Прием в ясли и детски градини в Пловдив -6

• 153 186
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 065
Елфи, недей да бързаш с бележките, първо нека мине класирането.
Мисля, че директорките имат достъп до системата на ГРАО, която е с потребителско име и парола и не е със свободен достъп. За данъците е по същия начин. В линка, който си дала ти излизат всички задължения, включително и тези от 2017 година, а те гледат 2016. Така, че може и да не се платени данъците за настоящата година и пак да мине. При тях излизат с подробности задълженията.
Аз мисля, че за каката бях взела бележка от училището, но ако не ме лъже паметта искаха и копие от нейния акт за раждане.

# 1 066
  • Пловдив
А проверката за задължения я правят при записване, нали?

Да

tonynette,да акта-копие и оригинал,на другото дете задължително,защото сме отметнали точка за второ дете.Бързам с бележките,защото заминаваме на почивка началото на юни и ми се иска да не търча в последния момент.Но едва ли ще отърва търчането  Mr. Green

Да кога е срокът на записване за приетите на първо класиране?

# 1 067
Според графика до 07.06.2017 трябва да се запишете. Но не разчитай на последния момент. В нашата градина приеха две групи от набора и няма да ти описвам какво висене беше последните дни.

# 1 068
  • Пловдив
Според графика до 07.06.2017 трябва да се запишете.

bouquet

Да,сто процента ще е лудница накрая

# 1 069
И на мен директорката на градината, която искам на първо желание ми каза, че всичко си проверяват по служебен път. Акт за раждане искат, и документи от месторабота или борсата, както е при мен. Сега обаче взех да се панирам, че имаме само 17,5 точки и незнам...

# 1 070
17.5 са си наистина малко точки.

# 1 071
Да малко са и няма от къде да ги вдигна... надявам се, че точно за тази няма много желаещи.

# 1 072
Да малко са и няма от къде да ги вдигна...
Това освен заради борсата и адресът ли ти е проблем. Половинката точка ме смущава мен. Обикновено това става за второто желание, но на първо би трябвало да е пълен брой точки.

# 1 073
Половинката ми е заради борсата. Мъжа ми е в чужбина и не зачитат, че работи там. Адреса ни е в района.. всъщност градината е зад блока ни.

# 1 074
  • Пловдив
Настоящ адрес нали се зачита?В заявлението не видях да държат на постоянен в района

Съни,може да го назначите фиктивно заради точката.

# 1 075
Да да, моя и на малката настоящия адрес е както трябва. Немога да го регистрирам тук като работещ, защото като се върне му се зачита стажа оттам и ако има месец работа тук и там.. става мазало.

# 1 076
Искам още нещо да ви питам- ако имаме 17,5 точки за първо желание и някой друг има тези точки, но тази градина му е второ желание- имаме ли приоритет, че сме я избрали като първо или не? В този случай според случайните числа ли избират деца?

# 1 077
Здравейте, може ли мнения за район Северен за ДГ Дъга и ДГ Марица- от тази година ще въвеждат Монтесори и се чудя.

# 1 078
И в двете градини се влиза много трудно. Имам колега, който живееше в блока до Дъга, но детето му ходеше във Весела. Там не можаха да ги приемат.

# 1 079
  • Пловдив
Момичета,
На адреса за проверка на данъците излиза че мъжът и дължи 20.00 лв.
Миналата седмица платихме всички данъци.

Мисля си, че това е някаква глоба. Къде мога да проверя и съответно да заплатя?

Общи условия

Активация на акаунт