"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 402
  • 540
  •   1
Отговори
# 435
изтегли си файла и гледай после  Peace

# 436
# 437
Значи, много лошо правят!
Цял сезон някакви мудни събития "се развиват" и накрая направят нещо да раздвижат сезона Crossing Arms . И после пак си на "кукичката" да гледаш следвания сезон Outta Joint .

# 438
  • somewhere near the sea
Появи се информация, че спират сериала. Не че съм учудена, де. То в България колко сериала са довели докрай ooooh!

# 439
Ааа,не ,да не съм чула...Това на нищо не прилича.Тоя сериал има достатъчно висок рейтинг,за да се задържи на екран..Дано да е измислица  Praynig

# 440
Появи се информация, че спират сериала. Не че съм учудена, де. То в България колко сериала са довели докрай ooooh!
Според мен сериалът вече доста се поизчерпа. Твърде много драма настана. Няма го вече онова готино сериалче,което вечер събираше моето семейство пред екрана и се забавлявахме от сърце. Няма да е съвсем лишено от логика,ако сега го спрат. Ще се получи т.нар. отворен финал. Ще оставят зрителя да гадае кой все пак е бащата на Кипър,ще се съберат ли Гълъбина и Рангел,докъде ще стигне Славея в стремежа си към политическа кариера и т.н. Въпреки,че аз не обичам такива отворени финали. Струва ми се някак недовършено. Пример-"Забранена любов","Седем часа разлика".

# 441
  • sf
Е не е ли сигурно,че Кипър е от Радко? Аз не съм останала със съмнения  Thinking
Два пъти теглих 13ти епизод, но все накъсва картината е се отказах, ще го гледам довечера  Thinking

# 442
И аз от две различни места го теглих и и все накъсва  #2gunfire

# 443
  • София !
Аз от вбокса си го свалих - ужасно качество , ама все пак го изгледах  Simple Smile

# 444
Според мен сериалът вече доста се поизчерпа. Твърде много драма настана. Няма го вече онова готино сериалче,което вечер събираше моето семейство пред екрана и се забавлявахме от сърце. Няма да е съвсем лишено от логика,ако сега го спрат. Ще се получи т.нар. отворен финал. Ще оставят зрителя да гадае кой все пак е бащата на Кипър,ще се съберат ли Гълъбина и Рангел,докъде ще стигне Славея в стремежа си към политическа кариера и т.н. Въпреки,че аз не обичам такива отворени финали. Струва ми се някак недовършено. Пример-"Забранена любов","Седем часа разлика".

Съгласна съм. А сцената с Йордан когато се хвърли да го блъска колата... съвсем изпростяха...

# 445
  • Пловдив
Аз го изгледах...
Скрит текст:
Сега какво се оказа,че бебето си е на Спас  Rolling Eyes Явно първия път са объркали резултатите ли?
А и Гълъбинка взе да гледа Рангел все едно сега ще се влюбва в него Crazy Хич не ми харесва,ама явно ще се съберат всички.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 16:04 от mystic woman

# 446
  • sf
Eeeeeee , крийте нещата от сериите,които не са давани по тв-то  Crossing Arms

# 447
  • Варна
Уф, днес ли е сряда, пак щях да забравя, добре, че Мистик Уомън писа, да се замисля кога ще го дават това Laughing

# 448
Във фейсбук пише,че ще има следващ сезон.Дано да има...Аз продължавам да си го следя с кеф.

# 449
Войо сложиха защита и затова не може да се изтегли 13 епизод и новите епизоди на Фамилията. Дори и да я разбием, повече няма да пускам епизоди във форума.

Общи условия

Активация на акаунт