Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 173
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Епизода беше страхотен  Peace  Heart Eyes
И аз мисля, че Джейстън е ударил Алисън..  Peace Определено този, който избяга накрая беше мъж, раменете му бяха доста широки за жена..  Peace

# 676
Скрит текст:
В коментарите в Замунда прочетох, че като давали Сиси била облечена със същия топ, който майката на Хана намери в стаяна на Али- купен от г-жа Ди Лорентис. Някой обърна ли внимание на това, че аз забравих... newsm78

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 18:29 от XXX_

# 677
Скрит текст:
И аз вече започвам да си мисля, че най- логично е "А" да е Джейсън или поне той да е човека, когото майката на Али прикрива ... няма логика да е друг ... за да погребеш детето си живо, то най- главната причина, за да го направиш е да защитиш другото си дете ... нз за кого другиго една майка би направила такова нещо ....
А и нали се оказа, че Джейсън всъщност не е бил там, където казва, че е бил до сега. В предни епизоди стана ясно, че и той е бил там в ноща, когато Али "умря", а и честно казано нз как може да се обърка Сиси с Али, след като Сиси е по- широчка с едри кълки, а Али е по- финна, дори и да имат еднакви дрехи и прически. А определено е мъж, поне този, който беше с момичетата на тавана. И едно не ми стана ясно и това напълно издиша, уж го заплашиха с оръжие да си вдигне маската, е толкова ли не можаха да го ранят като тръгна да бяга, не е като да не са имали тази възможност, а и винаги могат да кажат, че са стреляли при самозащита, все пак нали това е човека, който ги тормози и който простреля Езра накрая ...
Другото, което остана загадка за мен е червеното палто. Али си тръгна от хотела, в който Мона я заведе с такова палто, но защо и Сиси носеше по едно време същото ... с каква цел?
Мелиса има повод да крие кой е убил момичето, погребано вместо Али ако е Джейсън, защото нали и е брат, освен това нали и двамата бяха в НТ клуба заедно с Джена, Иан и Гарет ...
А къде остана Рен в цялата картинка? Аз винаги съм си мислила, че не му е чиста работата и подозирах, че и той може да е "А".
Нали Марлийн Кинг беше казала, че "А" участва в пилотния епизод на сериала ... ами не си спомням Сиси или някаква нейна предполагаема близначка да са участвали, а и Сиси призна, че се е срещала с Али след мнимата и смърт и то няколко пъти.
 И с риск да досадя с дългия си пост бих искала да вметна, че лично аз съм разочарована от последната серия, която обещаваше да даде наистина много отговори, а в крайна сметка единственото интересно беше, че Али най- накрая реши да проговори и то, за да каже, че не Спенсър я е "убила" и че майка и я е заровила жива. За всички други неща ние вече ги знаехме- че е имала нещо с Иън и Езра, че е имала видеата на НТ клуба, че е заплашвала Джена и че е изнудвала бащата на Ариа ...
Джейсън има мотивите, парите и вече стана ясно, че и физическата структура да бъде "А", но до следващия сезон съм сигурна, че сценария ще се промени поне стотина пъти и ще измислят нови интриги, за да продължат сериала възможно най- много.

# 678
Аз мисля, че Джейсън е ударил Али, но не той е "А"..  Peace Нали тогава той беше постоянно пиян/надрусан и не може да е в кондуция, за да следи Алисън и да я заплашва..  Thinking  Peace

# 679
Да, обаче Сиси в ареста казва, че човекът, който е убил момичето, заровено вместо Али е същия, който все още я тормози  Peace Това, разбира се не означава, че съм права и че Джейсън може би е "А"  Peace
Но пък може той да е ударил Али, а друг да е отрепал другата девойка ... нз ... само догадки  Tired

# 680
Скрит текст:
Разочарована съм Sad Защо толкова кратко го дават...пак нищо не стана, пак ще чакаме ее.... "А" със сигурност е мъж, и възможностите са - Джейсън, Рен, Лукас..   newsm78 ... Аз също мисля, че Джейсън е ударил Али, но не той е "А" ...Сиси ми е много интересна..като роля.. Rolling Eyes Wink  Вече нямам търпение за края...толкова чаках за този епизод и накрая пак нищо Sad

# 681
Скрит текст:
От друга страна, ако Джейсън е ударил Али с камъка, сега майка си ли уби?  newsm78

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 18:28 от XXX_

# 682
В коментарите в Замунда прочетох, че като давали Сиси била облечена със същия топ, който майката на Хана намери в стаяна на Али- купен от г-жа Ди Лорентис. Някой обърна ли внимание на това, че аз забравих... newsm78
Скрит текст:
Да, това е така.  Peace

Епизодът беше много интересен.  Heart Eyes
Хубаво е, че получихме доста отговори, но се натрупаха и още въпроси. Rolling Eyes
А само на мен ли ми беше странно, че Али не им разказа всичко от онази нощ? Липсваше другата среща на Али и Иън със записа, липсваше и сцената с Джена и Гарет. Четох, че Али не е разказала на момичетата за тези моменти, защото всъщност това не е била тя. И пак стигаме до теорията с близначката..
И според мен Джейсън е ударил Алисън и за това майка им го е прикривала, но пък не става ли много очевидно, че е той?!  newsm78 И въпреки това той и Али доста често имаха спорове, никак не се харесваха, а той в онази нощ не беше много на себе си и нищо чудно да я е ударил. Но не смятам, че той е "А", нито пък, че той уби г-жа Ди.

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 17:53 от littlexsecrets

# 683
Може ли до утре да обсъждате епизода в спойлер. В първия ден от излизането на епизода се обсъжда в скрит текст. Все пак не всички можем веднага да го гледаме.

# 684
Ако някой иска да прочете постовете, ще ги прочете и ако са в спойлер и ако не са. Знаете, че тук се обсъжда сериала, ако нямате време да го гледате, отворете темата след като сте го гледали ако не искате да знаете какво има в епизода, simple as that.

# 685
До сега винаги се  е писало в скрит текст. Това е не писано правило в КиТ, в деня на излизане на сериалите се пише в скрит текст. Само 2-3 пишат без да спойлери. Едни могат да се съобразяват, други не. Нищо не ви коства да натиснете един бутон.

# 686
Значи хем не искате да знаете какво е станало в серията преди да сте гледали, хем пък следите всеки нов пост в темата, където се обсъжда сериала  Laughing
Нали не очаквате да обсъждаме в тази тема рецепти за вечеря  ooooh!
Да, нищо не ми коства да натисна един бутон и го правя, ама и на тези, които не искат да знаят съдържанието на новата серия нищо няма да им коства да отворят темата утре.

# 687
В темите не се обсъждат само новите епизоди. Постват се и снимки от събития, на които е присътвал каста, забавни снимки и още куп други неща. Толкова ли е трудно като се влезе в някоя тема да се спазват правилата, с които се съобразява другите списващи. Те не са написани от адмите, но пишещите са ги приели.

# 688
Скрит текст:
А на някой направи ли му впечатление, че в нощта на "убийството" на Али тя ту е с права коса, ту на букли? Подозирам и Мелиса има някакв пръст във всичко  Thinking Дали като каза нещо на ухото на баща си в полицията не му е признача, че тя е убила момичето в гроба на Али?

# 689
Скрит текст:
А на някой направи ли му впечатление, че в нощта на "убийството" на Али тя ту е с права коса, ту на букли? Подозирам и Мелиса има някакв пръст във всичко  Thinking Дали като каза нещо на ухото на баща си в полицията не му е признача, че тя е убила момичето в гроба на Али?

Скрит текст:
А тя Али не разказа и за онова с Мелиса в нощта на 'убийството' й.. Помня, че Мелиса се скара с някого..Ох връщат ме толкова назад, а нищо не помня....  #Crazy ..
Мелиса явно се чувства виновна за нещо..или тя е виновна и е направила нещо на другото момиче,удряйки я с нещо, мислейки си, че това е Алисън или е видяла някой друг да го прави, но не е казала на никого ..   newsm78 .. А между всичко това,Спенсър да е видяла всичко това, но да не помни ясно..

Общи условия

Активация на акаунт