Лотария "Зелена карта" 2015

• 101 657
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 1 125
Не ме разбирайте погрешно, говоря английски на сравнително високо ниво, сериозен съм в кандидатурата си и четох не малко инфо и инструкций по въпроса, просто не разбрах на време че кандидатстването е безплатно и в официалния сайт  Confused

Относно случая - днес ми върнаха обратен мейл, че информацията ми е получена, обработена, попълнена правилно, снимката е спрямо изискванията и т.н , указания че ще бъда записан когато настъпи моментът през октомври и че ще ми изпратят кода и т.н ... За момента не ми остава избор освен да се доверя и чакам, мисля да остана на стенд бай до средата на октомври и ако не върнат мейлче с кода да се записвам през офи сайта и каквото такова  Thinking А да попитам кандидатствалите с опит - като ви изпратят кода може ли след това да си проверя в сайта на гавърмента кандидатурата, в смисъл като го изпиша изкарва ли ме като профил с имената и въведената информация от кандидатурата  newsm78 (имам в предвид сега да кажем октомври-ноември, за да проверя кандидатурата дали е реална с правилна инфо, а не за май месец догодина)

Ако не - разчитаме на половинката за тази година, аз бях черновата, сега за нея си знам вече как да си я регистрирам и къде като дойде окт.  Laughing ...

# 1 126
  • Beyond the stars
Не ме разбирайте погрешно, говоря английски на сравнително високо ниво, сериозен съм в кандидатурата си и четох не малко инфо и инструкций по въпроса, просто не разбрах на време че кандидатстването е безплатно и в официалния сайт  Confused

Относно случая - днес ми върнаха обратен мейл, че информацията ми е получена, обработена, попълнена правилно, снимката е спрямо изискванията и т.н , указания че ще бъда записан когато настъпи моментът през октомври и че ще ми изпратят кода и т.н ... За момента не ми остава избор освен да се доверя и чакам, мисля да остана на стенд бай до средата на октомври и ако не върнат мейлче с кода да се записвам през офи сайта и каквото такова  Thinking А да попитам кандидатствалите с опит - като ви изпратят кода може ли след това да си проверя в сайта на гавърмента кандидатурата, в смисъл като го изпиша изкарва ли ме като профил с имената и въведената информация от кандидатурата  newsm78 (имам в предвид сега да кажем октомври-ноември, за да проверя кандидатурата дали е реална с правилна инфо, а не за май месец догодина)

Ако не - разчитаме на половинката за тази година, аз бях черновата, сега за нея си знам вече как да си я регистрирам и къде като дойде окт.  Laughing ...

След май месец, преди това има възможност да провериш само резултати от миналогодишната  Peace

# 1 127
Здравейте момичета, имам въпрос( не помня  newsm78 как беше точно) : Мога ли да подам от тук ( САЩ) заявление за друг човек .. newsm78..

Благодаря предварително  bouquet

# 1 128
  • Beyond the stars
Здравейте момичета, имам въпрос( не помня  newsm78 как беше точно) : Мога ли да подам от тук ( САЩ) заявление за друг човек .. newsm78..

Благодаря предварително  bouquet

Сайтът е един и същ, данните също. Стига да имате данните и снимката на човека, не виждам проблем.  Peace

# 1 129
  • UK
Някои ги вземат на майтап, после печелят и не заминават, а само губят местата. Това винаги ме е ядосвало
Местата не се губят, избраните винаги са повече от визите, и ако някой се откаже, следващия по номер има възможност да вземе неговата виза. Тоест, някой заминава догодина, защото аз спечелих и се отказах. Обсъждано е сто пъти.

