Лотария "Зелена карта" 2015

• 101 649
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ви, момичета   bouquet Значи ни предстои снимково приключение  Grinning

# 46
  • Варна

Хайде дружинката за Флорида, къде сте Laughing

Аз съм за Сан Диего.  Mr. Green
Мене ме е яд, че не е махнаха тази лотария. Колкото по-рано, по-добре. Обаче май ще махат визите за Канада.  Whistling
Ще махат, ама туристическите  Twisted Evil

# 47
  • Fort Worth, TX
Който няма сключем брак трябва включи само децата си във формата.Става дума за всички деца под 21години дори  и от предишни бракове, без значение с кой родител живеят.В случай на изтегляне се сключва брак, за да може да заминат заедно:-)

# 48
Става дума за всички деца под 21години дори  и от предишни бракове, без значение с кой родител живеят.

Както и за доведени и заварени деца, дори и родителите вече да са разведени.

# 49
Айде да се отразя пак, че да не пропусна нещо и да започне голямото чакане за 84746594074 път  smile3502

# 50
 Успех желая на всички  Hug

Регистрацията за "Зелена карта" DV 2015 ще започне във вторник, 1 октомври 2013 г. В 12:00 часа на обяд

# 51
Искрено се надявам на късмет...то в Бг вече нормални хора не останаха... Rolling Eyes

# 52
  • Варна
Искрено се надявам на късмет...то в Бг вече нормални хора не останаха... Rolling Eyes
В БГ нормалните хора са в Максуда, Факултето, Столипиново и прочие екзотични местенца smile3515 Обитателите им нямат задължения, имат само права и си ги търсят до дупка! Освен това се множат като зайци и след някоя и друга година ще бъдат абсолютното мнозинство. За останалите български граждани остават честта и удоволствието да им плащат масрафите и популацията. Другите нормални хора са т.нар. политици и структурите, свързани с тях. Така че желая много късмет и успех на тези, които имат желание и кураж да емигрират  newsm10. И ми е болно за тези, които по една или друга причина нямат възможност да го направят, особено за възрастните ни родители, баби, дядовци и пр., които в преклонна възраст са обречени да се радват на деца и внуци по скайпа. А за ненормалните като нас-настоящи и бъдещи емигранти-живот, здраве и късмет да е!!!  newsm49 Flowers Four Leaf Clover

# 53
А за ненормалните като нас-настоящи и бъдещи емигранти-живот, здраве и късмет да е!!!  newsm49 Flowers Four Leaf Clover
А дано! Късмет, това ще ни е нужно, а който е решил да емигрира...зелената карта няма да го спре - из Европа има много прекрасни местенца за живеене...  bouquet

# 54
  • Down south

Цитат
Като си склонна даваш пари за попълване дай ги на мен:-) Ще ти попълня документа:-) Сега сериозно.Не ти трябва фирма.Снимайте се всички според инструкците.После като отворят сайта попълваш .Иди алл.бг там има необятно инфо.Муха и Надин са се постаралу да покажат нагледно как става.Успех на всички.
Да, там има обширна информация и двете дами много помагат.
Имат и нова тема, в която ще се разискват въпросите, свързани с попълването на формите

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/3092970/an/0/page/0#Post3092970

# 55
  • гр.Варна
смятам да пробвам и аз отново

# 56
Ако спечелиш, ти сам ли определяш в кой щат и град да отидеш? Как става това? Предварително май трябва да дадеш на властите договор за работа?

# 57
Ако спечелиш, ти сам ли определяш в кой щат и град да отидеш? Как става това? Предварително май трябва да дадеш на властите договор за работа?

Ти решаваш къде ще отидеш, никакъв договор за работа не ти трябва. Трябва само физически адрес в САЩ където да ти правят зелената карта. Преди е имало изискване за гарант, сега няма.

# 58
  • София
Ние все още се двоумим - и за кандидатстване, и евентуално живот и здраве, за местоживеене - Маями или Сан Антонио. Аз клоня към Тексас сякаш  Thinking

# 59
  • Down south
Ние все още се двоумим - и за кандидатстване, и евентуално живот и здраве, за местоживеене - Маями или Сан Антонио. Аз клоня към Тексас сякаш  Thinking
Кандидатстването не те обвързва по никакъв начин, нито със заминаване, нито с установяването на конкретно място.

Общи условия

Активация на акаунт