"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 402
  • 540
  •   1
Отговори
# 450
Готови ли сте, столичанки? Popcorn

# 451
  • Варна
На мен пък ми хареса серията Laughing Само тази драма с Кипър що я измислиха, еееее, колко сезона още ще нищим чий син е? Иначе много сладко бяха изиграни сцените между Гълъбинка и Рангел, според мен е добра идея Рангел да си промени малко мирогледа и да се съберат пак. Пацото ми е тъп още от историите с жена му.

# 452
  • навсякъде
На мен пък ми стана мъчно за Пацо

# 453
Дори и да я разбием, повече няма да пускам епизоди във форума.
Thinking

# 454
Войо сложиха защита и затова не може да се изтегли 13 епизод и новите епизоди на Фамилията. Дори и да я разбием, повече няма да пускам епизоди във форума.

Еее, жалко, толкова пъти ни радваше с качванията си ! Няма да го забравим  Hug Hug Hug

Аз не разбрах, това последен епизод ли беше за сезона?

# 455
Силвия Лулчева играе страхотно. Тя и Лафазанов са ми любими  Heart Eyes

# 456
  • Русе/София
Войо сложиха защита и затова не може да се изтегли 13 епизод и новите епизоди на Фамилията. Дори и да я разбием, повече няма да пускам епизоди във форума.

Еее, жалко, толкова пъти ни радваше с качванията си ! Няма да го забравим  Hug Hug Hug

Аз не разбрах, това последен епизод ли беше за сезона?
А на ЛС ще може ли?

# 457
на лични може.
Само, че засега защитата им е желязна и не става да се изтегли нищо.

# 458
  • Русе/София
Благодаря все пак.Българите са предприемчив народ и скоро защитата ще бъде минало. Peace

# 459
На мен пък ми стана мъчно за Пацо
И на мен. Пак остана сам, ама и той ги набърка едни. Дали Рангел ще стане депутат? Очаквам с нетърпение следващия епизод.

# 460
  • София !

Благодаря ти за пускането до сега  Hug

# 461
  • София
http://www.videoclip.bg/watch/Stolichani-v-poveche-epizod-14

Който може  да гледа  ,докато не са го  изтрили . Wink

Предполагам ,че това е  финала на сезона ?  Thinking

# 462

Благодаря ти за пускането до сега  Hug
Големи благодарности и от мен!   bouquet Дано за следващите епизоди,ако ги има,пак да се намери начин....Разчитаме на теб за някоя магийка  Embarassed

# 463
Guilty, благодаря за всичко!
Скрит текст:

Ще ми липсват Столичани-те.......Хубав, лош, муден, трагичен, комедиен, но си ми е любим!

# 464
  • I want it all and I want it now.
Много ще ми липсват и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт