Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 416
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Мисля, че основния проблем е в манталитета на родителите, някои толкова "обичат" децата си, че чак им вредят, като ги правят толкова "свободни" че те започват да вижда само себе си и никой друг не е важен за тях. Какво да говорим после за авторитет на учител, или за авторитет на самите родители. Ама сега така е модерно, пък ние нали сме модерни, к'Фо се оплакваме.
ето тук съм напълно съгласна  Peace
не мога да говоря за училищни проблеми, не сме толкова големи, но написаното от Вергилия ме потресе ... #Crazy ще следя развоя на нещата, а съвет, честно казано не знам какъв да дам - да се бориш на място или да го местиш....
за "обичащите" родители имам наблюдение за такива - детето е глезено до немай къде, а родителите понеже имат връзки в инспектората, то директора и госпожите са безсилни срещу момичето (!), което изпада в истерия, души децата, хвърля камъни и т.н.

http://www.dokumentalni.com/?p=754

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 17:05 от пчелица работлива (маякуб)

# 241
Здравейте, към момента нещата са добре, но е минал само един ден. Говорих с този невъздържаният, със средните пръсти, преследването то тоалетната, уж се разбрахме. Казах му, ако има проблеми с Иван да ми каже, и аз ще го накарам да си плати, да не тръгва да се саморазправя.
Изпратих книжка за междучасието.
Говорих с учителката, явно постоява вече при тях, поне малко. Останах с впечатление, че не знаеше за устата и зъба, макар, че Иван твърди, че и е казал.
Сравнително спокойно. Ясно  ми е, че ще е само за седмица, но пак да видим. Казах на всички родители, всички ще говорят с децата си. Уж.
Питах и съседните класове, там има по 2, 3 проблемни деца, но не е чак такъв потрес. Явно нашия клас само е толкова смахнат, само те викат по коридора и се блъскат.
Все ми се иска да разбера как е по правилник, кой има задължение да ги наглежда тези деца. Охрана има на входа.

Вергилия от вчера все дебна да пишеш какво се случва. Просто нямам думи, за момент си помислих мое дете да е на мястото на Иван, както казваше Мерт едно време ще ги направя на пух и прах.

Аз също мислех, че ще помета училището с тях. Онова момче, то беше миналата година, което ги пипаше наред отпред го бях стройла в коридора и го заплаших открито, което знам, че не е правилно. Но сега са много, сега са цяла тайфа идиотчета /вкл. в това число и моя син, който е пръв за магарии/ и не мога да ги надвикам. Изобщо не мога да взема думата, опитах.

# 242
Вергилия, дано се позакрепят нещата.  Praynig  Heart Eyes

# 243
  • Русе
 Абе все пак, от къде да си купи човек свестен гардероб. Трябва да е симетричен, в смисъл да има двойка еднакви части. Примерно по една част за закачалки и по една част с рафтчета/чекмеджета.
  Голд Аполо, Стефани, Виденов, Костов, Лешникотрошарски newsm78 ...
  На Виденов видяхме нещо подходящо като модел...

# 244
Искам да ви споделя за една изложба, която откриха вчера.
В Задругата на майсторите на народни художествени занаяти се откри изложба на неща, направени от тях. Всичко е ръчна изработка и има много красиви неща. Който иска, може да отиде и да разгледа, ще са изложени 2 седмици.

# 245
  • в огледалото на живота
В Задругата на майсторите на народни художествени занаяти се откри изложба на неща, направени от тях. Всичко е ръчна изработка и има много красиви неща. Който иска, може да отиде и да разгледа, ще са изложени 2 седмици.

Къде се намира обаче?

# 246
Абе все пак, от къде да си купи човек свестен гардероб. Трябва да е симетричен, в смисъл да има двойка еднакви части. Примерно по една част за закачалки и по една част с рафтчета/чекмеджета.
  Голд Аполо, Стефани, Виденов, Костов, Лешникотрошарски newsm78 ...
  На Виденов видяхме нещо подходящо като модел...
Най-добре е да си го направите по  поръчка ... с размери и как искате да е разпределен. Мисля, че всяка мебелна фирма може да го направи.

# 247
Да, и аз щях да пиша за това. Отивате в Х мебелна фирма, казвате искам това с тези размери и с еди какъв си материал.
Аз ако съм бих отишла обаче и в Y и в Z мебелна фирма, та тогава бих поръчала  Mr. Green

# 248

Къде се намира обаче?
На бул. Неофит Бозвели,  в участъка между Борисова и Николаевска, като се движиш в посока към Корабния техникум остава в ляво, една старинна къща, която преди време даже беше някаква кръчма, преди Задругата да я вземат. На отсрещния тротоар  сега има една гостилница, която преди се казваше "При майстор Зоран". Надявам се, че съм успяла да обясня.... Embarassed

# 249
  • в огледалото на живота

Къде се намира обаче?
На бул. Неофит Бозвели,  в участъка между Борисова и Николаевска, като се движиш в посока към Корабния техникум остава в ляво, една старинна къща, която преди време даже беше някаква кръчма, преди Задругата да я вземат. На отсрещния тротоар  сега има една гостилница, която преди се казваше "При майстор Зоран". Надявам се, че съм успяла да обясня.... Embarassed
Знам я.
Но,честно мислех,че вече не съществува... Embarassed
Благодаря за споделеното   bouquet

# 250
Здравейте на всички Simple Smile Влизам в темата с една питанка Simple Smile Някои от вас ползвал ли е услугите на д-р София Иванова Петрова. Имам да си оправя едно зъбче, но преди  това искам да чуя нещо за нея. Благодаря  предварително Simple Smile

# 251
  • в огледалото на живота
Здравейте на всички Simple Smile Влизам в темата с една питанка Simple Smile Някои от вас ползвал ли е услугите на д-р София Иванова Петрова. Имам да си оправя едно зъбче, но преди  това искам да чуя нещо за нея. Благодаря  предварително Simple Smile
Тази която работи в бл.Мура ли?/до ДКЦ-3/
Ако е същата...... Sick
Изобщо няма да я коментирам....
Затвори ми зъб когато бях бременна в 8м.без да го изчисти изобщо..
Почти 2г.ходене по мъките,счупен на две зъб от неправилна коронка и куп други проблеми..
Не,благодаря..не сядам и безплатно при нея  Stop

# 252
За нищо на света при тази мърла!  Sick От кариес, който ми прави, стана гангрена на венеца, и умъртвен  зъб отпред, първия. Сега трябва да слагам коронки на него, и здравия  до него, за да си оправя усмивката. Колко пари и болка ...

# 253
Оле страшно много ви благодаря, значи ми спестихте куп грижи. Аз имам един счупен зъб, извади ми го, и сега трябва да ми се сложи мост, ноо няма да е при нея.    bouquet  bouquet  bouquet наистина много ви благодаря. А може ли да ми предложите някои добър зъболекар,  който да работи с нормални ценоразписи Simple Smile

# 254
На баща ми прави мост- и той почна да забира... ooooh! Аз все не съм доволна от зъболекарите- ходих при Милитерова/ до Дървото/- една грозна коронка и една много чуствителна. Ходих при една друга на Борисова- тя ми взе 200лв да ми избели и лекува предния зъб, който София Петрова "прави"- след 1 месец пак потъмня.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт