"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 365
  • 540
  •   1
Отговори
# 480
Аз този сезон го изпуснах. Sad Знаете ли къде мога да гледам сериите , или дали случайно ще го повтарят по бтв комеди ?

# 481
Скрит текст:
не, детето каза "нашата какичка е най хубава" което ми навява, че аниматор в център нещо  newsm78 или в парти е била...

Скрит текст:
от нахъсана журналистка да се е преориентирала в аниматор  newsm78

# 482
  • София
Скрит текст:
Аз  го  разбирам ,че  Дарина е  започнала нова връзка с мъж  с дете .   Логично е като се  има предвид проблема й,че  не може да  има  деца. Не  виждам  никаква връзка  да става  аниматор ?  Shocked

# 483
Скрит текст:
Аз пък си помислих, че може да е решила да осинови или да стане приемен родител и този да е някакъв социален служител. Или това дете нарече ли мъжа татко? Не знам и аз, но толкова бързо да си намери мъж, че и да минат на такава фаза, в която той вече я е представил на детето си ? Бяха ми забавни много Рангел и Гълъбина. Обуването на пантофките, романтика  Embarassed Mr. Green Heart Eyes Всъщност ми е доста кофти за Пацо. Според мен Гълъбина много се отдаде на спомени покрай бебето на Радко, как са били с Рангел навремето и т.н.. Ако са арестували Пацо обаче ще я видим как ще реагира. Аз ги харесвах с Пацо като двойка, първите сезони ми бяха много сладки с невинните си моменти. Йовка пък като се прибра колко време не се сети да погледне детето...  ooooh! А Спас пък как я прибра веднага, малко странно ми се видя, макар че винаги съм смятала че обича Йовка много. За нея не бях много сигурна. Тя малко си е на където духа вятъра... И попадия щеше да става по едно време, само да има мъж..  ooooh! Иначе ми е смешна Йовка и определено искам да я има в сериала. Стоянка Мутафова можеше малко да раздвижат образа и, не само да стои и да мрънка, какво стана с оня нейния дядо, дето имаха романс ? А Славея и Йордан не им ли беше малко неудобно всички пари от Пацо да ги дадат на партията? Не се ли притесняват от последствията ? Очаквах че само ще върнат дълга си, а другите ще върнат на Пацо, пък че даже и ще се договорят разсрочено да му плащат сумата... Малко попретупаха нещата. И наистина не разбрах Рангел и Гълъбина наистина ли са се оженили?

# 484
Столичани в повече - 6 сезон, 14 епизод (финален за сезона) - http://-spam239-/v4k0hrsipu9z.html

# 485
казаха че снимат сезон 7 в официалната им страница спокойно

# 486
казаха че снимат сезон 7 в официалната им страница спокойно
Като че ли се поизчерпа малко филмът и нещо не може да ме грабне този сезон ... а само като се сетя как го гледах в началото  Embarassed . Дано остатъкът от сезон 6 и сезон 7 да предложат нещо по интересно и да се позавърже малко ... Peace

# 487
От къде мога да намеря всички епизоди от сезон 6?Като изключим voyo разбира се. Grinning

# 488
От къде мога да намеря всички епизоди от сезон 6?Като изключим voyo разбира се. Grinning

най-верятно ще качат всички епизоди в Замунда другата седмица.

# 489
# 490
Нещо не мога да намеря как да регистрирам в сайта,някои може ли да ми помогне?

# 491
Мерси много!

# 492
Грешка

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 12:32 от Nil desperandum!

# 493
Момичета, знам, че се е обсъждало, но от кои книжки бяхте доволни свързани с умножение newsm78

Върти ми се в главата: Умножение без уморение ...
и някаква игра..с картончета май беше Embarassed

Това някаква реплика от филма ли е???? Или си объркала темата newsm78

# 494
Момичета, знам, че се е обсъждало, но от кои книжки бяхте доволни свързани с умножение newsm78

Върти ми се в главата: Умножение без уморение ...
и някаква игра..с картончета май беше Embarassed

Това някаква реплика от филма ли е???? Или си объркала темата newsm78
Сбърках и още как Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт