Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 168
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
 да, точно тя Peace

# 706
И на мен това ми направи впечатление:
Скрит текст:
- Сиси носеше пуловерът, който Ашли Марин откри в стаята на Алисън. Това означава, че дрехите са били купени от госпожа ДиЛорентис за Сиси. И човекът с куфарчето в гората е била Сиси, а в куфара са били дрехите! Това тотално означава, че майката на Али защитава Сиси.

Също така си мисля, че екипът на сериала няма представа кой е "А". Те просто пишат сценария ден за ден..следят нашите фенски теории и си заформят сценария за определено време...докато накрая сериала не завърши по неочакван начин...  Mr. Green ..

# 707
И на мен това ми направи впечатление:
Скрит текст:
- Сиси носеше пуловерът, който Ашли Марин откри в стаята на Алисън. Това означава, че дрехите са били купени от госпожа ДиЛорентис за Сиси. И човекът с куфарчето в гората е била Сиси, а в куфара са били дрехите! Това тотално означава, че майката на Али защитава Сиси.

Също така си мисля, че екипът на сериала няма представа кой е "А". Те просто пишат сценария ден за ден..следят нашите фенски теории и си заформят сценария за определено време...докато накрая сериала не завърши по неочакван начин...  Mr. Green ..
Напълно съгласна! Пък и четох в туитър на Марлийн Кинг, че пише, че самата тя не била сигрна кой е А. Мисля че в началото са мислели за един, а в последствие са го променили.

# 708
Реално погледнато няма как да стане това. Това е сериал с улики и от началото до края всичко трябва да се връзва, иначе какъв е смисъла? Не ги мислете за толкова глупави, хората просто няма да си изпеят сценария. С това "не знам" показва просто че няма да каже, а само ще прави догатки.

# 709
Не се бъркайте с казаното от Марлийн, че А присъства в епизод 1.
Ако не се лъжа тя го написа преди около 2 години и най-вероятно е имала Мона в предвид...

# 710
Не се бъркайте с казаното от Марлийн, че А присъства в епизод 1.
Ако не се лъжа тя го написа преди около 2 години и най-вероятно е имала Мона в предвид...
Оо да права си... Наистина сега видях, че е старо изказване.

# 711
  • В две мънички очи...
Ако е много близък значи е от тяхното обкръжение - НАТ клуба, Ноел, Лукас, брата на Аря и т.н. но това трябва да е човек с много пари.
Малко ме дразни това връщане на героите - Иън като падна трупа май не го намериха, Мая също като труп не беше открита и сега ще ги връщат. Sad А Мая ми беше супер противна колкото Пейдж.

# 712
Малко ме дразни това връщане на героите - Иън като падна трупа май не го намериха, Мая също като труп не беше открита и сега ще ги връщат. Sad А Мая ми беше супер противна колкото Пейдж.
Мен не малко, а много... То в крайна сметка всички са заплашвани и убивани и всички се съживяват. (ето защо прекратиха Рейвенсууд, един "свръхестествен" сериал стига  Crossing Arms )

# 713
Ужасно е ... Мая със сигурност е жива, понеже го четох на мястото където четох спойлерите за последният епизод, а те всички излязоха правилни. А за Иън, Марлийн намекна лекинко, че ще се върне в 5 сезон, но не каза как, дали ще е пак като някакви спомени или ще се върне понеже и той е жив...

# 714
Епизода беше интересен, кога ще започне новия сезон, лятото ли?

Аз лично мисля, че госпожа Ди е заровила Али, защото е мислила, че Али е умряла. Ясно е, че я е заровила, за да прикрие някой, тъй като можеше, да извика полиция. Ако има близначка на Алисън, най - вероятно прикрива другата си дъщеря.
Ако е бил Джейсън, може да е ударил Али в проява на ярост и под въздействието на алкохол, но това не значи, че е А.

Странното е, че на края на епизода, маскирания беше мъж. Явно наистина има няколко човека намесени. Thinking Може и пак, да извъртят нещата и да се окаже, че маскирания не е А., а някой който А. е накарала, да отиде там. Може и да не е Джейсън?!

Ясно е, че А. уби майката на Али. Много ме съмнява А. да бъде някой измислен, като любовницата на бащата на Ария. Пфуу

Мелиса може, да е убила другото момиче, ако го е помислила за Али. Сигурно от ревност към Иън.

# 715
  • КиТ
Аз сега изгледах последните 4 епизода,обаче това с майката накрая на Али ми се стори сякаш спомен  newsm78 и си помислих,че това е близначката й/понеже се коментираше няколко страници по-напред/ и тя е заровена на мястото на Али  newsm78 Много ли съм се филмирала  #Crazy hahaha

# 716
Аз сега изгледах последните 4 епизода,обаче това с майката накрая на Али ми се стори сякаш спомен...
Спомен, че я заровиха ли?
Аз си мисля, че човекът с пистолета беше Пейдж и не тя е А. Целта й беше Алисън, иначе можеше да стреля поне 2 пъти и да улучи (било то и лъжкините).
Много интересно е това със скачането от покрива - сценаристите искаха да изключат много от хората от списъка с предполагаем А и да ни насочат към други герои (като Джейсън). Но си мисля, че е Пейдж. Друго нещо, правещо впечатление - А винаги беше или с открито лице, или с маската на Али, а сега се появи някой с черен плат. Май и че това е някакъв знак.
Със сигурност сезон 5 ще е много интересен.  Heart Eyes
Някой попита кога започва - 11 юни, а снимките на първия епизод започват др. седмица.

Между другото, днес се сетих нещо интересно - спомняте ли си за един епизод, когато Спенсър видя през прозореца г-жа Д, която също беше на прозореца и гледаше къщата на Хейстинг. В 22 епизод майката на Али беше в стаята на Спенсър. Интересното е, че и в двата случая беше облечена с една и съща розова риза  hahaha Може и аз да си внушавам нещо, но след като вече има персонаж, движещ се из целия град с червено палто, възможно е и тази риза да има някакво послание.  Laughing

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 19:32 от dewy

# 717
# 718
# 719

А, на мен ми прилича на мъж Sad ... Езра... Може би, защото Сиси има по-груби черти.. Mr. Green Heart Eyes

http://pllsneakpeek.com

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 20:35 от Съни .. ♡ Monroe ..

Общи условия

Активация на акаунт