Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 946
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Моятa рaвносметкa е 5 пътувaщи,1 регистрирaнa и 2 получени.Еднaтa е от вчерa,от пенсионирaн учител от Щaтите и ми е прaтил...синaгогa в Сaнкт Петербург.Инaче е хубaвa Simple Smile

# 151
  • Smallville
И при мен се очертава застой Sad. Картичката ми до Беларус вече повече от месец пътува. Снощи изтеглих два адреса - до Тайван и Китай. Имам някаква надежда с тези до Германия и САЩ. Там поне се случва нещо по-бързо!!

# 152
  • Телиш/Плевен
Започва раздвижване при мене. Party
Германецът си е получил картичката за 7 дни и е много щастлив, че съм му пратила и монети. Laughing
Преди малко изпратих картичката на учителката от САЩ, която изтеглих снощи.
Сега изтеглих украинска майка и дъщеря, които искат да им пиша на родния си език и картичката да е с нашенски градове или забележителности. Heart Eyes
И последният ми изтеглен адрес - канадка, която също няма претенции, просто иска да й напиша нещо за себе си. Peace

# 153
  • Най-красивата страна
Надя/AmelieP/не мога да те открия тук newsm78

Обади сее......

# 154
Здравейте.
Ей, пак писах на гъркинята - 53 дни ... а тя влиза от дъжд на вятър...
Китайците и японците са най-дисциплинирани, Северна Америка сме лицемерно любезни, поляци, чехи, сърби - кисели, вчера две полякини ми скапаха деня, Българите - кибритлии - вижте само как бързо всички палнаха по темата, а гърците??? Какво да кажем за тях??? То май затова и държавата им е на това дерадже....
Леле, мога за всяка нация да кажа по нещо!
Мойта поща идва в 10 ч, тоест след 5 мин, ще видим днес какво ще донесе индианеца ...

# 155
Току-що разбирам за темичката от друг потребител. (не знам с какво име е тук) И веднага се присъединявам.

Моя милост...   Sunglasses Добре дошла!

Днес получих две шарени, главно розови, прекрасни картички от съфорумки и още веднъж много благодаря!  Hug

Извинявам се, че снимките са кофти, но има бури втори ден, ужасно е мрачно и светлината за снимане ми е отвратителна

Скрит текст:

Скрит текст:

Замислих се, че има наистина много регистрирани деца в Посткросинг и рано или късно ще ми се падне някое, а нямам детски картички. Най-близо до детско са ми две със селото на Попай моряка (където е сниман филма в Малта) и мисля да ги пазя само за деца, че иначе просто нямам какво да пусна, ако ми се падне дете.

# 156
Гад Чевръста, какви са ги свършили полякините, че така ги насоли? Simple Smile

Аз пък на каква добродушна гъркиня попаднах от директната размяна... За сметка на това имам какво да кажа за швейцарците (за какво ли се занимавам с тях, хем ги знам; цял живот с немскоговорящи се боря).

# 157
Току-що беше регистрирана и втората ми картичка до Китай!  Party Пристигнала е 23 дни. Момичето ( на 14г.) ми е благодарило с много мило съобщение.  Heart Eyes

Вчера пък ми писа една холандка за директна размяна. Жената е инвалид- страда от множествена  склероза и поиска картичка от Ирландия. Аз обаче освен тукашен пейзаж й изпратих и една картичка с Рилският манастир от личната ми колекция.  Heart Eyes  Надявам се да й хареса. 

На мен пък още ми държи влага от онзи невъзпитан руснак, който дори благодаря не каза, когато регистрира картичката ми.  Crossing Arms

# 158
  • Габрово
... а гърците??? Какво да кажем за тях??? То май затова и държавата им е на това дерадже....
Имам един посткросинг приятел от ЮАР, ако мога да го цитирам: "И вие (българите, демек), и всичките ви съседи сте направо невъзможни."  Laughing
Като цяло Гърция е "трудна" страна  Confused Аз имам доста картички от там, но всички са от размени с една изключително приятна литовка, която живее там.  Laughing

Аз днес получих първата си картичка от ей тази поредица, но моята е от Волфсбург.  Flutter

# 159
Пощата дойде по график.
От Русия http://www.postcrossing.com/postcards/RU-2021824
И от Германия http://www.postcrossing.com/postcards/DE-2529747

И отпреди няколко дни, не бях качила кази от Taiwan http://www.postcrossing.com/postcards/TW-1025600

Гледам, че повечето от вас подкрепят националните ми наблюдения, има много какво да се допълва, но най-хубавото е, че този проект ни учи всеки ден!

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 17:40 от Гад Чевръста

# 160
  • ул. "Мечтание"
Тадаммммм!
Първата ми картичка пристигна, днес я намерих в пощенската си кутия. Направо рекорд - клеймото е от 2ри октомври (рожденният ми ден  Heart Eyes) - шест дни от Финландия.

Скрит текст:

# 161
Ето я картичката ми до Китай!

http://www.postcrossing.com/postcards/IE-59309

Изтеглих адрес в Холандия- жена, която е в играта от 7 години. Много титли, много претенции, много нещо.  Grinning Аз обаче освен дежурните пейзажи и къщя друго не мога да й предложа. За щастие и тях ги има в предпочитанията.

http://www.postcrossing.com/user/Jetske

Нощни очи, честита ти първа картичка!  Hug И честит рожден ден на патерица... даже на две!   bouquet

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 18:34 от Лем

# 162
Китайците и японците са най-дисциплинирани, Северна Америка сме лицемерно любезни, поляци, чехи, сърби - кисели, вчера две полякини ми скапаха деня, Българите - кибритлии - вижте само как бързо всички палнаха по темата, а гърците??? Какво да кажем за тях??? То май затова и държавата им е на това дерадже....
Леле, мога за всяка нация да кажа по нещо!
Хаххаха, определено се развеселих - има много вярно в описанията Grinning И аз имам подобни впечатления, понякога се чудя как така е възможно само по картичките или комуникацията за директен обмен да може да са толкова ясни нещата за типажите в различните страни. Simple Smile А полякини как са ти скапали деня? Нещо около Посткросинг ли? Че моят неприятен опит беше с Посткросинг..

Жената е инвалид- страда от множествена  склероза и поиска картичка от Ирландия. Аз обаче освен тукашен пейзаж й изпратих и една картичка с Рилският манастир от личната ми колекция.  Heart Eyes  Надявам се да й хареса.  
Супер, много мило е било, че си й пратила и твоя лична картичка! Simple Smile Жената сигурно ще се зарадва. Сигурно картичките доста я разсейват от болестта...доколкото е възможно..

Нощни очи
- честито! Simple Smile Картичката е страхотна! Simple Smile

# 163
  • Най-красивата страна
Ей тук ми останаха очите .
http://www.zazzle.com/

# 164
Тадаммммм!
Първата ми картичка пристигна, днес я намерих в пощенската си кутия. Направо рекорд - клеймото е от 2ри октомври (рожденният ми ден  Heart Eyes) - шест дни от Финландия.

Скрит текст:
Картичката ти е супер, много ми харесва! Аз утре ще изпращам до Финландия картичка /за първи път ми е като цяло/. Дано скоро да получа и аз от някъде! Peace

Общи условия

Активация на акаунт