СЕДМИ КЛАС ... апосиопеза - тема № 38

• 46 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна

Сега сканирам и пускам теста по литература. Нямам време да чистя, так че - който има възможност, да се развихри
Мога да го изчистя, но нямам достъп до пощата. Ако прецените, че може да ми се гласува доверие, ще се заема Simple Smile.

# 226
  • Варна
G..D.., благодаря за паролата. Аз ли не се ориентирах, но не намерих теста, който си пратила там. Последното получено писмо е от 03.10.13.

# 227
  • Пловдив
G..D.., благодаря за паролата. Аз ли не се ориентирах, но не намерих теста, който си пратила там. Последното получено писмо е от 03.10.13.

виж в папките БЕЛ материали... аз ти препартих теста на пощата

# 228
  • Варна
Качила съм в пощата зачистения тест по литература в папка БЕЛ...

# 229
Има ли някой представа, дали в училище се правят пробни?
Чудно ми е в нашето у-ще като взимат толкова бързо материала, какво ще правят накрая. Като чета тук , как някои още правят входни.. newsm78. При нас по математика са на разлагане чрез групиране.

# 230
Има ли някой представа, дали в училище се правят пробни?
Чудно ми е в нашето у-ще като взимат толкова бързо материала, какво ще правят накрая. Като чета тук , как някои още правят входни.. newsm78. При нас по математика са на разлагане чрез групиране.
При нас всеки петък дават контролно на много трудни задачи , три от тях тип втори Модул, това си е вид проверка. А, относно пробните казаха, че ще правят.

# 231
Пробните изпити не са за времето на един учебен час,така че е "силни "написано да се правят в училище.Подобни задачи -да ,но като цялостен изпит е възможно само извън училище.Няма учебна програма с включено време за такъв вид занимания.

# 232
  • Варна
Пробните изпити не са за времето на един учебен час,така че е "силни "написано да се правят в училище.Подобни задачи -да ,но като цялостен изпит е възможно само извън училище.Няма учебна програма с включено време за такъв вид занимания.

Ами не е така ,при добро желание от у-щето! Wink
В у-щето на моя правиха пробни изпити в 2 последователни дни по БЕЛ и мат.За единия ги извикаха преди часовете (беше 2ра смяна),а за другия беше неучебен ден.С всичко,както си му е реда,че и хич не беше лек. Wink

# 233
  • София
Подкрепям Деска, само с уточнението, че не зависи толкова от училището, колкото от учителя. Преподавателката по  математика в ОУ на моите девойки съвсем отговорно заяви на родителската среща , че ще си жертва пролетната ваканция и  ще проведе поред няколко пробни изпита по формата и за регламентираното време за всички желаещи. И ще го спази това свое обещание, сигурна съм. И преди бях писала, че организира в началото на септември  преговор на шестокласния материал. Да си призная не вярвах, че ще събере  доста обемното лятно домашно за проверка, но го е направила, адмирации за което.  bouquet

# 234
  • София
Като чета за учители, които проверяват домашни по математика, дават допълнителни знания по формата PISA, правят пробни изпити и т.н. направо още повече се ядосвам на нашата г-жа, която дори домашно не им дава по този основен предмет, или евентуално, ако даде нещо по изключение, то никога не проверява дали е написано, та камо ли да го прегледа дали е вярно.
Явно всичко е до преподавател и все повече се убеждавам, че учителстването не е професия, а призвание.

# 235
Нашата госпожа по математика от 5 клас дава допълнителни задачи всяка седмица. И домашните им са доста обемисти. Вчера беше дала 36 примера плюс задачите в учебната тетрадка.

# 236
  • Русе
При нас пробни изпити по математика организират СМБ, а по БЕЛ- един образователен център.
Според мен е още рано за пробни може би към декември ще имат по-широка основа за това.
В училище засилиха домашните и по двете дисциплини, надявам се това да доведе до реални резултати.

# 237
Подкрепям Деска, само с уточнението, че не зависи толкова от училището, колкото от учителя. Преподавателката по  математика в ОУ на моите девойки съвсем отговорно заяви на родителската среща , че ще си жертва пролетната ваканция и  ще проведе поред няколко пробни изпита по формата и за регламентираното време за всички желаещи. И ще го спази това свое обещание, сигурна съм. И преди бях писала, че организира в началото на септември  преговор на шестокласния материал. Да си призная не вярвах, че ще събере  доста обемното лятно домашно за проверка, но го е направила, адмирации за което.  bouquet

Русалке, тази жена е светица. Аз не съм срещнала  реклама на платена школа, която да предлага толкова часове, а тази жена го прави безплатно.  bouquet

# 238
  • София
Нашата госпожа е от тези,които дават минимално домашно.Нищо не се говори за допълнителна подготовка..Затова разчитам изцяло на частната ни учителка.

# 239
  • София

Русалке, тази жена е светица. Аз не съм срещнала  реклама на платена школа, която да предлага толкова часове, а тази жена го прави безплатно.  bouquet

Така е. Много ми стана приятно  от едно казано изречение на родителската среща. Каза, че прави всичко  това, защото едно евентуално несправяне на НВО на децата, които е  водила от 5-7 клас , би означавало, че не си е свършила качествено работата. А такова нещо не би допуснала.. И доказва с действията си , че е така. Много я харесвам, децата също. Grinning Домашните са премерени, но ги има винаги. За понеделник например имат да дорешат задачите от урока до край, тоест от тази, до която е стигнато в час нататък + задачите от УТ + петнадесетина примера от сборника на Архимед. Децата си я обичат, защото успоредно с  математиката пуска и майтапи,не е сухар.  Много съм се смяла на един лаф, може и да съм го писала. Винаги дава контролните за една вечер, родителите да ги видят, да ги подпишат и да ги върнат. Та едно дете имало тройка или четворка   и видимо се притеснило.. Учителката, за да му подобри настроението, му казала следното: " Трябва да направиш две неща - първото си задължен да го направиш и то е да си седнеш на задните части, да научиш формулите и да порешаваш допълнително задачи. Аз ще те вдигна да си поправиш оценката, спокойно. А второто е съвет... Издебни вашите след вечеря и тогава им поднеси контролното за подпис. След ядене хората са по-малко изнервени и по-малко ще ти се карат.. hahaha А детето жално я погледнало и отговорило, че таткото е в командировка , а майката е на диета и не вечеря.. Mr. Green Тогава учителката обобщила, че няма мърдане и изходът е само в действие 1...

Общи условия

Активация на акаунт