Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 150
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Миличка, драгичка, айде стига спам и ти и аз знаем, че при положение, че има последен дългоочакван епизод за сезон е нормално да се обсъжда точно това, никой няма в момента да се интересува от "забавни" снимчици и глупости, айде по- сериозно! Просто не чети постовете като не искаш, не можеш да се контролираш ли, какъв е проблема? Не, не ми отговаряй, все ми е тая  Peace
XXX_
Скрит текст:
Да и на мен ми направи впечатление, но го приемам като пропуск на сценаристите или хората, отговорни за облеклата и прическите. Ако беше близначка, едната нямаше да знае какво е правила другата в същата нощ. А Мелиса не ми изглежда толкова благородна, че да се признае за виновна, за да оневини сестра си ....  Thinking

# 691
Някой знае ли кога Марлене е казала че А е бил в пилотния епизод?
Скрит текст:
Мен пък нещо друго ме гложди отвътре и това са всичките улики срещу Ария. За тези които знаят английски могат да прочетат за тях, защото аз лично не съм ги намирала на български. Адски много има срещу нея и още се чудя защо.
[/b]

# 692
Скрит текст:
Мен пък нещо друго ме гложди отвътре и това са всичките улики срещу Ария. За тези които знаят английски могат да прочетат за тях, защото аз лично не съм ги намирала на български. Адски много има срещу нея и още се чудя защо.
[/b]

Може ли линк? Ще се пробвам да резюмирам  Peace

Относно новия епизод ... очаквах повече, винаги очаквам повече, и този сериал всеки път ме изравнява със земята, много слабо Naughty

# 693
Скрит текст:
[/b]
Точно от въпросните улики срещу Ариа в ютуб и разни форуми видях скриншот от туита на М. К., че "А" е бил/а в пилотната серия. Иначе според мен е имало нещо вярно за Ариа, обаче в последствие са променили сценария, защото много фенове пропищяха, че ще са разочаровани ако "А" се окаже някоя от четирите девойки  Thinking Поне това е моето обяснение, защото и аз бях на 90% убедена, че Ариа е главната "А", а сега не би ми и минало през акъла.

# 694
Скрит текст:
[/b]

Може ли линк? Ще се пробвам да резюмирам  Peace

Относно новия епизод ... очаквах повече, винаги очаквам повече, и този сериал всеки път ме изравнява със земята, много слабо Naughty

Понеже не съм ги чела само от един човек, мога да ти кажа къде най-много се пише по тази тема - в сайта tumblr.com . В поленцето горе можеш да напишеш "Aria is a" и ще видиш колко много хора пишат за уликите срещу нея, но иначе ако го напишеш същото и в Гугъл там сигурно ще ти излязат най-четените. Аз също мисля да си ги запиша някъде, че за 4 сезона има бая. Simple Smile

# 695
Скрит текст:
[/b]
Точно от въпросните улики срещу Ариа в ютуб и разни форуми видях скриншот от туита на М. К., че "А" е бил/а в пилотната серия. Иначе според мен е имало нещо вярно за Ариа, обаче в последствие са променили сценария, защото много фенове пропищяха, че ще са разочаровани ако "А" се окаже някоя от четирите девойки  Thinking Поне това е моето обяснение, защото и аз бях на 90% убедена, че Ариа е главната "А", а сега не би ми и минало през акъла.

Скрит текст:
Да но все пак според книгата на Езра е била някоя от лъжкините, нали? И след като даваха епизода, в който Спенсър си "спомня" някои неща нямаше логика Езра да мисли, че Спенсър я е убила но все пак да иска да се сближи с Ария.  Сега след като разбрахме, че не е Спенсър, то според мен със сигурност Ария има някаква тайна, иначе защо точно с нея би се запознал Езра? Нали иска да разкрие убиеца? Би трябвало да е най-близък с лъжкинята, която подозира! Simple Smile
[/b]

# 696
  • В две мънички очи...
Скрит текст:
Все още мисля че е Джейсън и то само заради правия нос!!!
Но пък красивия полицай след като разбра къде се намират момичетата изчезна от серията, дали няма да се окаже той забъркан в цялата каша?
Не е Лукас - той е по-дребен от Ноел, а А е с неговата големина. Освен това похотката също може да подскаже кой е.
Е докато постна теорията ми се разби - http://weloveprettylittleliars.net/?cat=5

# 697
  • В две мънички очи...
Скрит текст:
http://iheartprettylittleliars.blogspot.com/2013/08/blog-post_26.html

Интересен списък

Остават: Мередит, Мая, Кенет, Рен и русо момиче

# 698
Във ФБ някой беше написал "Оно си *** майката"  Joy
Ама наистина това стана, толкова много неща се случиха, всичко ми се оплете...
На моменти дори не знаех какво показват, ретроспекция от нощта на убийството или сегашни действия.
Но беше интересен епизод.

Скрит текст:
Все повече си мисля, че А е много близък на момичетата, защото имаше възможност да стреля по тях, но не го направи. Искаше само Алисън мъртва. Сега си мисля за Пейдж, тя я мрази, има мотив, но със сигурност това беше мъж. Сцената с ранения Езра беше много тъжна, просълзих се  Laughing Убийството на г-жа ДиЛорентис беше просто  Rolling Eyes Това с косата на Али беше голям гаф, използваха кадри от миналия сезон, а и честно казано, можеха да пропуснат сцената с Байрън. Нещо не ми допада идеята, че Алисън ще има активно участие в 5 сезон, поне се надявам да променят това промо, че вече 4 сезона е едно и също... Така и не разбрах някой има ли близначка, защото в по-предните страници някой беше постнал интервю с актрисата, която играе Джена, където тя спомена точно това?

# 699
Скрит текст:
Не знам, ама така като гледам доста клонят към теорията с близначката. Естествено, ако не е Джейсън де.

Някой иска ли да съставя списък с уликите срещу Ария? Едно момиче написа по-горе че би искала, мога и аз да го направя? Simple Smile 

# 700
Скрит текст:
Не може да е Ариа, тъй като няколко пъти Marlene King каза че никое от момичетата не е А . И както някой по горе сподели единствените, които може да са и ги има и в първият епизод са Меридит, Мая, Рен и русото момиче. В спойлерите за пети сезон пише, че ще научим, че Мая също е жива.

# 701
А какво стана с жената в черно?
Нали в този епизод щяхме да разберем коя е?

# 702
Интервю с Марлийн Кинг  Peace - http://weloveprettylittleliars.net/?p=12821

# 703
Скрит текст:
Не може да е Ариа, тъй като няколко пъти Marlene King каза че никое от момичетата не е А . И както някой по горе сподели единствените, които може да са и ги има и в първият епизод са Меридит, Мая, Рен и русото момиче. В спойлерите за пети сезон пише, че ще научим, че Мая също е жива.

Къде точно го е казала, защото аз знам точно обратното.

# 704
  • Варна
Коя е Мередит? Току що изгледах 1 епизод и освен Рен и Мая, други не останаха! А ако Мая е жива, може и тя да е А. Нали онази бабка им беше казала, че А е бил много близък до една от тях. Само Емили е имала общо с Мая и Алисън. Реално погледнато от това, което стана в 1 епизод и Тоби го дават, а напоследък го няма.  С Лукас някой помни ли какво стана, защото пише, че май ще го видим в 5 сезон. А има ли някъде инфо колко общо сезони ще са?

П.П. Мередит да не би да беше любовницата на бащата на Ариа?

Общи условия

Активация на акаунт