# 1 130

Относно случая - днес ми върнаха обратен мейл, че информацията ми е получена, обработена, попълнена правилно, снимката е спрямо изискванията и т.н , указания че ще бъда записан когато настъпи моментът през октомври и че ще ми изпратят кода и т.н ... За момента не ми остава избор освен да се доверя и чакам, мисля да остана на стенд бай до средата на октомври и ако не върнат мейлче с кода да се записвам през офи сайта и каквото такова  Thinking
Не го прави, защото дублиране формата за участие е най-сигурния начин да те дисквалифицират. Мен ако питаш избери си дата  и настоявай да ти пуснат формата тогава. След което е редно веднага да ти пратят номер за проверка.

# 1 131
  • Sunshine state
От мен един малко тъп въпрос-на флашка ли качвате снимките и на детето същите снимки както на вас ли правите/паспортни/?

# 1 132
От мен един малко тъп въпрос-на флашка ли качвате снимките и на детето същите снимки както на вас ли правите/паспортни/?

Може на флашка, диск или да ти ги пратят по мейла. За децата снимките са като за вас, но не точно паспортни. От фотото би трябвало да знаят какви са изискванията.

# 1 133
  • Варна
И ние ще подаваме за 4-та година....Ха дано тази да е нашата Crazy

По темата с бригадите - сестра ми беше на бригада по-предното лято и това преди него, в Монтана.Ставка 10-11 $, работи на две места и дели квартира с още 3-ма човека пак българи.Не мога да кажа колко точно изкара и се върна, но беше доволна, тя и много часове вземаше обаче.Накрая реши да остане в Щатите и се записа да учи в един колеж - трудно беше доста, че случи и времето като не работеха там държавните учреждения и си чака доста за студ. виза.Сега бачкаше последно пак на едното  място и спести доста, но предвид, че семестъра  ѝ е скъп и е доста трудно.
Тя също подава оттам за ЗК.

# 1 134
Да ви питам,ако си на студентска бригада и както сестрата на mmilityy е решила да се запише да учи там,възможно ли е да останеш ЛЕГАЛНО по този начин? Защото доколкото знам,изтече ли ти срокът на бригадата и не се ли върнеш,си вече нелегално там? А същност това май е начин да останеш-като запишеш да учиш,нали? Без да чакаш да ти удобрят зелена карта?

# 1 135
  • Beyond the stars
Да ви питам,ако си на студентска бригада и както сестрата на mmilityy е решила да се запише да учи там,възможно ли е да останеш ЛЕГАЛНО по този начин? Защото доколкото знам,изтече ли ти срокът на бригадата и не се ли върнеш,си вече нелегално там? А същност това май е начин да останеш-като запишеш да учиш,нали? Без да чакаш да ти удобрят зелена карта?

Тя вече не прибивава с J1 виза, която изтича с бригадата, а със студентска H2b (предполагам). И на база нея прибива легално за периода, за който е визата. Може да се удължава, не безкрайно ,разбира се, и пак е времено решение  Peace
Какво одобрение на зелена карта,че не разбрах ..  newsm78

# 1 136
  • Tам през Атлантическия океан

Да , това е начин за студенска виза.

Имам позната арменка сега завършва ,пълно отличие , предподава даже в университета/асистент  , докторт прави  след което на дневен ред ще и бъде намирането на работа тук по специалността иначе няма как да остане  Wink
Мисля че няма да има проблем  Grinning

# 1 137
Имах предвид,че ако искаш да живееш и останеш в Щатите,май най-лесният начин е чрез студентска виза,записвайки се да учиш там,правилно ли съм разбвала? Защото примерно е много по-несигурно да чакаш зелена карта.

# 1 138
  • Sunshine state
Благодаря на момичетата за отговорите!   bouquet

# 1 139
  • Tам през Атлантическия океан
Имах предвид,че ако искаш да живееш и останеш в Щатите,май най-лесният начин е чрез студентска виза,записвайки се да учиш там,правилно ли съм разбвала? Защото примерно е много по-несигурно да чакаш зелена карта.

От къде да чакаш зелена карта ?  newsm78
От лотарията ли , от работодател , роднинска връзка  ?

Ето , четете  Grinning

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B … D1%80%D1%82%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт