Отговори
# 570
Амели, не беше планорано, напротив беше страшно, грозно, но някой ни е пазил, просто всички после се чудеха как се възтанових толкова бързо, корема ми сега е ужасен, появиха ми се стрии и още не мога да се навеждам, защотот губя цвят и картина.
Вие пиете ли лактогонни чайове и какви?

# 571
  • София
Честито дългоочаквано бебче на Ема  bouquet  Да е много здрава и да не се налага на мама да я чака повече занапред! Grinning

Не знам кога става местенето в Родени - дали като изпишем темата или още сега, когато вече се знае, че всички са родили newsm78  Може би трябва да прехвърлим правилата на форума, сигурно там пише.

Аз ще се присъединя на следващата среща.  Ще ни е второ излизане днес и ще го направим някъде из квартала, в някой от следващите дни може да се натоварим и на колата.  Предлагам да ползваме темата за срещи за уговаряне на подробностите.  Иначе на входа откъм "Нишава" е удобно, защото винаги има къде да се спре с кола.

Лулу, страхотно! Heart Eyes

Ани, аз питах наскоро, може да видиш на някоя от предишните страници бяха пуснали линк към лактогонния на Кармен, препоръчват го много Peace

# 572
Ани, а ти много кръв ли си изгубила? От какво ти причернява?
Лактогонен чай пия - копър, анасон, резене, кориандър, жълта комунига, коприва и жаблек. С кърмата засега нямам проблем,един ден пропуснах да го пия, че бяхме цял ден навън и като че ли вечерта имаше колики. Сега пак се наливам и пак е спокоен. Може да е случайност, може и да му помага. Като кажа, че се наливам - пия по два буркана чай на ден, чеиповече, в който са секиснали, поне 5 пълни лъжици от сместа.

# 573
  • София
Лулу, откъде го взимаш?

# 574
  • София
Добър ден и от мен!

Ема, честита трета рожба!Да е здрава и много щастлива!

Ние сме добре- аз оздравях, Мони го поотпуснаха малко коликите. Предната седмица много се превиваше горкото, а вечер плачеше неутешимо и нищо не помагаше. Сега проплаква и се свива от време навреме. Дано изчезнат напълно Praynig

Вигантол давам от навършването на първия месец по 2 капки, но не съм много редовна.

Иначе вече раздава усмивки, особено ако му говориш, и звуци издава като "аауууу", рядко и някое "агуу" се чува. Оглежда се и  следи с поглед Peace
Вечер има случаи, когато заспива много лесно, а друг път явно пропуска момента кога да заспи и се превъзбужда и изнервя, съответно и аз също. Та тогава е едно люшкане- на ръце или в шезлонга, докато се предаде ooooh!

Някой давал ли е Абоколикен за колики да даде отзиви?

Аз пия ето този лактогонен чай http://www.bilec.net/product/79/laktogonen-chay-bilek-100-g.html и съм много доволна

# 575
Честито бебе на мама Ема!!!Да сте живи и здрави и мнооого щастливи!

За хъркането с нослето - и при нас е така, но в допълнение си имаме хрема. И пускам промишлени количества физ.разтвор, 4-5 ампулки, и дърпам сополи.
Погачата ни мина и очаквах да подсигуриме някоя дрешка за зимата, но резултатът е дрешки с най - различни размери за предимно по - голямо дете. Пак ще им дойде времето, но пазарът за зимата няма да ни се размине.

# 576
  • До морето :)
Добър ден! Ние сме добре, здрави, прави. Вчера бях при АГ на контролен преглед. Матката ми се е прибрала идеално, има още 1 конец да пада, ама и той ще замине. Нямам помен от раждането. Свалила съм 7-8кг и сега съм 56. Още 1-2 може да се свалят надолу.  Laughing
Иначе нищо интересно. Калина се смее като е на кеф, много обича да я гледят, да ѝ говорят и гукат. Каката тия дни слуша. После ще пиша по-подробно, че ММ взе Елена, Калина спи и аз ще свърша някоя работа из вкъщи... като си доизпия кафето.  Whistling

# 577
Момичета, нека да изпишем тази тема и после да се местим в Родени. Давай идеи за заглавия, а аз през това време ще се опитам да оформя новата темичка. Хайде, напънете се още един път и да изпишем набързо страниците.  hahaha

# 578
Sleeping Beauty, купувам го от билкова аптека Дикрасин на В. Левски, малко след Сточна гара посока паметника Левски, до математическата гимназия. Много е удобно, че можеш да спреш на аварийки пред аптеката и да оставиш децата в колата, понеже имаш пряка видимост и са ти на две крачки.
Там ми правят тази смес, всяка от билките е по лев-лев и нещо, излизаше малко над 10лв общо (но и количеството е сериоозно).

# 579
  • София
Момичета, нека да изпишем тази тема и после да се местим в Родени. Давай идеи за заглавия, а аз през това време ще се опитам да оформя новата темичка.

Ами защо да не е просто Септемврийчета 2013?

# 580
 Привет момичета!
 Бебка снощи ме побърка, от 17:00 часа като се събуди, заспа чак в 12:30. Нито в шезлонга стои, нито в креватчето, нито да я друсам- нищо.  #Crazy Главата ме заболя от нея.
 Утре сме на преглед при педиатъра. Мисля да я заведа след това до едно фото за фотосесия.
 Още има сополки. Пръскам по няколко пъти на ден със Стеримар и дърпам с аспираторче.
 Ема, честито бебче! Да сте живи и здрави!

# 581
  • Gone with the wind
Всяка септеемврийка вече гушка своето човече

# 582
  • Пловдив
Ема, да ви е жива и здрава Елмира. Много красиво име сте ѝ избрали!
Моето чаве обича да спи по корем. Слагам то по веднъж на ден като вися на лаптопа и съм до него. От 6 сутринта е замрънкал, ама не реве като хората, ами ръмжи. Много ми се спи, момичетаааа, многоооо!  Tired Имам чувството, че ме е газил валяк. Завиждам на ММ, че не го чува. Аз от киселините още бременна, после в родилния дом съквартирантките хъркаха и двете мощно/ едната вечерта преди секциото в патологията, другата пък 4 нощи след операцията в следоперативен сектор/, сега бебо яде през 3 часа плътно и няма спане и това е. Само като си отворя очите и първата ми мисъл е, че искам да спя.  Crazy
Pinki_81 и аз пия същият чай. Доволна съм, че и колики май няма толкова от него. Браво за усмивките и гукането. Чакам с нетърпение и моят да загука.
Ще се допитам до моята дружка за заглавие. И без това трябва да изпишем първо тази тема. Simple Smile Другото го забравих, ама ония ден си направих кафе в кафеварката без да сложа кафе, та това със забравянето не знам кога ще мине. Искам си мозъкът обратно, ама го няма.  Mr. Green

# 583
Здравейте момичета!

Честито на мама Ема! Да и е жива и здрава малката Елмира.
Нямам време да влизам във форума, отдавна не съм ви чела. Ние сме добре. Днес сме на консултация, утре ако намеря време ще пиша.

# 584
А за Варна няма ли желаещи за разходка ?
Някой питаше за Абоколикен капки аз ги ползвам и съм доволна-според мен са по ефикасни от Инфакол.
Да ви попитам говорили ли сте с педиатъра за ваксината за ротавируси?

Общи условия

Активация на акаунт