на Алисън  Sad

# 652
Аз чакам във vbox7, но там няма ... Sad  Останах си без епизод Sad

# 653
Епизодът беше добър, но както винаги очаквах повече.. Wink
Най-интересната част беше тази със Спенсър в гората, но и тя не се разви както очаквах.. Grinning и по-добре разбира се.
Това в края ми заприлича на гласа на майката на Али.. newsm78

# 654
  • В две мънички очи...
Слабо лице, дълги пръсти и прав нос - това е А.

Скрит текст:
Джейсън или майката му  newsm78

# 655
Много интересно за кого бяха дрехите, които г-жа Ди беше купила.  newsm78 В началото мислех, че са за Алисън.. особено, когато полицаят отиде да каже, че ще разравят гроба й, тя реагира много странно. Дори и да е против да оскверняват паметта на дъщеря й, все пак има някаква надежда тя да е жива, а тя въобще не показа такова чувство.

Все си мисля, че ще вкарат историята с близначката. Може дрехите да са били за нея.  Peace Може би е станала някаква размяна, едната уж е мъртва, г-жа Ди отпраща другата, но се оказва, че и двете са живи..  newsm78 А в гроба на Алисън е онова другото момиче..  Thinking

Джейсън и  той е много подозрителен.. Thinking

СПОЙЛЕРИ:
Епизод 4х24 А is For Answers

Скрит текст:
Мелиса се завръща в Роузуд, за да даде много отговори.
Мона и Алисън имат епична сцена, която щени даде много отговори.
Флашбек с Али и Езра от деня, когато са се запознали.
Флашбек със Зубрачката Мона.
Всички майки са в епизода без Пам Фийлдс.
Сцени със Спенсър и Алисън.
Завръща се Сиси.
Сиси ще бъде на разпит с детектив Холбрук. Тя ще му каже, че Али е жива и може да го докаже. Също така тя знае кой се е опитал да я убие, кой я е заровил жива и кой е погребан вместо нея.
Обща сцена с Езра, Алисън и Сиси.
Завръща се Ноел Кан. Той ще заведе лъжкините, включително и Али на вечеря, където да си поговорят.
Ноел Кан е знаел, че Али е жива и й е помагал да се крие.
Всички двойки ще имат проблеми до края на сезона и много от тях ще бъдат на косъм от раздялата.
 Целият зимен финал ще бъде флашбек – какво се е случила в нощта, когато Али е изчезнала и какво е правила през цялото това време.
Ще разберем какви са МРЪСНИТЕ тайни на „Малки сладки лъжикини“.
Ще открием защо Али не може да вярва на майка си и защо не иска да се върне у дома.
Ще разберем кой е бутнал Иан от камбанарията. Но това няма да бъде краят, тази сюжетна линия ще продължи и в сезон 5.
Някой ще бъде изненадващо прострелян. Също така друг умира.
Ще разберем кой е заровил Али жива! Уверявам ви, че ще замръзнете на място!
Ще разберем дали Езра наистина е „А“.

# 656

СПОЙЛЕРИ:
Епизод 4х24 А is For Answers

Скрит текст:
Мелиса се завръща в Роузуд, за да даде много отговори.
Мона и Алисън имат епична сцена, която щени даде много отговори.
Флашбек с Али и Езра от деня, когато са се запознали.
Флашбек със Зубрачката Мона.
Всички майки са в епизода без Пам Фийлдс.
Сцени със Спенсър и Алисън.
Завръща се Сиси.
Сиси ще бъде на разпит с детектив Холбрук. Тя ще му каже, че Али е жива и може да го докаже. Също така тя знае кой се е опитал да я убие, кой я е заровил жива и кой е погребан вместо нея.
Обща сцена с Езра, Алисън и Сиси.
Завръща се Ноел Кан. Той ще заведе лъжкините, включително и Али на вечеря, където да си поговорят.
Ноел Кан е знаел, че Али е жива и й е помагал да се крие.
Всички двойки ще имат проблеми до края на сезона и много от тях ще бъдат на косъм от раздялата.
 Целият зимен финал ще бъде флашбек – какво се е случила в нощта, когато Али е изчезнала и какво е правила през цялото това време.
Ще разберем какви са МРЪСНИТЕ тайни на „Малки сладки лъжикини“.
Ще открием защо Али не може да вярва на майка си и защо не иска да се върне у дома.
Ще разберем кой е бутнал Иан от камбанарията. Но това няма да бъде краят, тази сюжетна линия ще продължи и в сезон 5.
Някой ще бъде изненадващо прострелян. Също така друг умира.
Ще разберем кой е заровил Али жива! Уверявам ви, че ще замръзнете на място!
Ще разберем дали Езра наистина е „А“.
Скрит текст:
Аз четох, че А ще убие майката на Алисън  Sad

# 657
Днес обявиха, че 5 сезон ще излезе на 10 юни.
А също така Кейлъб се връща при Лъжкините (явно няма надежда за Рейвенсууд  Cry)

# 658
Деси, мерси за спойлерите  Peace

Нямам търпение до сряда  Mr. Green

Някой гледал ли е епизодите live stream?
Аз се пробвах един път и качеството беше покъртително и около прозорчето имаше 1 милион реклами  #Cussing out

# 659
Изгледах най-сетне.
Спойлерите наистина са интересни.
Кой ли се крие зад маската във следващият епизод? Дали ще го дадат или ще ни оставят да гадаем до средата на 5ти сезон  newsm78
Интересно ми е и какво ще разкаже Али за онази нощ.
Момичетата бяха готини като булки, най ми хареса Емили.

Общи условия

Активация на акаунт