"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 369
  • 540
  •   1
Отговори
# 465
http://www.videoclip.bg/watch/Stolichani-v-poveche-epizod-14

Който може  да гледа  ,докато не са го  изтрили . Wink

Предполагам ,че това е  финала на сезона ?  Thinking

bouquet

финално изглежда

# 466
ФИнално завинаги ли? Няма ли да има повече сезони?

# 467
не знам, всичко се развърза, но при добро желание би могло пак да се навърже  newsm78

# 468
  • sf
И кой е бащата на Кипър?  Whistling  в скрито
и въобще може ли едно резюме

# 469
  • Варна
Е как ще се е навързало?
Скрит текст:
На Йовка Спас и гепа детето, щото той бил бащата. Това нормален финал ли ви се струва?

Дониста,
приеха детето пак в болница и от направените кръвни изследвания се оказа сега, че било група 0. Спас ги видя, реши, че той е бащата, открадна детето и го подмени с друго, което не разбрах откъде го взе. Тъпият Радко пък да не забележи подмяната, айде моля ви се, хептен за синигерчета ни взеха. Рангел и Гълъбина май се ожениха, а Константин го арестуваха. Доколкото разбрах щял да се прави на невменяем пред съда, което означава, че Пацо му е настойник или както там се вика и ще разполага с имуществото му. Аз не гледах цялата серия де, оттук-оттам само, да видя как ще свърши и общо взето това разбрах.

# 470
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=ScClRaiBrtbz7VcW1782908 за тези които искат да си го свалят

# 471
ти до края ли гледа?
Скрит текст:
нали ги дадоха, че си заживяха щастливо Спас и Йовка
не са арестували Константин, а Пацо - докато се прави на Константин
допълвам
Скрит текст:
Дарина си хвана гадже с дете
Пацо гепа 100 000Е от брат си и ги даде на Лютови и Славея успя да влезе в листата, Рангел и той е там Simple Smile , женен  Simple Smile за Гълъбина

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 13:51 от MaрTa

# 472
  • Варна
Явно не съвсем.
Скрит текст:
Последното, което гледах беше как в кръчмата обсъждат, че Пацо ще подписва документи. И какво сега - ПАцулчо пак набутан? Още по-тъпо. Поне съм познала, че Рангел се е оженил за Гълъбина Joy

# 473
За да ви пратя линк на торент  за  финала на сезона ми пишете на лични:)Simple Smile

# 474
Последния епизод обещава интересен следващ сезон.
Скрит текст:
Според мен вместо Константин арестуваха Пацо.

# 475

Скрит текст:
Дарина си хвана гадже с дете

Скрит текст:
не, детето каза "нашата какичка е най хубава" което ми навява, че аниматор в център нещо  newsm78 или в парти е била...

Имаше надпис : Финал на сезона

# 476
Последния епизод обещава интересен следващ сезон.
Скрит текст:
Според мен вместо Константин арестуваха Пацо.
И аз се въодушевих, макар че ди мислех че е време да се спрат. Тоз сезон можеше да е наполовина.
Скрит текст:
За Пацо не ми е толкова мъчно. Беше мил добряк, но този сезон си беше муньо отвсякъде Stop .

За Даринчето.. много странно развитие... Много бързо се преориентира...

# 477
И още нещо
Скрит текст:
Гледахме какви ли не глупости цял сезон, но сватбата на Гълабина и Рангел я претупаха, както и даването на парите от Лютови. Ами можеше да го направят са се посмеем малко.
И без това комедията им заприлича на трагедия. Дано да се събудят от следващия сезон, че последните два бяха пълна скръб.

# 478
  • през девет планини в десета
На мен пък си ми харесва и с нетърпение ще чакам следващия сезон Simple Smile

# 479
на мен пък без тях ми е скръб
Скрит текст:
тя да не е микроб, човек е, ще я намерим   Joy  

Общи условия

Активация на акаунт